GoskaGoska Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Basia i Barni']wstawcie jeszcze raz zdjecia tego labradorazchorymi nogami i napiszcie cos wiecej o nim dam go naforum labradorów tam jest duzo kochajacych ludzi[/quote] o labku jeszcze nic dokladnie nie wiadomo, jutro Kopereczek jedzie z nim do weta. Ale jak ktoś kocha pieski - to własnie o to chodzi by zabral chorego i zacząl go leczyc. Młody 6-8 miesięcy, ma chore łapki. ps Wlasnie Koperk napisz jakie koszty będą Quote
Koperek Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Koszty takie, że na razie nie wiem. Zobaczymy jutro, jak mnie podliczą... Póki co po wielu deklaracjach pomocy finansowej dostałam przelew od [B]iwy77 [/B]i [B]Justynak[/B]. Uzbieralo się tego 120 zł. Najwyżej dołożę, jak nie styknie. Quote
GoskaGoska Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 jak juz będziesz wiedziala ile kosztuje leczenie, to bazarki jakies wymyślę i zacznie się zbierac jakos kasę, jak by grubsza gotowka potrzebna byla Quote
Koperek Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='GoskaGoska']jak juz będziesz wiedziala ile kosztuje leczenie, to bazarki jakies wymyślę i zacznie się zbierac jakos kasę, jak by grubsza gotowka potrzebna byla[/quote] Jutro raczej tylko zjęcia i diagnoza. Dalsze leczenie później. A jakby się tymczas znalazł to może schronisko by się dołożyło... Quote
Poker Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Nie mogę wpłacić,bo nr konta coś nie tak :angryy: imię jest Robert czy Rober? Quote
Koperek Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [quote name='Poker']zaraz wpłacę zaległe 45 zł[/quote] Miało być 40, ale za tą piątkę oczywiście się nie pogniewam :lol: [B][SIZE=4]PIĘKNIE DZIĘKUJĘ LABUSIĄTKO ZA POMOC![/SIZE][/B] Quote
Poker Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 i d...blada,nr konta się nie zgadza, a Koper śpi przed jutrzejszym zagryzieniem przez Ponka :evil_lol: Quote
Jo37 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Mam propozycję . Podlinkujcie zdjęcia w pierwszym poście ,żeby każdy mógł trafić bez problemów na wątek psiaka . Proponuję tez podać informacje jakie są teraz potrzeby finansowe i kto i w jakiej wysokości deklaruje co miesięczne wpłaty . Przepraszam ,że tak wpadam na wątek i się rządzę ale miałam ostatnio bezpośredni kontakt z jednym z bohaterów z boksu 16 i chciałabym pomóc . Quote
GoskaGoska Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Agnieszko (v) jak ze ty jestes założycielką wątku, musisz doprowadzic do ładu pewne info min, tricolora ; [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117000[/URL] hotel 300zl - ani złotowka nie oplacona. Zero info o koncie, i nie wiem czy ktoś ma kontakt - z osobą z holteliku. Jesli tak będzie to juz następnym razem nikt nie pomoze. Wszysyc się cieszą , ze 4 psiaki wyciągnięte - ale pytanie co dalej. Trikolor jest tam narazie gratis, a oplata to 300zl i teraz co.....Nawet jak ktos chce wspomoc - to niestety nawet nie ma numer konta. Proponuje, ze w pierwszy poscie będę psy zagrozone, w drugim info o tych co są na utrzymaniu i np : zdjęcie Trio : napisane gdzie przebywa, jaka miesięczna opłata , nr konta i jesli ktos złożyl deklaracje to ile. Poza tym do pierwsze postu trzeba dodac MIsia, bo ma "L", i oczywiscie Mapeta. Quote
Angie :) Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='GoskaGoska']Agnieszko (v) jak ze ty jestes założycielką wątku, musisz doprowadzic do ładu pewne info min, tricolora ; [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117000[/URL] hotel 300zl - ani złotowka nie oplacona. Zero info o koncie, i nie wiem czy ktoś ma kontakt - z osobą z holteliku. Jesli tak będzie to juz następnym razem nikt nie pomoze. Wszysyc się cieszą , ze 4 psiaki wyciągnięte - ale pytanie co dalej. Trikolor jest tam narazie gratis, a oplata to 300zl i teraz co.....Nawet jak ktos chce wspomoc - to niestety nawet nie ma numer konta. Proponuje, ze w pierwszy poscie będę psy zagrozone, w drugim info o tych co są na utrzymaniu i np : zdjęcie Trio : napisane gdzie przebywa, jaka miesięczna opłata , nr konta i jesli ktos złożyl deklaracje to ile. Poza tym do pierwsze postu trzeba dodac MIsia, bo ma "L", i oczywiscie Mapeta.[/quote] no w koncu doczekala sie czegos sensownego - i pls numer konta przy psiaku !:lol::lol::lol: Quote
Angie :) Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Poker']bardzo dobra propozycja :lol:[/quote] sluchajcie czy Bajka z ponizszego postu to nie Parowka???? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10316960&postcount=4[/URL] Quote
anula1959 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Angie :)']sluchajcie czy Bajka z ponizszego postu to nie Parowka???? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10316960&postcount=4[/URL][/quote] Rzeczywiście , bardzo podobna sunia:crazyeye: Quote
Wet-siostra Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Podobna,może siostra...Lusia(Parówka)nie jest wysterylizowana...:oops: Quote
irysek Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 zamiast tyle mowic moznaby cos zrobic, wystarczy wejsc na strone fundacji greven i dane juz sa. nikogo nie trzeba pytac itd. tutaj nalezy wplacaac na tricolora. ja sie narazie nie doloze mimo, ze mowilam, bo fundnelam mu podwiezienie do boleslawca za ponad 100zl... Patrycja Aleksandra Koćmiel ul. Sądecka 22, 71-021 Szczecin [B]nr 97 1030 0019 0109 8518 0228 8549[/B] Quote
Angie :) Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='irysek']zamiast tyle mowic moznaby cos zrobic, wystarczy wejsc na strone fundacji greven i dane juz sa. nikogo nie trzeba pytac itd. tutaj nalezy wplacaac na tricolora. ja sie narazie nie doloze mimo, ze mowilam, bo fundnelam mu podwiezienie do boleslawca za ponad 100zl... Patrycja Aleksandra Koćmiel ul. Sądecka 22, 71-021 Szczecin [B]nr 97 1030 0019 0109 8518 0228 8549[/B][/quote] dzieki za konto - jaki jest dlug u Graven? Quote
irysek Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Angie :)']dzieki za konto - jaki jest dlug u Graven?[/quote] 300zl, bo to poczatek wplat na trisa bedzie. napisz w tytule nick i ze dla trisa za hotelik, a tu na watku, ile przelalas, zeby bylo wiadomo ile brak :) super, ze jestes chetna do pomocy. :loveu: Quote
Angie :) Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='irysek']300zl, bo to poczatek wplat na trisa bedzie. napisz w tytule nick i ze dla trisa za hotelik, a tu na watku, ile przelalas, zeby bylo wiadomo ile brak :) super, ze jestes chetna do pomocy. :loveu:[/quote] czego sie nie robi dla jednego wesolego merdniecia ogonkiem :) Quote
agnieszkal2 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Witam! Rozmawiałam z Greven i zapraszam na 1.stronę wątku Trisa w sprawie wpłat na niego... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117000[/URL] Quote
agnieszkal2 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [B][COLOR=Red]UWAGA!!![/COLOR][/B] Ze względu na to,że Greven ma utrudniony dostęp do internetu, pieniądze na pobyt Trisa w hoteliku zbiera kikou, raz w miesiącu przelewa całość na konto Greven.,za to codziennie uaktualnia informacje o zaksięgowanych wpłatach,a ja wklejam je w tym poście i na wątku ogólnym "Te istnienia...". Dane do przelewu: Katarzyna Wojciechowska mbank 15 1140 2004 0000 3802 4720 3716 koniecznie z dopiskiem [B][COLOR=purple]na utrzymanie Trisa[/COLOR][/B] Quote
ulvhedinn Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Podróż AgiVisenny kosztowała ok. 90 zł.... Bardzo bardzo proszę o pomoc w zebraniu tej kwoty- dzieki podrózy ocaliła futerko Parówka. ale pieniądze pożyczyłam i muszę szybko zwrócić a naprawde nie mam z czego.... :oops: Quote
Angie :) Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='ulvhedinn']Podróż AgiVisenny kosztowała ok. 90 zł.... Bardzo bardzo proszę o pomoc w zebraniu tej kwoty- dzieki podrózy ocaliła futerko Parówka. ale pieniądze pożyczyłam i muszę szybko zwrócić a naprawde nie mam z czego.... :oops:[/quote] kurcze mowilam, ze koszty Parowki ja sponsoruje - przeleje razem z kwota dla Wet-siostry - a potem sie rozliczycie :lol: Quote
Recommended Posts