Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Murka']U nas jest już ponad pół roku :-(
W schronisku był minimum od 2005 roku :-(
Zupełnie tego nie rozumiem, no bo jak go nie kochać???

śliczności.... jego mordka i mądre spojrzenie chwytają za serce :loveu:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tomcug-dałącz proszę zdjęcie GACKO-ANTOSIA te ostatnie od Murki-ono musi zadziałać- jest cdne,pięknosciowe.... jeszcze jedno -podawaj namiary :
[email protected]
503 683 050 Moja poczta znowu nawala:angryy:-teraz wp,nikt nie dzwonił w sprawie Majki-moze zamień na ten adres : [email protected] - po interwencj i działa.....bo jak to wina serwera to chyba....
Moniko bardzo Ci dziękuje:Rose:

Posted

Ja bym poczekala na Nowy Rok. Bo teraz to chyba malo kto sie interesuje adopcjami, bardziej przygotowania do swiat ludziom w glowie.

Camaro, a ile bedzie kosztowalo to ogloszenie? Czy to kacik adopcyjny?

Posted

[quote name='agusiazet']Murko, czy przyszła wpłata od Voc w wysokości 35 zł? Miała być skierowana imiennie na Gacka! To miała być wpłata z mojego bazarku!

voc wpłaciła 40 zł :loveu:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ja bym poczekala na Nowy Rok. Bo teraz to chyba malo kto sie interesuje adopcjami, bardziej przygotowania do swiat ludziom w glowie.

Camaro, a ile bedzie kosztowalo to ogloszenie? Czy to kacik adopcyjny?

właśnie dlatego pytam - można liczyć na miękkie serca przed świetami lub druga opcja - wszyscy zagonieni i na psa nie mają czasu :cool1: zdecydujcie.

to kącik adopcyjny - ale nie mogę robić zbyt często powtórek :shake:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Cioteczki i co wy na ogloszenie Gacka w kaciku adopcyjnym?
W jakim terminie?

Tak się zastanawiam, czy świąteczny czas sprzyja dobrym uczynkom czy raczej ludzie są zgonieni i zajęci innymi sprawami. Nie mam pojecia, ale na Allegro nadal nie widzę zainteresowania. :shake:

Posted

Ja myślę, że po świętach. Z doświadczenia wiem, że jest wówczas większe zainteresowanie adopcjami... Ludzie są pełni postanowień, nowych decyzji itp.
Przedświąteczne przygotowania i zamieszanie to nie jest wg większości ludzi moment na dodatkowy kłopot - nowego członka rodziny :roll:
Co prawda ja swoją kicię Murkę adoptowałam dosłownie dzień przed Wigilią... Ale większość ludzi raczej woli takie rzeczy zostawiać na po świętach, tak mi się wydaje.

A tu jeszcze jeden Gacuch kołami do góry :loveu:

Posted

Pilnie odpłatny transport dla Carego, Szczecin - Marki
Transport na cito, z pokryciem kosztów. Błagamy!!!
Wątek Carego:
Cary w potrzebie maltretowany przez potwory ON-NIE CHODZI, KONIECZNY DT/DS!!!!!!!!!

Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!!

Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: [email protected] tel. 0-695666388,w sprawie płatności z szefową Rottki: [email protected] tel. 0-606 910 935

Posted

Hej, to ja - JESTEM BABA OD UROKÓW :evil_lol: Zazwyczaj raczej je rzucam, ale teraz spróbuję zdjąć. Czarodziejska Obróżka Szczęścia dla Gaciorka już nabyta. Leży i czeka na wysłanie. Spróbuję zrobić to jutro. Murka, nasłuchuj tam telefonów, bo COS działają bez pudła. Obróżka jest pomarańczowa i ma naszywkę gumową z psami w maskach do nurkowania. Sweetaśna jak nie wiem co...

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Hej, to ja - JESTEM BABA OD UROKÓW :evil_lol: Zazwyczaj raczej je rzucam, ale teraz spróbuję zdjąć. Czarodziejska Obróżka Szczęścia dla Gaciorka już nabyta. Leży i czeka na wysłanie. Spróbuję zrobić to jutro. Murka, nasłuchuj tam telefonów, bo COS działają bez pudła. Obróżka jest pomarańczowa i ma naszywkę gumową z psami w maskach do nurkowania. Sweetaśna jak nie wiem co...

I dzięki Ci babo od uroków!!! Żebyś tylko nie zawiodła!!!:mad: