Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku wołaja na niego Bazyli i absolutnie uwielbiaja.Kazdy kocha Bazylego,bo inaczej sie nie da,jest nie tylko cudowny z charakteru,ale i obłedny z wygladu! A na dodatek-to jeszcze psi dzieciak :loveu: bawi sie cudownie,kocha ludzi.Zostal przyprowadzony przez bezdomnego,wiec o jego losach nie wiemy nic.Wspaniale aportuje,sam sobie wynajduje rzeczy do zabawy.I wie,ze jest zachwycajacy :loveu::loveu::loveu:
Pogodny,usmiechniety,radosny,zycie to dla niego wieczna zabawa,taki wielgachny glupek wioskowy,ktorego chcialaby sie miec :
Najpiekniej wyglada w klusie :lol:,bo sie przelewa na wszstkie strony

Nie moge uwierzyc,ze ktos nie zauwazyl,ze TEGO psa w domu brakuje :shake:

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to bedzie strongman:). juz teraz 50 kg. on wyglada jak kulturysta. sila mastifa w ciele pociesznego kundla. fascynujaca mieszanka. Bedzie pewnie przekochanym, dobrym psem.

Posted

a najpiekniejsza jest jego pasja do aportowania,kradnie doslownie wszystko,zeby w paszczy ponosic.A szczeka ma taki,ze ho-ho-ho.I do psow potulny,gdy go suka Alaska obsobaczyła,to malo sie nogami nie nakryl,tak odskoczyl.No,ale jest jeszcze bardzo młody :roll:
Jest kochany,odwazny,zabawowy,slowem-cudo.

Posted

Ale cudne ciacho.
Dzidzia jeszcze młoda ale niewątpliwie w moim typie. Toż to "pudzian" jak się patrzy.

Po takiej rekomendacji (a tym bardziej od Brązowej) już bym go brałaaaa !!! No i dlaczego mój bojowiec nienawidzi innych samców ?

Posted

O matko, już się zakochałam. Cudo!!!!!!!! :loveu: Dlaczego ja mieszkam bloku??? :placz: :placz: :placz: Wiem, dlaczego, bo mam gie nie kasę na działkę.
W jakim wieku może być ta pięknota???

Posted

Ja tez go chcę, a nie mogę :placz:
Gówniarz to on ma kilka miesięcy pewnie, może 10.

Patrzę i przypominają mi się słowa Kasi25 o Michu Zosi4:
"przytulić się do takiego łba, dostać taką łapą..." :lol:... marzenie.

Posted

Superancki misiak :p Żaba by sie z nim wybawiła na śmierć :diabloti: i w końcu miała kumpla o właściwych gabarytach :diabloti:...
... a ojciec ukatrupiłby mnie za samą myśl o powiększeniu rodzinki o drugiego cielaczka :roll: