Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To cudownie:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Ta radość na pyszczkach, to szczęście:multi::multi:
Podziwiam Cię Saphira-dać szczęście i domek 5 psiakom i koszatniczce

P.S Trzeba zmienić tytuł wątku:lol:

• Replies 387
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po aukcji Mikosia i Lipi na allegro pewnie po zapłaceniu rachunku zostanie coś....to jak nie macie nic przeciwko wesprzemy tym Lucy....bo ma potworne długi...

Izabela robiła aukcje więc wie najlepiej czy ludzie co licytowali wpłacali czy nie...

Posted

Cudownie że Mikos ma domek i to taki cudowny.Myślę że jeśli coś zostanie z Mikosiowych pieniedzy to oczywiste jest że przechodzą na innego potrzebujacego psiaczka,tak byc powinno.

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ale się cieszę, ze Mikoś ma dom!!!!
Uzbierałam na Mikosia 870 z aukcji na allegro. Czy sama mam zdecydowac na ajkiego pieska wpłacic te pieniążki? Czy Mikoś ma jeszcze jakiś dług?

wydaje mi się, że skoro licytacja była na Mikosia to powinno być to wpłacone na niego na konto na AFN. Po uregulowaniu jego zaległości w lecznicy reszta zostanie przekazana potrzebującym psiakom, np. niechodzącej Lucy.

Posted

A Mikoś ma jeszcze jakiś dług? Oczywiscie wpłacę pieniążki tam gdzie zdecydujecie. Jesli Mikoś nie ma długo to mozęmy podzielic pieniążki na Lucy i Na Lipi, jeśli nie macie nic przeciwko. CZekam na info

Posted

po spłaceniu Mikosia reszta pokryje dług Lucy, Lipi narazie operację będzie miała pewnie po wakacjach więc jeszcze pewnie uda się coś nazbierać... a Lucy nie ma czasu...... i nadal nie chodzi...

zreztą Lipuni tez wystawiałaś jakies allegro...

Posted

Izabela124. napisał(a):
Tak na Lipi też zbieram cegiełki :)
To czyli wszystkie pieniążki mam wpłacic na AFN dla Mikosia?

Nie...

wpłać jednym przelewem, ale jak możesz to rozpisz ile w nim jest Mikosia a ile Lipi... to co Lipi pójdzie dla Lipi...

Posted

Izabela124. napisał(a):
Przelew już poszedł
870zł na Mikosia
100zł na Lipi

Dzięki... mam nadzieję, że zostawiłas sobie na te wszystkie opłaty i prowizje jakie poniosłaś z tytułu aukcji...

Jeszcze raz dzięi :Rose:

Czemu Mikoś zmienił dział? :roll:

Posted

Aga_Mazury napisał(a):

Czemu Mikoś zmienił dział? :roll:

Bo dwie strony wcześniej przeczytałam że ma dom ... A potem było kilka postów o takiej treści:

"Cudownie że Mikos ma domek i to taki cudowny"

"Ale się cieszę, ze Mikoś ma dom!!!!"

I było coś o konieczności zmiany tytułu i przenoszeniu ...
No chyba że to nie TEN Mikoś ma dom ...

Posted

Saphira napisał(a):
Zdecydowanie ma. Zbierajcie kasę dla Lucy.

Mikoś zostaje zatem w dziale "Już w nowym domu" i zmieniam tytuł ... i proszę go ponownie po mnie nie poprawiać.

Posted

jak mozna byc tak bezmyslnym jesli robi sie takie rzeczy takiemu pieskowi to jak postepia tacy ludzi ez innymi ludzmi az strach pomyslec taki slodki psiak czy nie mozna go bylo oddac do adopcji skoro go nie chcieli ja ma sama pieska z adopcji po stracie naszgo kundelka szczeniaczka ktory zdechl na parwiroze poprzedni wlasciciel wogole nei dbal o eigo i go nie zaszczepil bardzo to przezylismy a zwlaszcza dzieci a tu taka bezdusznosc