Selket Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Biedny maluszek... Oby teraz było tylko lepiej :kciuki: Quote
basia0607 Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Dzisiaj już jest lepiej ale ja mam starsznego stersa przy podawaniu mu zastrzyków. Ma taką miekką skórke. Od jutra leki podaje wet ! Quote
Alicja Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 cały czas zaciskam :kciuki: za zdrówko Axelka :loveu: Quote
andzia69 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Basia....a zdjątko...choć jedno....plisssss:oops: Quote
Kasia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Basiu jak masz jakieś fotki to prześlij a ja je wkleję ;) Quote
ewatr Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Maluszku zeby wreszcie ta łapka przestał boleć :roll: Quote
basia0607 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Wiem, że sie ociągam a Wy czekacie na informacje o Akselku. Mam fotki i poprosze kogos aby je wkleil. U Aksiunia dobrze, jest wesoły. Biega i jak sie zapomni staje na moment na lapke. Myśle , ze gwożdzie umiemożliwialy mu to. Rozrabia z moimi psami. nawet colie, ktory nie lubi szczeniaków ulegl jego urokowi. Bardzo wszyscy go kochamy, cała rodzina. Moj tata mówi, że to najbardziej urodny pies jakiego widzial.On tak cudnie oddycha przez nos, ktory jest w każdym kawałeczku wycalowany przez nas. Moja corka nie chce go oddać a że jest pełnoletnia i wyjeżdża na dlugo a moze na stałe na Sląsk Akselek jedzie z nią. Zrezsztą on ją slucha i tylko z nią śpi. U nas wysyp kociąt i szczeniakow. Podli ludzie wiedza o mnie o nas przychodzą i grają na uczuciach. A ja nie potrafię odmowić :placz: Quote
tamb Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Basiu, bokserek znalazł dom stały u Twojej córki? :multi:Dobrze zrozumiałam? Quote
andzia69 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 to chyba o kontrolę przedadopcyjną i po- nie musimy się martwić:multi::multi::multi::multi: Basiu - wspaniale!!!!:loveu::loveu::loveu: tylko go za bardzo nie rozpuśćcie!:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 :razz::razz:gdzie na Śląsk .....na Śląsku koffają takich łobuziaków ;) Quote
shirrrapeira Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Piekny psiak, jak mozna uderzyc takie bezbronne psie dziecko. Nie powiem co mi sie cisnie na usta, bo bym zaraz dostala bana, pies cudo. Quote
basia0607 Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Póżniej wyslę komuś fotki aby je wkleil. Quote
basia0607 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Czy widzicie jak Aksio urósl ? Na zdjeciu jest z moją córka Justyną. Wczoraj pojechal z nią do Gliwic. Akselkowi zostalo jeszcze trochę pieniedzy więc kupilam mu na nową drogę życia miski, smycz, poslanie i worek Puriny. W domu pusto i smutno. Ja ucieklam ze Sląska a moje dzieci tak wrócily. Dobrze, ze chociaż mam te pozostale 4 psy w domu i 12 w przytulisku bo jak to żyć bez nich ? Nie dodalam, że Aksel zostaje i mojej corki na stałe. Była w domu kłótnia bo szukałam mu dobrego domu a Justyna plakala i mowila , że i tak go nikomu nie odda ! Quote
Isadora7 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Piękny słodki Akselku powodzenia i mizianko wirtualne dla ciebie Quote
Kasia Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Trafił w najlepsze ręce jakie mógł :loveu::loveu: Quote
AgaiTheta Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Basiu nie smutaj sie :* Będę jechała w wakacje na śląsk to Cie zabiore i odwiedzimy Twoje córcie. A teraz dzwoń, będę wpadała na piwko, coprawda nie pijam takiego jak Justyna ale co za różnica ;) Quote
basia0607 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 AgaiTheta napisał(a):Basiu nie smutaj sie :* Będę jechała w wakacje na śląsk to Cie zabiore i odwiedzimy Twoje córcie. A teraz dzwoń, będę wpadała na piwko, coprawda nie pijam takiego jak Justyna ale co za różnica ;) Aguś możesz już do mnie wpaść . Do niedawna wcale nie pijalam piwa ale te nocne gadanie z Tobą przy piwku wyrobily u mnie ten nawyk ! :evil_lol: Quote
basia0607 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Akselek zostal slązakiem ! JUz ma kolegę goldenka, dokazują na podwórku. Quote
malagos Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 No to trafił w najlepsze rece :loveu: :loveu: Basiu, to Justyna mieszka teraz na Ślasku? nie wiedziałam.... Masz daleko, ale zawsze mozna zrobic przystanek posrodku :cool3: :p Quote
Recommended Posts