Talcott Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Nigdy nie ma pewności przy żadnej adopcji i w kraju i poza ryzyko jest zawsze. Quote
Asia_Klero Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ehh Puszusiu nasz...co z toba bedzie?:roll: Quote
Mysia_ Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 i co smutasku??? :-( miałeś być u góry, a spadłeś.... Tak bardzo potrzebny domek :placz: Quote
Talcott Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 No potrzebny bo On nie ma czasu:shake: Quote
Lionees Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 A może jakis nocny marek Cię wypatrzy? Quote
pixie Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 przepraszam mialam sie wczesniej pojawic..niestety nie moglam zarz inaczej zrobie wkleje to co juz napisalam w watku psa znajdujacego sie w Zielonej Gorze i ktory tez szuka domu..nie ma tam szans.. Puszek ma tyle lat...hmmm dobrze by bylo by na stare lata te kosteczki wygrzal u Panci e piernatach przepraszam, nie napisze teraz tylko wkleje tamto..jak znajde chwile, wroce.. zaraz odnajde tamten watek iprzekleje.nie gniewajcie sie..jak tylko bede mogla wkleje tutaj tez zdjecia Bezy co do referencji odnosnie Fundacji o ktorej myslalam i tej drugiej..w ktorej jest oglaszany pies z Zielonejk Gory sadze ze Supergoga, Brązowa1 i inni / pojechal teraz do niej gluchy foksterier Pysio z ostrowia Wlkp znacie watek..nie? no to poczytajcie... najswiezsze wiadomosci co do plucia sobie w brode..hmmm100 procentowa pewnosc..jakaz mamy 100 procentowa pewnosc wyadoptowujac psa w Polsce ze ludzie sa odpowiedzialni... tez nie mamy ludzimy sie ze mamy nigdy nie mamy takiej pewnosci staramy sie starajmy sie..wlasnie referencje od innych schronisk ktore juz wspolpracuja..powinny nam pomoc w decyzjach o wyadoptowywaniu przypadkow...takich niechcianych.. wklejam opowiesc krotka o Bezie....zaraz tylko watek znajde..przepraszam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81101&page=8 czyli to "moja" znaleziona w centrum Warszawy z wbita kolczatka w szyje, Beza pojechala juz bedzie poltora roku przez ponad trzy miesiace byla u mnie szukalam jej nieskutecznie miejsca to nadzwyczaj inteligentny pies lecz niszczyciel, nie mogla 2 minut zostac sama w domu kochala wszyztko i wszystkich od kotow po dzieci, lecz niszczyla z obawy ze sie ja zostawi pojechala do Niemiec..tam przez trzy miesiace ponad byla w domu tymczasowym wiadomo bylo jaki miala charakter, lecz jeszcze to nalezalo potwierdzic a i odpowiedniego domu nie bylo dla niej trafila wreszcie / po wstepnym odrzuceniu dwoch bardzo powaznych kandydatur, gdzie nawet byla na jednej probie dwudniowej o ile pamietam, ale panstwo byli jednak zbyt zaborczy - to bylo na takiej dwudniowej probie juz przed niemal sama adopcja i nastepnego dnia gdy osoba z Fundacji pojechala by ostatni raz rzucic okiem na sytuacje i pies wrocil juz do tejze osoby z Fundacji do jej domu by jeszcze tydzien czy dwa pobyc juz w tym ostatnim tymczasowym no i znaleziono jej taki dom, w ktorym jej Pan - Niemiec piecze dla niej ciasteczka! i chodza razem na przerozne szkolenia i jest kochana przez cala rodzine i dziadkow..wkleje przy okazji zdjecia..bo warto bardzo warto zobaczyc szczęscie Bezy i moje oczywiscie tez - jak ja ogladam mam lzy w oczach i dziekuje tej rodzinie a przede wszystkim przedstawicielom tej Fundacji dzieki ktorym trafila do tak wspanialej rodziny p.s. i ma kolege tak jak wskazywalam, ze to jest pies, ktory powinien trafic do domu gdzie sa zwierzeta, nie powinna byc sama" przeczytalam przed chwila o zainteresowaniu Puszkiem trzymam kciuki za Pania i za Puszka..i za wizyte przedaopcyjna..mocno lepiej by nie musial pokonywac kilometrow dziadunio..ale historie Bezy wkleilam dla ciekawosci Quote
Mysia_ Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Pusio był w poniedziałek w Echu Miasta - dzisiaj dzwoniła Pani nim zainteresowana, oby coś z tego wyszło :kciuki: Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Ola164 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ojej :loveu: To czekamy! Kciuki zaciskam mocno :kciuki: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Trzymam ja i psy moje - żeby było więcej!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asia_Klero Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Wszystko wskazuje na to,ze Puszek bedzie mial dom....:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Asia_Klero napisał(a):Wszystko wskazuje na to,ze Puszek bedzie mial dom....:evil_lol: ....oby ;) Jeszcze, żeby wszystko się dobrze poukladało i dwa pozostałe psiaki go polubiły.... Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 :modla::modla::modla::modla::modla::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1: Quote
Dinka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ojej.! Ojej.! Musi sie udac!:loveu::loveu: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Asia_Klero Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 MUSI SIĘ UDAC!!!Marzenia przeciez się spelniaja wlasnie wtedy gdy bardzo chcemy:cool3: Quote
Recommended Posts