brazowa1 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 W schronisku wołaja na niego Bazyli i absolutnie uwielbiaja.Kazdy kocha Bazylego,bo inaczej sie nie da,jest nie tylko cudowny z charakteru,ale i obłedny z wygladu! A na dodatek-to jeszcze psi dzieciak :loveu: bawi sie cudownie,kocha ludzi.Zostal przyprowadzony przez bezdomnego,wiec o jego losach nie wiemy nic.Wspaniale aportuje,sam sobie wynajduje rzeczy do zabawy.I wie,ze jest zachwycajacy :loveu::loveu::loveu: Pogodny,usmiechniety,radosny,zycie to dla niego wieczna zabawa,taki wielgachny glupek wioskowy,ktorego chcialaby sie miec : Najpiekniej wyglada w klusie :lol:,bo sie przelewa na wszstkie strony Nie moge uwierzyc,ze ktos nie zauwazyl,ze TEGO psa w domu brakuje :shake: Quote
Charly Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :-o coz to za sliczny swinski ryjek? to szczeniak? Odjazdowy:multi: czy ktos wie/podejrzewa co w nim "siedzi"? Quote
brazowa1 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 ukradl,a potem sie dziwil,co to takiego :lol: Quote
Charly Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakie sliczne zdziwione uszka:) Quote
brazowa1 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Molosik na calego,nie wiem,jakis przodek byl mastiffem moze? Na razie dziecko jest na kwarantannie,ale juz mozna sie za czyms dobrym dla niego rozgladac :) Quote
akucha Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 To dziecko ma miodowe ślepia? :loveu: Jeny, ale przytulana!!!! Nie oddajemy go, on taki fajny! Quote
Diegula Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Piękny :loveu: Tylko brać i kochać. A Labradorka z mordki wam nie przypomina? Quote
kaerjot Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Zmarszczone czółko zdziwionego olbrzymka, on powinien nazywać się Hagrid Quote
brazowa1 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 o nie ,z laba on nie ma nic,łeb jak wiadro,zmarszczone czolo,obwisle oczy-mastiff,jak sie patrzy ;) Jest doskonały,pieszczoch i przytulanka. Quote
akucha Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Pooglaszałam to cudo :lol: Jaki on do pokochania jest! Quote
akucha Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 http://www.allegro.pl/item352986066_pokaze_wam_cos_super_szczeniaczek_50_kilo_.html Quote
Charly Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 to bedzie strongman:). juz teraz 50 kg. on wyglada jak kulturysta. sila mastifa w ciele pociesznego kundla. fascynujaca mieszanka. Bedzie pewnie przekochanym, dobrym psem. Quote
brazowa1 Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 a najpiekniejsza jest jego pasja do aportowania,kradnie doslownie wszystko,zeby w paszczy ponosic.A szczeka ma taki,ze ho-ho-ho.I do psow potulny,gdy go suka Alaska obsobaczyła,to malo sie nogami nie nakryl,tak odskoczyl.No,ale jest jeszcze bardzo młody :roll: Jest kochany,odwazny,zabawowy,slowem-cudo. Quote
Zosia4 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ale cudne ciacho. Dzidzia jeszcze młoda ale niewątpliwie w moim typie. Toż to "pudzian" jak się patrzy. Po takiej rekomendacji (a tym bardziej od Brązowej) już bym go brałaaaa !!! No i dlaczego mój bojowiec nienawidzi innych samców ? Quote
majqa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 O matko, już się zakochałam. Cudo!!!!!!!! :loveu: Dlaczego ja mieszkam bloku??? :placz: :placz: :placz: Wiem, dlaczego, bo mam gie nie kasę na działkę. W jakim wieku może być ta pięknota??? Quote
akucha Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ja tez go chcę, a nie mogę :placz: Gówniarz to on ma kilka miesięcy pewnie, może 10. Patrzę i przypominają mi się słowa Kasi25 o Michu Zosi4: "przytulić się do takiego łba, dostać taką łapą..." :lol:... marzenie. Quote
wredne_słonko Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 oo jaki fajoski! niemożliwe, żeby nikt nie chciał takiego cielaka :) on wcale nie taki duży. Do bloku się nada i do łóżka będzie pasował jak ulał :loveu: Quote
Charly Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 zeby tylko nie zarwał:). on chyba jeszcze urosnie czy nie? ale bedzie fajowy. Bardzo prosze o "wsadzenie" tego psiaka w zakladke i zdjecia z nowego domu. Quote
majqa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Jasne, że urośnie, nawet mu się będzie grzywka o sufit wycierać. Quote
Fenris Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Superancki misiak :p Żaba by sie z nim wybawiła na śmierć :diabloti: i w końcu miała kumpla o właściwych gabarytach :diabloti:... ... a ojciec ukatrupiłby mnie za samą myśl o powiększeniu rodzinki o drugiego cielaczka :roll: Quote
deedee77 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 SUUUUUUUUPEEEEER!!!!!!! tylko szkoda że w schronie, mam nadzieję że szybko go opuści... Właśnie mi się przypomniał Big-Bigiel taki wielki a swój domek ma od dawna Quote
Recommended Posts