Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Magda na tym Szerloku wystąpił mi błąd podczas aktywacji...nie wiem o co chossi

Luśka zachowuje się jakby nigdy nic się nie wydarzyło:)....to cyganicha wstrętna :) .......gotuje jej Twoje dania wątróbkowo/kurczakowe i w końcu nie mam problemów z jej brakiem apetytu...fajnie

chwilowo nie mam mocy sama jechać do schroo....ale jakby Kasiuchna planowała wyjazd to polecimy razem....wspólnie się podołujemy

Posted

[quote name='zuziaM']Dziewczyny.
Znow szukam domow dla dwoch mlodziaczkow.
Szczeniaki ok. 4-5 miesiecy.
Sa u dwoch facetow... meneli, brudasow, zyjacych w domu , gdzie nie ma pradu, wody pewnie tez ....
Maja suke i dwa psy. Ta suczka sie oszczenila i sa takie dwa chdzielce od niej.
Teraz ma kolejnego maluszka ... ma dopiero kilka dni.... jeszcze slepaczek.
Mieszka z nim w klatce dla krolikow...........
Faceci chca oddac te dwa szczylki.
Ale doroslych dwoch psiakow i tej suki .... nie.
Nie bede tu pisala, co powiedzieli ..... do czego im ona jest potrzebna w nudne wieczory ...... koszmar !!!!!!
Jak wykarmi tego ostatniego malucha, bedzie wysterylizowana.

A te dwa szczeniorki z poprzedniego miotu sa strasznie zdziczale.... posikaly ze strachu tego faceta, jak je lapal do zdjecia.
I na zdjeciach tego nie widc, ale sa potwornie chude .... tylko glowy i nogi widac na nich ......
Beda sredniej wielkosci, talie sznaucerkowate srednie.

To suczka

A to piesek - chlopczyk

hej mnie nie było w pon i wtorek bylam w górlitz:) juz dam je na lubań.

madzia autko tez wrzucę:)

Posted

Moja ciocia nie dopilnowała suki :( i teraz ma do oddania bodajże 8 szczeniaków,
matka szczenąt jest psem kupionym gdzieś na giełdzie rasy staffordshire bullterier( o ile dobrze napisałam) suka ma fajny charakterek, wychowywała sie z dzieckiem, jak dziecko miało parę miesięcy to psa kupili,
teraz szczeniaki maja coś kolo 2 tygodni, wiec jeszcze jest troche czasu na znalezienie domku, no ciocia mieszka w ligotce, to koło namysłowa, za jelcz-laskowice fotek nie mam ciocia troche nie ma internetu.

Posted

lolka napisał(a):
Magda na tym Szerloku wystąpił mi błąd podczas aktywacji...nie wiem o co chossi

Luśka zachowuje się jakby nigdy nic się nie wydarzyło:)....to cyganicha wstrętna :) .......gotuje jej Twoje dania wątróbkowo/kurczakowe i w końcu nie mam problemów z jej brakiem apetytu...fajnie

chwilowo nie mam mocy sama jechać do schroo....ale jakby Kasiuchna planowała wyjazd to polecimy razem....wspólnie się podołujemy

ja zobaczę czy jesli się zaloguję to nie będą wchodzić bez koniecznosci potwierdzania, bo to usprawni.
Fajnie, że Lusia bezproblemowo działa - miałam jesczze napisać, jak u mnie jeden taki co nie lubi psów chodził z nia na rekach, aby się go nie bała;) Bismarck teraz nadrabia zaległości i bryluje na salonach - Lusia zazdrośnica lekko go czasami goniła. najlepsze były podchody o kości lub zabawki

Posted

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-roczna-Czika-czeka-na-dom-W0QQAdIdZ237184723

szkoda, aby siedziała, napisałam, że psa nie dowieziemy, jest też na adopcjach

zalogowałam się na szerloku - linków już nie będzie:)
umieściłam tam na razie ramzesa, Fibi od Beaty, która jest u ZuziaM i Czikę - tę białą astkę, przy niej wpisałam jako cenę 50zł, czyli opłatę adopcyjna, co też dodałam w treści.

http://wroclaw.szerlok.pl/oferta/sredni-pies-na-posesje-ID3BS1.html

http://wroclaw.szerlok.pl/oferta/fibi-prawie-owczarek-belgijski-ID3BS8.html

http://wroclaw.szerlok.pl/oferta/roczna-czika-czeka-na-dom-ID3BSg.html

Posted

Kierownik umówi Cyrylkę na sterylkę na przyszły tydzień:) To z tych pieniędzy zrobi, które przelewałyśmy z bazarków. Jakbyśmy jeszce Ramzesa wysłały do domu i odeszłyby opłaty to wtedy można by było po kolei psy ciachać i ogłaszać swobodniej, szczególnie suczki. Na dniach postaram się zrobić plakaty, trzeba po zoologach i róznych takich tablicach rozwiesić, ja bym chciała mu nowe foty porobić, teraz już tak na spokojnie. Jesli dobrze sie zgramy to chciałam się z Beatą u Gosi spotkać, od razu jej skarby obfocić. Nie zapeszając może Majka pojedzie do domu - jest chętna, ale wszystko wyjaśni się pod koniec miesiąca. Fibi teraz też ma więcej ogłoszeń i jescze Sonia. Jakbyśmy zeszły z hoteli to łatwiej by nam było....

Cyrylka jest zarezerwowana na nas, jak będzie wyciachana to musimy ja mocniej poogłaszać i może tak z kolejnym psem....

Posted

dzisiaj na chwile wpadłam do schroo po kotka/boidudka(mam max dwa tygodnie aby go do reala przygotować:) )......i wpadł mi w oko przepiękny rudy huskowaty....no cudo, niestety łapina złamana....cholercia nie miałam aparatu ale następnym razem warto go wyfocic i ogłosić, bo nie dość , że zjawiskowy to milutki...właściciela nie warto szukać bo latał z łańcuchem u szyi, więc życia nie miał zapewne dobrego

Posted

lolka napisał(a):
właściciela nie warto szukać bo latał z łańcuchem u szyi, więc życia nie miał zapewne dobrego

biedaczek, oby łapka dobrze sie pozrastała, bo huski to przecież żywioł