Wisełka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 O to super że ma DT chociaż :) A ile wynosi zadłużenie?? Sporo kasy było zebrane przecież :) Quote
Aga_Mazury Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Dlatego napisałam, że narazie wstrzymujemy zbieranie na Mikośka... Jest w DT, Dt wszystko sam finansuje za co bardzo dziękujemy :loveu: Jak będe miała chwilę to podjadę do lecznicy i sprawdzę ile tam Mikoś nazbierał.... Poprzednio płaciliśmy około 300 zł, teraz poprawka tej samej serii plus karmy specjalistyczne więc może jakieś 100-200 więcej niż poprzednio, ale pewna nie jestem... zatem nie wiem nic napewno...ile to wyniesie My w lecznicy robimy wszystko "na zeszyt" ;) i rozliczamy się raz na jakiś czas ;) jak finanse pozwalają :) Quote
danka1234 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 No to super że macie lecznicę która aż tak idzie Wam na rękę,to znaczy że pracują tam dobrzy i wrażliwi ludzie. Na forum czytałam ze DTnie ma zamiaru nikomu Mikosia oddawac,czy to znaczy ze MIkos juz tam zostanie na stałe,czy ja żle zrozumiałam. Quote
Martusia7 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Hopsa:razz: Rozumiem, że nie jesteście zainteresowani szukaniem tego sku******. Szkoda. Quote
lidka_park Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Martusia7 napisał(a):To jak ludziki, robimy plakacik? Zbieramy na nagrodę? I co tam u Mikosia? ja jestem za plakatem... nagroda, jak nagroda... chodzi o to, ze moze ten kos, kto skrzywdził Mikosia go zobaczy i moze chociaż go suminie ruszy... podobnie jak i sąsiadów... co wy na to ???? :razz: Quote
Martusia7 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 ja myślę, że lepiej napisać na plakacie, że jest nagroda, wtedy może się komuś język rozwiąże. A co do sumienia, to ten ktoś raczej go nie ma. Quote
Martunia Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 No moim zdaniem to dobry pomysł, warto spróbować. Quote
mru Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 warto! nawet jeśli się nie wierzy, że to pomoże Mikosiu, wracaj do pełni sił - na pewno znajdziesz kochajcy domek... Quote
Saphira Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Martuniu ! Mikoś od tygodnia jest u mnie! Z nóżkami jest dużo lepiej. Nie potrzebuje już środków farmakologicznych tylko rehabilitacji i dużo pieszczotek. Dużo daje mu pływanie w jeziorze i zabawy z innymi psami. Psychicznie i fizycznie rozwija sie bardzo dobrze. Postaramy sie wstawić zdjęcia a jeżeli mozesz to wejdź na forum www.afn.pl na wątek Mikosia lub klary w nowym domku - tam znajdziesz zdjęcia i króciutki filmik. Pozdrawiam i dziękuję z calego serca za piękną akcję dla tego maluszka. Quote
Wisełka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ooooo to fantastycznie że trafił to fajowego domku i ma troskliwą opiekę :):):) Quote
Martusia7 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Czy ja dobrze zrozumiałam? On naprawdę ma DS?????? Quote
Saphira Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Martuniu ! Zabierając Mikosia ze schroniska uzgodniłyśmy domek tymczasowy z jednoczesnym poszukiwaniem domku stałego. Obawiałam się, że moje psy mogą nie zaakceptować Mikosia. Stało się inaczej. Psiaki nie tylko go zaakceptowały i przyjęły do stada, ale opiekują się nim tak jak w naturze psie stado opiekuje się szczeniakami. Nie szukamy więc dla Mikosia domku stałego bo uważamy, że powinien zostać u nas. Następny domek i przesiedlenie na pewno nie wpłynęłoby dobrze na jego psychikę. Tak więc mamy teraz w domu 5 machających ogonków. Myślę, że jest szczęśliwy. Sypiał do tej pory z Martusią , ale pojechała na wakacje, więc przeniósł się do sypialni Ani. Tak więc sypiają we czwórkę : Ania, Klara, Dora i Mikoś . Całkowita rozpusta ! Pozdrawiam ! P.S. Zajrzyj na wątek Klary w AFN http://afn.pl/forum/viewtopic.php?t=260 Quote
Isadora7 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Saphira napisał(a):Martuniu ! Zabierając Mikosia ze schroniska uzgodniłyśmy domek tymczasowy z jednoczesnym poszukiwaniem domku stałego. Obawiałam się, że moje psy mogą nie zaakceptować Mikosia. Stało się inaczej. Psiaki nie tylko go zaakceptowały i przyjęły do stada, ale opiekują się nim tak jak w naturze psie stado opiekuje się szczeniakami. Nie szukamy więc dla Mikosia domku stałego bo uważamy, że powinien zostać u nas. Następny domek i przesiedlenie na pewno nie wpłynęłoby dobrze na jego psychikę. Tak więc mamy teraz w domu 5 machających ogonków. Myślę, że jest szczęśliwy. Sypiał do tej pory z Martusią , ale pojechała na wakacje, więc przeniósł się do sypialni Ani. Tak więc sypiają we czwórkę : Ania, Klara, Dora i Mikoś . Całkowita rozpusta ! Pozdrawiam ! P.S. Zajrzyj na wątek Klary w AFN http://afn.pl/forum/viewtopic.php?t=260 Aż łza się w oku kręci - Mikoś żyj szczęśliwie. Quote
mru Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 :multi: Mikoś, szczęściarzu... zgadzam sie - łza się kręci :P Quote
mimiś Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 jaka cudowna wiadomość!:loveu: a zdjęcie z Klarą[na forum AFN]- powalające!-ten błysk w Mikosiowym oku! Quote
Recommended Posts