Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to odszukanie właściciela to w zasadzie sprawa beznadziejna...
Trzeba się skupić na szukaniu nowego domku.!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='togaa']No to odszukanie właściciela to w zasadzie sprawa beznadziejna...
[/quote]
no wiesz nie trzeba tak od razu rezygnować,ale wydaje mi się że właściciel nawet gdyby mógł to i tak się nie odnajdzie :angryy:

Posted

Mopek biedny, jak mu podsuwałam miseczkę pod pyszczek to sie o nia obijał zanim trafił do środka :( Potrzebuje pana, który będzie jego oczkami na świat :(

Posted

Aniu wpłata na Mopa doszła , barzdo bardzo dziękuję !!!!!!!

Oj gdyby tak dało się zaćme zoperować...będę dziś w lecznicy (upomnieli się o zapłatę ;) ) zapytam.

Posted

W Bielsku podobno nikt się nie podejmuje , możnaby wysŁać Mopa do innego miasta. W czwartek jedzie inny pies z weterynarzem do specjalisty okulisty innego weterynarza mogą zabrać też Mopa.

Posted

a czy to jest na pewno zaćma ? bo ona (zaćma) jest dosyć często mylona ze zmętnieniem rogówki.Zaćmę można operować. A jak tam u niego z cukrem? miał robione badania na cukier (zaćma cukrzycowa)

Posted

[quote name='togaa']
Wiem że to pytanie nie na dzisiaj, ale czy u psów operuje się zaćmę?
Bo u ludzi,to prawie zabieg.
[/quote]
dr Garnarz powinien go skonsultowac-wiele psów leczy ze schronisk z całej Polski-jednak go go przywiezie?:-(
ja również mam sunię taką jak on-identyczna historia-tylko ona byłą z agresją...identycznie wyglądała a z oczu lała się ropa, jakbym cofnęła się w czasie-on jest taki sam.....

Posted

[quote name='togaa']Wiem że to pytanie nie na dzisiaj, ale czy u psów operuje się zaćmę?
Bo u ludzi,to prawie zabieg.[/quote]

Zaćmę można zoperować we Wrocławiu. koszt to 1200zl za jedno oko.
To przekracza nasze możliwości.
Myśle ze trzeba się narazie skupić na stanie ogólnym Mopa. Mimo że wyniki ma jak naprawdę dobrze odżywiony pies - aż za dobrze i powinien być silny ( jedzenia w żywieckim schronie nie brakuje :p) to chwieje się jeszcze na nogach. Lekarz rozważa wprowadzenie nowego leku.

Posted

Ależ oczywiście że stan ogólny jest najwazniejszy.
I martwi to że on taki słabiutki...
Ale tak cichutko sobie marzę,że gdyby ktoś go pokochał to jest u Mopa szansa na widzenie..!

Posted

W przychodni Med-Wet na Piastowskiej planują konsultacje u Garncarza. Można u nich popytać. To ma być druga połowa tego roku.[url]www.medwet.pl[/url] to adres strony

Posted

[quote name='wilczyca']Hund czy wpłata doszła[/QUOTE]
wpłata wczora doszła, bardzo, bardzo dziękuję. Niestety Mop musi czekac na kolejny numer Kroniki, w tym numerze sie nie zmieścił :(