Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agnes_czy napisał(a):
Pani się Boniaczek bardzo spodobał, trochę sie tylko obawiała, że wyrośnie na dużego psa.

malutka to ona nie będzie :eviltong:
oby Pani okazała się TYM domkiem ;)

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neczka napisał(a):
malutka to ona nie będzie :eviltong:

Moze i nie bedzie najmniejsza ale za to najpiekniejsza :loveu:
juz widac ze to bedzie pięknosć ma potencjał :eviltong:

Posted

Przepraszam za brak wieści, choroba mnie zmogła i nie daje za wygraną :roll:
Wieści od pani powinny być jutro.
Tymczasem mi podmieniono psa :crazyeye: Czy ja kiedyś pisałam, że Bonnie jest nieśmiała, przerażona, wycofana i takie tam... ?:shake:
W życiu nie widziałam bardziej spontanicznego i wylewnego psa: uwielbia się całować, pieścić, przytulać i spać w objęciach, ba... robi sceny zazdrości i odpycha małą, nadstawiając swoje brzuszysko do głaskania.

Posted

Oj Boniaczku widzę , ze owijasz sobie Cioteczkę Agnas wokół łapy :loveu::eviltong:

odpowiednia dawka przytulania i buziaków może uczynic cuuuuda :lol:

Posted

Agnes to już dawno owinięta wokół łapki i prowadzona na smyczy :eviltong:
Ta małpeczka ma w sobie tyle uroku, że nie sposób się nie zakochać :loveu:
Czasami na podwórku zdejmuję jej na chwilę smyczkę, żeby sobie pohasała, i tak odbiega tylko na tyle, żeby mieć mnie w zasięgu wzroku. Szkoda, ze nie możecie widzieć, jak mknie na wyścigi z wiatrem, fika koziołki, no.. sam żywioł :lol: I.... bawi się w ogrodniczkę: z wielką zaciekłością szuka kretów. A to małe na krótkich łapeczkach dzielnie jej sekunduje, wpychając co chwila nosek w dziurę, chociaż za bardzo nie wie, o co to chodzi :evil_lol: Ale wszystko, co Bonnie robi, jest godne naśladowania, Bambi nie odstępuje jej na krok. Bonnie ma jej już czasem trochę dosyć, jak upierdliwej młodszej siostry (wiem coś o tym ;)) i czasem ją trochę skarci, ale delikatnie. A zaraz potem leci ją przepraszać i pocieszać.

Posted

agnes_czy napisał(a):
Pani się jednak rozmyśliła, ale to widocznie nie była TA pani :roll:

zdecydowanie nie TA pani, ale to nic, TA ODPOWIEDNIA jeszcze jej nie zauważyła ....narazie :cool1: