Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co zawsze bałam się pitt bullów, amstafow i podobnych ras ale gdy spotkalam Kasie w schronisko moje zdanie zmienilo sie diametralnie... Jeszcze nigdy nie wiedzialam tak przesympatycznego psa Kasia :lol::lol: jest ona kochana :loveu: na spacerki chodzi chetnie (tak jak reszta pieskow) i zawsze z innym pieskiem. Gdzy jestesmy na spacerze Kasia jest zainteresowana wszystkim oprocz psa z ktorym idzie wiec nie jest zle ;);) a taka sunia jak Kasienka powinna miec jakis kochany domek :):)

Posted

Psiara121 ja tez sie balam ale kasia i tosia sa tak kochane one maja w sobie -100 % agresji (w stosnku do ludzi ) :D:D Kasia wolalaby kogos zalizac na smierc niz ugryz. Dzisiaj troszke sobie ganiala za patykiem :) cwaniara nie chciala go oddac a jak jej sie go zabralo to odrazu hop do gory i patyczek w buzi :D:D

Posted

No Kasia to jak cie polize to jest sie całym polizanym...Kasia raczej nikogo nie ugryzie przedzej by wolala zalizac :P:P
No dzisiaj w schronisku pobiegała sobie za patyczkiem gorzej bylo z jego oddaniem :eviltong::eviltong: ale z patyka jaki dalysmy Kasi zrobila sie witka bo tak sie z nim Kasienka rozprawila ;);)

Posted

No dokladnie :):) tylko szkoda ze jak narazie jestem to ja z Gdusia ale lepsze to niz nic :D:D moze znajdzie sie ludz ktory bedzie nie tylko patyki rzucal ale robil cos wiecej :):)

Posted

Ale zobacz jaka kasia ma kondycje mimio tego iz troszke ma cialka :eviltong: Hehe psinka z niezlym cialkiem poszukuje domku :D Halo zglos sie ktos :eviltong:

Posted

No dokladnie :):) moja goldenka tez jest przy kosci ciut ale Kasi by mogła pozazdroscic kondycji :P:P ale jak tak dobrze sie spojrzy na Kasie to ten tłuszczyk dodaje jej uroku xDxD moze komus sie spodoba Kasia ze swoim tłuszczykiem :eviltong:

Posted

:evil_lol: Ja to widzę oczami wyobraxni, jak Kasia - paker podskakuje za patykiem. Musi być super widok.

A swoją drogą, od kiedy dziewczyny jesteście na dogo to u naszych psiaków - bukowiaków większy ruch się zrobił. A ja już sama nie dawałam rady i czasami tak smutno i cicho się robiło.
A teraz jest super, dzięki.

A to Kasia - dziewczyny dbają, aby psiaki miały sporo fotek.

WStawię te fotki na ogłoszenia jeszcze.
Szkoda tej suki, naprawde to miły pies - nie rozumiem :shake::-(

Posted

Supergoga fotki to nie problem :D:D zawsze na spacerku wleci ich duzo ;]] nastepnym razem Kasia bedzie miala fotki ze spacerku teraz jak narazie tylko ze schroniska ;);)

Agaga ona tak tylko wyglada na potezna ;D gdyby sie ja dotklo to poczuje sie jej urokliwe waleczki tluszczyku xD

Posted

Najbardziej tEn spokoj widac u barego :D A kasia po spacerku juz tak smutno nie "piszcy" o ile to piszczeniem mozna nazwac... Ona juz ma tak zdarty glosek przez to "piszczenie" . Nasza biedulka bardzo by chciala miec wlasny domek reke, ktora bedzie ja glaskala :)