_ChiQuiTa_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 No i kolejne trzy sierotki. Ajjj ale się wydarzyło jak mnie nie było... teraz trudno nadążyć... Quote
Marlena:) Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 No Edytka..dawno Cie nie było :mad: no ale ważne,że jesteś :multi: .... Moje kochane wskakują na pierwszą :multi: Quote
Kasia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Kudłacz jest cudowny!!! Bidoki, gdzie te domki dla Was....:placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dopóki mi neta znowu nie odetną to jestem :) A tymczasem skaczemy na 1szą! Quote
Marlena:) Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Harry jest przecudowny :loveu: .. wczoraj sie ze mną bawił jak malenki szceniaczek. Szuka super domku :loveu: Quote
Marlena:) Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Zaktualizowałam wątek :roll: .... Harry w górę :multi: Quote
Paulina_mickey Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Kto pokocha Harrego, Marlena może skontaktuj się z kimś od terierów, chyba są takie fora? Quote
Marlena:) Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Rysiu to nadal wypłosz... ale jest coraz lepiej. Zaufał mi i to jest najważniejsze. Jest przekochany i wielki z niego łobuz :evil_lol: Quote
Marlena:) Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Cudowny,ale domku brak :roll:................eh Quote
Paulina_mickey Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Marlena:) napisał(a):Cudowny,ale domku brak :roll:................ehNapisz do dziewczyn do terierków.;) Quote
Paulina_mickey Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Marlena:) napisał(a):No tak,tylko do których :razz: Może tu t e r i e r k o w o .pl :evil_lol: wybaczcie że nie wpisze całej nazwy ale jak wpisuje to mi bierze za przekleństwo i robia się gwiazdki:roll: Quote
Wojtek R Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Dawno tu nie byłem :) Harry to fajny psiak, zasługuje na porządny dom. No to w górę! Ps. zdjęcia są świetne ;) Quote
Marlena:) Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Rysiu jest przeesuper,o czym wiedzą wszyscy,którzy widzieli go na żywo - poza jogi :mad::evil_lol:. Nie wiesz co tracisz kochana :eviltong:. Rysiu jest przezemnie dręczony i męczony,o czym wie Wojtek :diabloti: i pewnie niedługo mnie do TOZu poda:evil_lol:. Ale cóż,każdy oswaja inaczej:diabloti:. Obecnie Harry ślicznie chodzi już ze mną na smyczce i wogóle jest super. Nie wyobrażam sobie co będzie jak znajdzie dom. Jednocześnie będę umierać ze szczęścia i tęsknoty :roll:. Ale tak to już jest. ------ P.S.Tosia ma domek ;).... Biszkopta też napewno ktoś pokochał;) i teraz mieszka sobie w Zakrzowie:evil_lol:.. Quote
Recommended Posts