black_cat Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Kacperek ale ty zdrowiejesz, jak burza idziesz, oby tak dalej :) Quote
ewatonieja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Krysia Była u lekarza z Kacprem. To wiadomości z ostatniej chwili. Oczy Kacpra coraz lepiej. Na jedno prawe troszkę widzi i lekarz prognozuje, że bedzie lepiej. Drugie lewe ma podobne szanse na widzenie. Lekarz bardzo zadowolony z postępów ozdrowieńczych. Quote
t_kasiek Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='ewatonieja']Krysia Była u lekarza z Kacprem. To wiadomości z ostatniej chwili. Oczy Kacpra coraz lepiej. Na jedno prawe troszkę widzi i lekarz prognozuje, że bedzie lepiej. Drugie lewe ma podobne szanse na widzenie. Lekarz bardzo zadowolony z postępów ozdrowieńczych.[/quote] no to super :multi::multi::multi:teraz juz tylko (albo az) brakuje do szczescie domku.... Quote
Selket Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Same dobre wieści dzisiaj ;) trzymaj się cieplutko Kacperku :calus: Quote
agata51 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Nie było mnie 10 dni, wracam, a tu takie wiadomości! Trzymaj się, Kacperku. I zdrowiej szybciutko. Quote
szajbus Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Kacperku, ciotki sa cały czasz toba i prosza o kochany domeczek dla ciebie! Quote
Szyszka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Tak się cieszę, że jest poprawa. Dawno mnie nie było, a tu takie cudne informacje. Żeby tylko kochany domeczek się znalazł to byłabym szczęśliwa. Quote
Pusiakowa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Jaka róznica!!! Cudnie sie goi ! :loveu: I z oczkami lepiej! No to suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper! :p Quote
hanka456 Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Miałam okazję widzieć Kacpra na spacerku. Zaczyna zachowywać się jak \"normalny\" pies. Biega choć czasem w coś \"walnie\" łepetyną. Oczka za mgłą, ale widać przejaśnienia, co daje nadzieję na poprawę widzenia. Kacper jest bardzo czyściutki, nie zrobi siusiu ani kropelki w domu, nie mówiąc o innych sprawach. Mam nadzieję, że będzie miał dobry, kochający dom. Quote
t_kasiek Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Kacperek zasługuje na najlepszy domek !!!!!!!! :) Quote
magdawi Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Rana jest już dużo mniejsza, ale nadal skóra cierpnie jak się na to patrzy. Ciężko sobie wyobrazić jak bardzo to maleństwo cierpiało:-(. Zdrowiej chłopaku i wyglądaj swojego domku, oczywiście najlepszego. Quote
szajbus Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Najlepszy domku pod słońcem gdzie jesteś??? Kacper cie potrzebuje! Quote
Recommended Posts