agnes_czy Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Boniaczek też dzisiaj pojechał Wprawdzie nie do tego samego domku, co Bambisia, i nie do sąsiedniego, ale myślę że do bardzo dobrego- do młodej fajnej dziewczyny. Widziałam, że "zaiskrzyło", bo Bonnie ją nawet po ręce lizała. Będzie mieszkać na Dąbrowskiego, niedaleko, tak, że będę ją miała "na oku". A i młoda Opiekunka obiecała często przysyłać informacje Quote
Neczka Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Suuuuper !! :multi: Agnes, proszę się tam nie smucić, u Orzeszków jest jeszcze dużo szczeniaczków :evil_lol: Quote
agnes_czy Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 A jak tu się nie smucić, jak już zdążyłyśmy się bardzo pokochać :placz: Quote
SZPiLKA23 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Agnes masz swiadomosc uratowania im zycia i tym trudniej Ci sie jest z nimi rozstac... moj charcik jutro jedzie ... :( ehhhhh Quote
Neczka Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 rozumiem...:glaszcze: a jeśli można spytać, gdzie wypatrzyła go ta dziewczyna ? :siara: Quote
agnes_czy Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Obie na stronie Kundelka. Ale na wszelki wypadek nie zdejmuję jeszcze banerków Quote
Neczka Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 napewno nie będzie żadnego 'wszelkiego wypadku' :D ;) Quote
ewatr Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Cioteczko nie smutamy :multi::multi::multi: psinki zdrowe we własnych domkach ze swoimi ludzmi sama radosc !!!!:cool2: Quote
Becia66 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ewatr napisał(a):Cioteczko nie smutamy :multi::multi::multi: Łatwo powiedzieć......:roll: Te chwile sa strasznie ciezkie...wiem cos o tym...:-( Quote
agnes_czy Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Nowa Pańcia mówi, że dobrze :loveu: Boniaczek początkowo koczował w kibelku, jak to Boniaczek, potem się przeniósł pod fotel, a dziś obudził Panią skokiem na głowę. Czyli sytuacja się rozwija prawidłowo ;) A mi tak strrrrrrasznie smutno :placz: Quote
Neczka Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Agnes:glaszcze: A możeby się tak zastanowić nad psiakiem na stałe ? :painting::roll: Cieszę się strasznie, że Bonnie znalazła swojego ludzia:loveu::multi: Quote
agnes_czy Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Już się łamałam, ale przy moim trybie życia pieski nie byłyby ze mną szczęśliwe :shake: Quote
Becia66 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 agnes_czy napisał(a):Już się łamałam, ale przy moim trybie życia pieski nie byłyby ze mną szczęśliwe :shake: Bądż pewna ze byłyby.....:eviltong::loveu: Quote
Becia66 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Są jakieś wieści z boniaczkowego domku ? :lol::lol: Quote
Selenne Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Czekamy na jakieś zdjątka albo cuś w tym stylu Quote
wilczyca Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Selenne napisał(a):Czekamy na jakieś zdjątka albo cuś w tym stylu zdjątka, zdjęcia chcemy fotecki :cool3: Quote
agnes_czy Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Selenne']Czekamy na jakieś zdjątka albo cuś w tym stylu No cóż... teraz to i mi nie pozostaje nic innego, jak tylko czekać Quote
bonnielove Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Witam, opiekuje się Bonnie i chciałabym wszystkich zapewnić, że piesek czuje się dobrze, a momentami nawet bardzo dobrze ;) Za niedługo umieszcze tutaj zdjęcia Boniaczka. Bonnie bardzo się otworzyła, chociaż nadal miejsce pod fotelem jest jej ulubionym ;) W tym momencie właśnie ,,zajmuje się" moim klapkiem heh ;) Cieszę się, że było mi dane zaopiekować się tak słodkim psiaczkiem jak Bonnie ;* Quote
wilczyca Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 witamy ;) i z niecierpliwością oczekujemy na zdjęcia i wieści o Boniulce ;) Quote
Neczka Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Witaj ;) ... jaki ładny nick:razz: Cieszymy się, że u Bonniaczka wszystko ok i czekamy niecierpliwie na fotki malucha:loveu: Quote
agnes_czy Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Witaj, witaj :multi: Bardzo się cieszę, że widzę Cię na Dogo i że wątek Boniaczka będzie kontynuowany (mam nadzieję). Cieszę się, że malutka sie rozkręca. OT: Masz ładny nick :loveu: Quote
Recommended Posts