Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agnes ..... Twoje koty dobrych manier nauczone, mam nadzieję nauczą młodsze orzechowe pokolenie że maniery to ważna sprawa :D i czym skórka za młodu nasiąknie ..... :D

Piękne są te szczeniaki!!! podle zaczęły życie ale teraz już tylko lepiej .... Agnieszko - Dziękuję!

Posted

[quote name='albiemu']agnes ..... Twoje koty dobrych manier nauczone, mam nadzieję nauczą młodsze orzechowe pokolenie że maniery to ważna sprawa :D i czym skórka za młodu nasiąknie ..... :D

Piękne są te szczeniaki!!! podle zaczęły życie ale teraz już tylko lepiej .... Agnieszko - Dziękuję!

Nie tak za bardzo :evil_lol: W wątku Bambi wkleiłam zdjęcie ilustrujące, jak mały Bubu spoliczkował Bambisię za podkradanie jedzenia.
Boniaczek jest super-inteligentnym pieskiem, uczy się błyskawicznie: już podchodzi sama, żeby jej założyć szeleczki, śmiało prowadzi do windy, potem do jednych i drugich drzwi wyjściowych na klatce schodowej. Na spacerku cały czas sprawdza, czy Bambi za nią nadąża. Obwąchała już sobie pewne ścieżki i tam czuje się bezpiecznie, ale jak słyszy niepokojący odgłos, czy widzi człowieka, to pryska w wysoką trawę, przysiada i udaje, że jej nie ma :p Po spacerku czeka na wytarcie łapek. Odważnie już wystawia brzuszek do miziania i całuje mnie po rękach :oops:
Zapytań na razie nie ma, chociaż wszyscy się nią zachwycają :loveu:

Bonnie i Bambi z koleżankami:

Bonnie Bestia:

Posted

To była wizyta zapoznawcza. Pani- bardzo miła dość młoda emerytka niedawno pochowała swoją 15- letnia suczkę. Chyba sobie przypadły do serca, Bonnie nawet nie uciekała, leżała spokojnie obok niej na kanapie i dawała się głaskać.
Ale decyzję odkładamy na za kilka dni.

Posted

Pani się Boniaczek bardzo spodobał, trochę sie tylko obawiała, że wyrośnie na dużego psa.
W zasadzie prosiła o zarezerwowanie suczki na kilka dni, bo wyjeżdża na łikend i nie chce jej zabierać od razu w nowe miejsce (mądra decyzja), ale nie obiecałam, bo co, jeśli w międzyczasie odmówię jakiemuś wspaniałemu domkowi, a pani się potem rozmyśli????? ). Stanęło na tym, że wymieniłyśmy się telefonami i będziemy w kontakcie.