Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba pierwszy raz od smierci Dakuni sie uśmiechnęłam i poryczałam tak normalnie, po babsku... ze wzruszenia....
Przyjedziesz do nas ciociu Isabel poznać babunie?

Posted

wisela1 napisał(a):
Laleczka zawita do nas jutro ok. 10 !!!!

Dzieci w strojach ludowych? Orkiestra dęta? Czerwony chodnik? Naręcza kwiecia? Transparenty? Spontanicznie wiwatujący tłum? O niczym nie zapomniałaś?

Posted

Budka, jedzonko, smakołyki i osobiste miseczki też są...
Kwiecię jest na balkonie, za orkiestre robi przy Stasiu telewizor, dzieci się jutro ustroi - akurat im poprałam "ubranka" Chodnik nawet czerwony :) leży przed budką....

Posted

No, niewiele spałam. Bardzo niewiele. Starałam się zrobić w domku wszystkie zaległe głośne roboty. Bunia niewidoma, jakbym zaczęła walić to kruszynka mogłaby sie wystraszyć...
No i wczoraj leciał jedyny serialik mktóry usiłuję oglądać, to zrobiłam sobie 40 min pauzy.

Posted

[SIZE=1]Zapisuję się do kolejki do miziania malizny: PIERWSZA!!!
PS.Chodzą słuchy, że chcesz Gonitwie podebrać stadko , do którego zapałałaś wielką miłością. :evil_lol: No, zdjęcia Orienta w wodzie - oskarowe...

Posted

To ja, BUNIA. Wyprowadzam sie z tego wątku. Już NIE szukam domku i NIE szukam swojego ludzie. Teraz mam już WSZYSTKO.

Przyjęli mnie do rodziny to się przeprowadzam na rodzinny wątek ....