Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma szansy na dom dla Kasi - czeka ja zima a po niej pewnie kolejne pory roku w schroniskowej klatce.
Az przestanie byc taka wesoła i pogodna, pełna energii i...już nic nie napiszę.

Posted

Ale ma wady: nie jest szczeniaczkiem, nie ma wcięcia w talii i może kolor nie taki. Nie wiem. Wiem, że wychodzi na spacery na smyczy z młodymi wolontariuszkami, że siedzi z małym psem i po pokazaniu mu że ona jest rządzącą - nie ma problemów. Że nie zeżarła małej Lunki gdy do nie właziła.

Szkoda naszej baryłeczki. Zima i buda. Ona taka otwarta na ludzi i świat.

Posted

nie wiem czy to ze nie jest szczeniaczkiem to wada... kiedys przeczytalam, ze szczeniak oddany, bo agresywny(!), bo gryzie, bo sika... ile jest i malych szczeniorkow samotnych, oddanych, niekochanych.... :-(

Kaska to chyba pecha ma, jest sliczna, a kolor siersci ma przeciez piekny! mi sie podoba bardzo, wiec nie moge tego zrozumiec, ze nikt jej nie chce :-(
piekna amstaffka... samotna :shake:

Posted

Żal mi tej naszej Kasi, bo wiem doskonale, że z czasem będzie coraz gorzej, aż przyjdzie dzień, gdy okaże się, że jużnie nadaje się do adopcji, i podobnie jak Kora i Sabina, będzie dożywać życia w klatce. I kiedyś, podobnie jak Beniu - w tej klatce w samotności odejdzie.