Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witaj ,Reksiu! z tego co wiem to Psotka jest gotowa do podróży.Ja tez czekam na ten moment ,chociaż była u mnie tylko 2 dni,bardzo ją polubiłam.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz, ona tu jest na watku, ale kupe stron do tylu. Byla do uspienia w schronie, wiec mowilam ze ja wezme, a pare dni pozniej zostala adoptowana, mial to byc dobry dom, jednak pare dni pozniej ja oddal, bo rzucala sie na inne psy na spacerze:roll:, wiec teraz musze ja wziasc, bo inaczej.......:-(

Posted

[quote name='Reksiu21']W koncu przebrnelam przez 43 strony watku:crazyeye: ( 3 dni mnie niebylo):razz:
Koperku, jak tam moja kudlatka? Mozna by ja umowic na sterylke? Sa duze kolejki? Jak jej oczy? Ona jest bezpieczna? wiedza zeby ja nie usypiac?

Ja mam niestety jeszcze Coopera i Age, ale dla Coopera szykuje sie moze domek, bede wiedziec do niedzieli;).[/quote]
Z tego, co wiem to Grzesiek o Czarnulce wie i nie puści;) Z oczkami znowu zaczyna się chrzanić, choć dobre w tym, że widzi na nie normalnie. Czeka na Ciebie, więc niech Cooper szybciej tyłeczek rusza do nowego domku!:mad:

A czy dla Agusi jakieś perspektywy są?? No i co z tym chudnięciem??

Posted

[quote name='Koperek'][B]irysek[/B] litości! Ja też wozilam psy nie raz, nie dwa i też z własnej kieszeni płaciłam, a nie trąbię o tym na każdym kroku!

Czy ktoś deklarował przed Twoim "wyjazdem", że odda Ci za transport??[/quote]
A więc ja uważam, ze kikou na pewno przeleje tyle kasy ile trzeba na konto Greven, nie ważne, czy miała kontakt z tricolorem czy nie, ważne, ze jest rzetelną osobą i jako jedna z niewielu podała wreszcie konto, a po za tym, Greven jak słyszałam dostępu do neta nie ma, więc z kąd mamy widzieć ile kasy zostało przelane?

Ile jeszcze potrzebujesz za zwrot za transport?
;)

Posted

[quote name='Koperek'][U]Druga rzecz:[/U]

Pojechałam dzisiaj z labusiem na badania. Zrobione zostały 4 zdjęcia RTG: stawy biodrowe tylnych łap, każdy ze stawów łokciowych w przednich łapach i kość strzałkowa. Nie zapłaciłam ani złotówki (choć swoje po uszach dostałam- ale nie ważne). Później konsultacje u chirurga specjalisty (niejednego psa mi już uratował). Powiem tak: gorzej już być nie mogło.

Wybaczcie, klucha mi w gardle stoi i nic więcej napisać nie mogę. Skonsultuję się jeszcze u dwóch lekarzy, żeby mieć pewność. I proszę ze względu na moje zdrowie psychiczne- nie pytajcie, bo nie odpowiem.

Dwie wpłaty od [B]iwa77[/B] i [B]Justynak [/B]na cel badań labusia według życzeń darczyńców przekażę- dogadam się na pw.[/quote] Ja nie będę drążyć, tylko zapytam krótko. Masz płytkę z RTG? Albo same zdjecia? Jesli nie masz nic przeciwko, chciałabym to pokazac chirurgowi (a własciwie dwóm). Powiedzą mi bez mydlenia co uważają, a nie sądzę żeby kazali płacic za konsultację...
W jednym masz rację- tego kto doprowadził do urodzenia takiego biedactwa to bym za jaja powiesiła normalnie :mad::angryy:

Posted

Mam jedno zdjęcie, na którym są zmieszczone 4 w pomniejszeniu. Oprócz tego mam opis.

Jeśli we wtorek masz czas to pójdziemy do tych lekarzy. Mi wtedy odpowiada.

Posted

moja pomoc z labkiem nadal aktualna, w poniedzialek jade z psem na operacje to i zdjecie moge zabrac.
co do transportu, jedna osoba powiedziala, ze pomoze, ale w sierpniu dopiero i to pewnie nie cala kwota ;)

Posted

No najwyższy!!!! już tu wszystko czeka - spanko, kocyk - tylko na dzien oczywiście bo w nocy w łóżku - to jasne. Lekarz powiadomiony. Grzesiek umówiony - jej nie zasnę:shake::shake::shake:

Posted

I jamol pojechal..

jeszcze kilka zdjec z domku...

[IMG]http://img237.imageshack.us/img237/5104/dscf2615su3.jpg[/IMG]

spierdzielaj bo bede gryzl. widze cie !!

[IMG]http://img385.imageshack.us/img385/5605/dscf2616fs8.jpg[/IMG]

to łoże jest już me

[IMG]http://img385.imageshack.us/img385/4386/dscf2609to4.jpg[/IMG]

coś mnie wącha.. a niech se wącha..