Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że sie ociągam a Wy czekacie na informacje o Akselku. Mam fotki i poprosze kogos aby je wkleil. U Aksiunia dobrze, jest wesoły. Biega i jak sie zapomni staje na moment na lapke. Myśle , ze gwożdzie umiemożliwialy mu to. Rozrabia z moimi psami. nawet colie, ktory nie lubi szczeniaków ulegl jego urokowi. Bardzo wszyscy go kochamy, cała rodzina. Moj tata mówi, że to najbardziej urodny pies jakiego widzial.On tak cudnie oddycha przez nos, ktory jest w każdym kawałeczku wycalowany przez nas. Moja corka nie chce go oddać a że jest pełnoletnia i wyjeżdża na dlugo a moze na stałe na Sląsk Akselek jedzie z nią. Zrezsztą on ją slucha i tylko z nią śpi. U nas wysyp kociąt i szczeniakow. Podli ludzie wiedza o mnie o nas przychodzą i grają na uczuciach. A ja nie potrafię odmowić :placz:

Posted

to chyba o kontrolę przedadopcyjną i po- nie musimy się martwić:multi::multi::multi::multi:

Basiu - wspaniale!!!!:loveu::loveu::loveu: tylko go za bardzo nie rozpuśćcie!:evil_lol:

Posted

Czy widzicie jak Aksio urósl ? Na zdjeciu jest z moją córka Justyną. Wczoraj pojechal z nią do Gliwic. Akselkowi zostalo jeszcze trochę pieniedzy więc kupilam mu na nową drogę życia miski, smycz, poslanie i worek Puriny. W domu pusto i smutno. Ja ucieklam ze Sląska a moje dzieci tak wrócily. Dobrze, ze chociaż mam te pozostale 4 psy w domu i 12 w przytulisku bo jak to żyć bez nich ?

Nie dodalam, że Aksel zostaje i mojej corki na stałe. Była w domu kłótnia bo szukałam mu dobrego domu a Justyna plakala i mowila , że i tak go nikomu nie odda !

Posted

Basiu nie smutaj sie :*

Będę jechała w wakacje na śląsk to Cie zabiore i odwiedzimy Twoje córcie.
A teraz dzwoń, będę wpadała na piwko, coprawda nie pijam takiego jak Justyna ale co za różnica ;)

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Basiu nie smutaj sie :*

Będę jechała w wakacje na śląsk to Cie zabiore i odwiedzimy Twoje córcie.
A teraz dzwoń, będę wpadała na piwko, coprawda nie pijam takiego jak Justyna ale co za różnica ;)

Aguś możesz już do mnie wpaść . Do niedawna wcale nie pijalam piwa ale te nocne gadanie z Tobą przy piwku wyrobily u mnie ten nawyk ! :evil_lol:

Posted

No to trafił w najlepsze rece :loveu: :loveu:
Basiu, to Justyna mieszka teraz na Ślasku? nie wiedziałam.... Masz daleko, ale zawsze mozna zrobic przystanek posrodku :cool3: :p