TYGRYS-ica. Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 biedna kasienka... chociaz podniose :shake: Quote
Gdusia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 agaga21 moge powedziec tylko tyle ze kasia na spacery chodzi z innymi pieskami i nie zwraca na nie uwagi ale w kojcu jest sama.... Quote
Psiara121 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Wiecie co zawsze bałam się pitt bullów, amstafow i podobnych ras ale gdy spotkalam Kasie w schronisko moje zdanie zmienilo sie diametralnie... Jeszcze nigdy nie wiedzialam tak przesympatycznego psa Kasia :lol::lol: jest ona kochana :loveu: na spacerki chodzi chetnie (tak jak reszta pieskow) i zawsze z innym pieskiem. Gdzy jestesmy na spacerze Kasia jest zainteresowana wszystkim oprocz psa z ktorym idzie wiec nie jest zle ;);) a taka sunia jak Kasienka powinna miec jakis kochany domek :):) Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Psiara121 ja tez sie balam ale kasia i tosia sa tak kochane one maja w sobie -100 % agresji (w stosnku do ludzi ) :D:D Kasia wolalaby kogos zalizac na smierc niz ugryz. Dzisiaj troszke sobie ganiala za patykiem :) cwaniara nie chciala go oddac a jak jej sie go zabralo to odrazu hop do gory i patyczek w buzi :D:D Quote
Psiara121 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No Kasia to jak cie polize to jest sie całym polizanym...Kasia raczej nikogo nie ugryzie przedzej by wolala zalizac :P:P No dzisiaj w schronisku pobiegała sobie za patyczkiem gorzej bylo z jego oddaniem :eviltong::eviltong: ale z patyka jaki dalysmy Kasi zrobila sie witka bo tak sie z nim Kasienka rozprawila ;);) Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Hehe nasza kasienka uwielbia ganiac za patyczkiem :) Ale trzba przyznac sile ma niezla jak na mnie wskoczyla to az mnie zabolalo... Quote
TYGRYS-ica. Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 skoro kaska tak lubi zabawy z patykami to jeszcze potrzebny ktos kto bedzie nimi rzucal :lol: Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Dokladnie :) Mam nadzieje ze juz niedlugo ktos taki sie znajdzie :):) Quote
Psiara121 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No dokladnie :):) tylko szkoda ze jak narazie jestem to ja z Gdusia ale lepsze to niz nic :D:D moze znajdzie sie ludz ktory bedzie nie tylko patyki rzucal ale robil cos wiecej :):) Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ale zobacz jaka kasia ma kondycje mimio tego iz troszke ma cialka :eviltong: Hehe psinka z niezlym cialkiem poszukuje domku :D Halo zglos sie ktos :eviltong: Quote
Psiara121 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No dokladnie :):) moja goldenka tez jest przy kosci ciut ale Kasi by mogła pozazdroscic kondycji :P:P ale jak tak dobrze sie spojrzy na Kasie to ten tłuszczyk dodaje jej uroku xDxD moze komus sie spodoba Kasia ze swoim tłuszczykiem :eviltong: Quote
supergoga Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 :evil_lol: Ja to widzę oczami wyobraxni, jak Kasia - paker podskakuje za patykiem. Musi być super widok. A swoją drogą, od kiedy dziewczyny jesteście na dogo to u naszych psiaków - bukowiaków większy ruch się zrobił. A ja już sama nie dawałam rady i czasami tak smutno i cicho się robiło. A teraz jest super, dzięki. A to Kasia - dziewczyny dbają, aby psiaki miały sporo fotek. WStawię te fotki na ogłoszenia jeszcze. Szkoda tej suki, naprawde to miły pies - nie rozumiem :shake::-( Quote
agaga21 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 jejku, jaka ona jest śliczna!wcale nie jest gruba tylko potężna!nie mogę zrozumieć ze jej nikt do tej pory nie chce wziąć:shake: Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Zdjec zawsze mozemy narobic :) to zaden problem ... Nastepnym razem zrobimy kasience na spacerku :D Quote
Psiara121 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Supergoga fotki to nie problem :D:D zawsze na spacerku wleci ich duzo ;]] nastepnym razem Kasia bedzie miala fotki ze spacerku teraz jak narazie tylko ze schroniska ;);) Agaga ona tak tylko wyglada na potezna ;D gdyby sie ja dotklo to poczuje sie jej urokliwe waleczki tluszczyku xD Quote
agaga21 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 róbcie kochane jak najwięcej fotek!trzeba przypominać psiaki! Quote
Gdusia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Kolejne fotki kasienki beda dopiero za tydzien jutro niestety nie damy rady Quote
Psiara121 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Agaga fotki zawsze co tydzien nowe beda bo na spacerkach zawsze sa sesje ;D;D a spacerki sa najwazniejsze :];] A psiaki trzeba trzeba i to mocno przypominac :p Quote
Gdusia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Psiara121 trzeba bedzie se grafik zrobic kiedy kto idzie :D Quote
agaga21 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 super jesteście dzxiewczyny! dzięki wielkie za fotki i za to że o psiaki dbacie!:loveu: taki spacerek dla nich na pewno baaaaardzo wiele znaczy! Quote
Gdusia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Dziekujemy za mile slowa ale te psiaki sa dla nas tak samo wazne jak nasze wlasne :) A fotki bede robila na bierzaco jesli oczywiscie chcecie?;) Quote
Psiara121 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 No dla naszych pieskow w schronisku to zrobimy wszystko :D:D one potrezbuja nas :p:p a spacery sa wazne bo po spacerze kazdy z psiakwo jest spokojniejszy :):) Quote
Gdusia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Najbardziej tEn spokoj widac u barego :D A kasia po spacerku juz tak smutno nie "piszcy" o ile to piszczeniem mozna nazwac... Ona juz ma tak zdarty glosek przez to "piszczenie" . Nasza biedulka bardzo by chciala miec wlasny domek reke, ktora bedzie ja glaskala :) Quote
Gdusia Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Nie ma sprawy :D Mam nadzieje ze kasi tez sie uda znales domek tak jak tosce:) Quote
agaga21 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 jasne że chcemy foty! a kaśkę proszę szczególnie ode mnie wymiziajcie! Quote
Recommended Posts