nika28 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Daga & Maks napisał(a):podnoszę... Ja też :-( Quote
agniecha82x Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 oj Kasiula no i co z Toba? dlaczego nadal w schronie slicznoto :shake: Quote
agniecha82x Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 dzien dobry mikolajkowy Kasiuchna :) Quote
Daga&Maks Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 może dzisiaj szczęście uśmiechnie się do Kasiuli Quote
Daga&Maks Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 czeka i czeka na tego dobrego człowieka który jakoś nie chce się znaleźć :shake: Quote
Margolka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Kaśka, bo będzie trzeba pójść do kuśnierza i zamówić ci gustowne futro, jeśli nie zabierzesz tyłka do ciepłego domku:mad::loveu: Quote
agniecha82x Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Kasiulka no dlaczego Ty wciaz bez domku! :-( Quote
supergoga Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Nie ma szansy na dom dla Kasi - czeka ja zima a po niej pewnie kolejne pory roku w schroniskowej klatce. Az przestanie byc taka wesoła i pogodna, pełna energii i...już nic nie napiszę. Quote
agniecha82x Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 smutne... :-( czy na prawde Kachna nie ma zadnego zainteresowania? przeciez jest uroczym psem, z rasy rowniez modnej ostatnimi czasy i marnuje sie w schronie! :placz: Quote
supergoga Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Ale ma wady: nie jest szczeniaczkiem, nie ma wcięcia w talii i może kolor nie taki. Nie wiem. Wiem, że wychodzi na spacery na smyczy z młodymi wolontariuszkami, że siedzi z małym psem i po pokazaniu mu że ona jest rządzącą - nie ma problemów. Że nie zeżarła małej Lunki gdy do nie właziła. Szkoda naszej baryłeczki. Zima i buda. Ona taka otwarta na ludzi i świat. Quote
agniecha82x Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 nie wiem czy to ze nie jest szczeniaczkiem to wada... kiedys przeczytalam, ze szczeniak oddany, bo agresywny(!), bo gryzie, bo sika... ile jest i malych szczeniorkow samotnych, oddanych, niekochanych.... :-( Kaska to chyba pecha ma, jest sliczna, a kolor siersci ma przeciez piekny! mi sie podoba bardzo, wiec nie moge tego zrozumiec, ze nikt jej nie chce :-( piekna amstaffka... samotna :shake: Quote
supergoga Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Żal mi tej naszej Kasi, bo wiem doskonale, że z czasem będzie coraz gorzej, aż przyjdzie dzień, gdy okaże się, że jużnie nadaje się do adopcji, i podobnie jak Kora i Sabina, będzie dożywać życia w klatce. I kiedyś, podobnie jak Beniu - w tej klatce w samotności odejdzie. Quote
Recommended Posts