Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boniaczek też dzisiaj pojechał Wprawdzie nie do tego samego domku, co Bambisia, i nie do sąsiedniego, ale myślę że do bardzo dobrego- do młodej fajnej dziewczyny. Widziałam, że "zaiskrzyło", bo Bonnie ją nawet po ręce lizała. Będzie mieszkać na Dąbrowskiego, niedaleko, tak, że będę ją miała "na oku". A i młoda Opiekunka obiecała często przysyłać informacje

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Suuuuper !! :multi:

Agnes, proszę się tam nie smucić, u Orzeszków jest jeszcze dużo szczeniaczków :evil_lol:

Posted

Nowa Pańcia mówi, że dobrze :loveu:
Boniaczek początkowo koczował w kibelku, jak to Boniaczek, potem się przeniósł pod fotel, a dziś obudził Panią skokiem na głowę. Czyli sytuacja się rozwija prawidłowo ;)
A mi tak strrrrrrasznie smutno :placz:

Posted

Agnes:glaszcze:
A możeby się tak zastanowić nad psiakiem na stałe ? :painting::roll:

Cieszę się strasznie, że Bonnie znalazła swojego ludzia:loveu::multi:

Posted

Witam, opiekuje się Bonnie i chciałabym wszystkich zapewnić, że piesek czuje się dobrze, a momentami nawet bardzo dobrze ;)
Za niedługo umieszcze tutaj zdjęcia Boniaczka.
Bonnie bardzo się otworzyła, chociaż nadal miejsce pod fotelem jest jej ulubionym ;) W tym momencie właśnie ,,zajmuje się" moim klapkiem heh ;)
Cieszę się, że było mi dane zaopiekować się tak słodkim psiaczkiem jak Bonnie ;*

Posted

Witaj, witaj :multi: Bardzo się cieszę, że widzę Cię na Dogo i że wątek Boniaczka będzie kontynuowany (mam nadzieję). Cieszę się, że malutka sie rozkręca.
OT: Masz ładny nick :loveu: