Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No Kasieńka miejmy nadzieje ze komus w oko wpadniesz :cool3::cool3:

Gdusia jeszcze sie przekonasz ze Kasia to zawodowa modelka jest ;D;D a na spacerek jak kazdy pasiak z chcecia pojdzie bo dawno nie była wiec trzeba sie zrekompensowac ;);)

Posted

No byłoby super gdyby poszedl :D:D zobaczylby jakie sa z nami fajne spacerki :):) i moze w koncu nabralby do nas zaufania a Kasia przynajmniej by poznala nowego kolege :cool3:

Posted

No ona zawsze sie tarza :evil_lol::evil_lol: no a przynajmniej nie trzeba jej juz braz z kagancem bo pamietasz co zawsze robila...A kto powiedzial ze to ty bedziesz Kasienke prowadzila :eviltong:

Posted

Jasne jasne az tak madra nie jest zeby sie sama wyprowadzic i przyjsc z powrotem :eviltong::eviltong: a no to juz obojetnie z kim Kasia pojdzie ja moge miec ta przyjemnosc i pojsc z madraskiem :p

Posted

No Kasienka spacerek sie dzisiaj udal :D poszlas i z Madraskiem i z Edim (spanielek). Widac baardzo ci sie podobalo caly czas cos tam niuchalas :cool3: i oczywiscie w drodze caly czas mialas cos w pysku jak nie kij to butrelka przytargana do schroniska :eviltong: no i nawet zakumplowalas sie na spacerku z Madraskiem :)

Posted

I oczywiscie kto kasience musial butelke zabrac ? Ja ale na szczescie ja oddala :)Najlepsze bylo to jak polozyla sie z butelka na trawie i nie chciala isc :D Kasienka tak jak tosia ... modelka z niej niezla :)

Posted

No ja ci nie moglam pomoc bo mialam Ediego i madraska na glowie :eviltong: a no wiesz amstafy musza miec cos w sobie ze ladnie wychodza na zdjeciach :cool3: Kasia musiala sie zmeczyc i sie polozyla a ze butelke miala to sobie cos pogryzla :eviltong: