tyciaNi Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Murka']U nas jest już ponad pół roku :-( W schronisku był minimum od 2005 roku :-( Zupełnie tego nie rozumiem, no bo jak go nie kochać??? śliczności.... jego mordka i mądre spojrzenie chwytają za serce :loveu: Quote
koss Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 tomcug-dałącz proszę zdjęcie GACKO-ANTOSIA te ostatnie od Murki-ono musi zadziałać- jest cdne,pięknosciowe.... jeszcze jedno -podawaj namiary : [email protected] 503 683 050 Moja poczta znowu nawala:angryy:-teraz wp,nikt nie dzwonił w sprawie Majki-moze zamień na ten adres : [email protected] - po interwencj i działa.....bo jak to wina serwera to chyba.... Moniko bardzo Ci dziękuje:Rose: Quote
Camara Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 czy powtórzyć teraz jego ogłoszenie w krakowskiej GW, czy poczekać na nowy rok? Quote
Ulka18 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ja bym poczekala na Nowy Rok. Bo teraz to chyba malo kto sie interesuje adopcjami, bardziej przygotowania do swiat ludziom w glowie. Camaro, a ile bedzie kosztowalo to ogloszenie? Czy to kacik adopcyjny? Quote
Murka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='agusiazet']Murko, czy przyszła wpłata od Voc w wysokości 35 zł? Miała być skierowana imiennie na Gacka! To miała być wpłata z mojego bazarku! voc wpłaciła 40 zł :loveu: Quote
agusiazet Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Bardzo się cieszę, że wpłaciła, jutro wyślę jej paczkę:) Quote
aganela Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 To ostatnie zdjęcie jest rozwalające:loveu::loveu: Gaciu gdzie twój dom???:shake: Quote
Camara Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ulka18 napisał(a):Ja bym poczekala na Nowy Rok. Bo teraz to chyba malo kto sie interesuje adopcjami, bardziej przygotowania do swiat ludziom w glowie. Camaro, a ile bedzie kosztowalo to ogloszenie? Czy to kacik adopcyjny? właśnie dlatego pytam - można liczyć na miękkie serca przed świetami lub druga opcja - wszyscy zagonieni i na psa nie mają czasu :cool1: zdecydujcie. to kącik adopcyjny - ale nie mogę robić zbyt często powtórek :shake: Quote
Ulka18 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Cioteczki i co wy na ogloszenie Gacka w kaciku adopcyjnym? W jakim terminie? Quote
tomcug Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ulka18 napisał(a):Cioteczki i co wy na ogloszenie Gacka w kaciku adopcyjnym? W jakim terminie? Tak się zastanawiam, czy świąteczny czas sprzyja dobrym uczynkom czy raczej ludzie są zgonieni i zajęci innymi sprawami. Nie mam pojecia, ale na Allegro nadal nie widzę zainteresowania. :shake: Quote
Murka Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Ja myślę, że po świętach. Z doświadczenia wiem, że jest wówczas większe zainteresowanie adopcjami... Ludzie są pełni postanowień, nowych decyzji itp. Przedświąteczne przygotowania i zamieszanie to nie jest wg większości ludzi moment na dodatkowy kłopot - nowego członka rodziny :roll: Co prawda ja swoją kicię Murkę adoptowałam dosłownie dzień przed Wigilią... Ale większość ludzi raczej woli takie rzeczy zostawiać na po świętach, tak mi się wydaje. A tu jeszcze jeden Gacuch kołami do góry :loveu: Quote
tomcug Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 O mateńko, zaraz dorzucę zdjęcie na Allegro. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
tyciaNi Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Pilnie odpłatny transport dla Carego, Szczecin - Marki Transport na cito, z pokryciem kosztów. Błagamy!!! Wątek Carego: Cary w potrzebie maltretowany przez potwory ON-NIE CHODZI, KONIECZNY DT/DS!!!!!!!!! Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!! Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: [email protected] tel. 0-695666388,w sprawie płatności z szefową Rottki: [email protected] tel. 0-606 910 935 __________________ Quote
Camara Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 OK - to po Nowym Roku powtórzę ogłoszenie. Quote
Zofia.Sasza Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Hej, to ja - JESTEM BABA OD UROKÓW :evil_lol: Zazwyczaj raczej je rzucam, ale teraz spróbuję zdjąć. Czarodziejska Obróżka Szczęścia dla Gaciorka już nabyta. Leży i czeka na wysłanie. Spróbuję zrobić to jutro. Murka, nasłuchuj tam telefonów, bo COS działają bez pudła. Obróżka jest pomarańczowa i ma naszywkę gumową z psami w maskach do nurkowania. Sweetaśna jak nie wiem co... Quote
agusiazet Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 zofia&sasza napisał(a):Hej, to ja - JESTEM BABA OD UROKÓW :evil_lol: Zazwyczaj raczej je rzucam, ale teraz spróbuję zdjąć. Czarodziejska Obróżka Szczęścia dla Gaciorka już nabyta. Leży i czeka na wysłanie. Spróbuję zrobić to jutro. Murka, nasłuchuj tam telefonów, bo COS działają bez pudła. Obróżka jest pomarańczowa i ma naszywkę gumową z psami w maskach do nurkowania. Sweetaśna jak nie wiem co... I dzięki Ci babo od uroków!!! Żebyś tylko nie zawiodła!!!:mad: Quote
Murka Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Teraz to się już musi udać, magia zofii&saszy nie zawodzi nigdy :diabloti: Wpłynęła wpłata Reno2001: 50 zł :loveu: Quote
tomcug Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 No to czekamy i mamy nadzieję na odmianę losu. Quote
Ulka18 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Ja tez wierze w czarodziejska moc obrozek Zofii :fadein: Trzymam potrojnie mocno kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Recommended Posts