Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś mógłby zrobić dla niego allegro cegiełkowe lub zamieścić trochę ogłoszeń? Pamiętajmy, że lecznica zgodziła się psiaka przechować tylko 2-3 dni...

ON W TYM STANIE NIE MOZE WRóCIć DO PRZYTULISKA, BO RANA SIę ZAKAZI MOMENTALNIE I BęDZIE UMIERAł W MęKACH....

...Z KOLEI CZY MOżEMY TERAZ UśPIć TAK UFAJąCEGO LUDZIOM PSA, Z TAK SILNą WOLą żYCIA?!

Posted

Nie wiem, czy na wargę się nadadzą, ale wyślę Wam opatrunki, bardzo skuteczne, nie wiem tylko jak w tym wypadku z nimi będzie- jak to przymocować. Podaj mi prosze tylko dokąd.

Posted

Adres podałam Ci na pw.

Jeśli ne przydadzą się dla Krecika, to z pewnoscią skorzysta Kropka, która po przyduszeniu przez drugą sukę ma bardzo poranione gardło.... :(

Posted

Płakać i wyć się chce. I ta jego wola życia.
Mogę zrobić mu wyróżnione allegro ale wieczorem dopiero. Jeżeli tak to poproszę dane na priva.

:placz::placz::placz:

Posted

slapcio napisał(a):
wysłałam na razie dyszkę, przepraszam Kreciku że tylko tyle :oops: ale już jestem na skraju bankructwa

Nieraz takiej dyszki brakuje i jest bardzo, bardzo cenna. Nie masz za co przepraszać. Pomagasz na tyle ile możesz. I to jest najważniejsze.

Posted

:-( strasznie szkoda psiny... Jest jakiś tymczas? Nie wiem już sama, może u mnie? Jak nikogo lepszego się nie znajdzie, bo u mnie strasznie marne warunki (tu o tym pisałam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109100&highlight=wolumen&page=2 ). Nie wiem też czy dam sobie radę (chociażby dlatego że nie jestem zmotoryzowana, a konieczne będą na pewno częste wizyty u weterynarza) i czy psiak się odnajdzie w takich warunkach (załatwia się na spacerach? pewnie nie wiadomo...). No i nie da rady przez to wszystko wziąć go na stałe, gdybym mogła, to poprzedni psiak zostałby u mnie na 100%. Kurde nie wiem, strasznie żałuję, że nie mogę zaproponować nic lepszego :-(

Aha, i zapomniałam dodać: jakby co, to najwcześniej jutro późnym wieczorem, bo jest teraz u mnie suka rodziców, którzy wyjechali, też po przejściach, ze schroniska, przez to nie za bardzo toleruje inne psy. Wolałabym nie ryzykować.