agnes_czy Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Szpileczko- to wiem, że z innego, miałam na myśli jej siostrzyczkę, tę drugą kudłatą lisiczkę. Quote
ewatr Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Super masz kociaki Agnes takie tolerancyjne :loveu: Quote
albiemu Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 agnes ..... Twoje koty dobrych manier nauczone, mam nadzieję nauczą młodsze orzechowe pokolenie że maniery to ważna sprawa :D i czym skórka za młodu nasiąknie ..... :D Piękne są te szczeniaki!!! podle zaczęły życie ale teraz już tylko lepiej .... Agnieszko - Dziękuję! Quote
SZPiLKA23 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 W gore w gore nie ma jeszcze zapytania o taka pieknosc?? Quote
agnes_czy Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='albiemu']agnes ..... Twoje koty dobrych manier nauczone, mam nadzieję nauczą młodsze orzechowe pokolenie że maniery to ważna sprawa :D i czym skórka za młodu nasiąknie ..... :D Piękne są te szczeniaki!!! podle zaczęły życie ale teraz już tylko lepiej .... Agnieszko - Dziękuję! Nie tak za bardzo :evil_lol: W wątku Bambi wkleiłam zdjęcie ilustrujące, jak mały Bubu spoliczkował Bambisię za podkradanie jedzenia. Boniaczek jest super-inteligentnym pieskiem, uczy się błyskawicznie: już podchodzi sama, żeby jej założyć szeleczki, śmiało prowadzi do windy, potem do jednych i drugich drzwi wyjściowych na klatce schodowej. Na spacerku cały czas sprawdza, czy Bambi za nią nadąża. Obwąchała już sobie pewne ścieżki i tam czuje się bezpiecznie, ale jak słyszy niepokojący odgłos, czy widzi człowieka, to pryska w wysoką trawę, przysiada i udaje, że jej nie ma :p Po spacerku czeka na wytarcie łapek. Odważnie już wystawia brzuszek do miziania i całuje mnie po rękach :oops: Zapytań na razie nie ma, chociaż wszyscy się nią zachwycają :loveu: Bonnie i Bambi z koleżankami: Bonnie Bestia: Quote
Neczka Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 dwa, grzeczne, spokojne aniołki :angel::angel: aniołki napisałam ?:roll: dobra... DIABELSKIE aniołki :diabloti::diabloti: Quote
Neczka Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 i szukamy też domku dla malutkiego kociego współlokatora naszych dwóch księżniczek ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10213237 Quote
ewatr Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Ona jest wprost niesamowita z tymi uszkami stojacymi :loveu: Quote
agnes_czy Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Dzisiaj wieczorkiem ma przyjechać pani zapoznać się z Boniaczkiem. Quote
ewatr Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 agnes_czy napisał(a):Dzisiaj wieczorkiem ma przyjechać pani zapoznać się z Boniaczkiem. :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: :lol: Quote
Becia66 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Boniaczku bądż dzisiaj grzeczny, może domek tuż tuż......:loveu: Quote
Neczka Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 agnes_czy napisał(a):Dzisiaj wieczorkiem ma przyjechać pani zapoznać się z Boniaczkiem. i jak ? :roll: Quote
Becia66 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Agnes, a czym podyktowana jest ta zwłoka ? :roll: Quote
agnes_czy Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 To była wizyta zapoznawcza. Pani- bardzo miła dość młoda emerytka niedawno pochowała swoją 15- letnia suczkę. Chyba sobie przypadły do serca, Bonnie nawet nie uciekała, leżała spokojnie obok niej na kanapie i dawała się głaskać. Ale decyzję odkładamy na za kilka dni. Quote
agnes_czy Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Pani się Boniaczek bardzo spodobał, trochę sie tylko obawiała, że wyrośnie na dużego psa. W zasadzie prosiła o zarezerwowanie suczki na kilka dni, bo wyjeżdża na łikend i nie chce jej zabierać od razu w nowe miejsce (mądra decyzja), ale nie obiecałam, bo co, jeśli w międzyczasie odmówię jakiemuś wspaniałemu domkowi, a pani się potem rozmyśli????? ). Stanęło na tym, że wymieniłyśmy się telefonami i będziemy w kontakcie. Quote
Recommended Posts