Talcott Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='szachrajka14']jakie pieski teraz potrzebują pomocy??[/quote] No poczytaj Cioteczko 2 -3 strony do tyłu - i kasa na 2 transporty pilnie!!!! Quote
ecci Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [B]Kasa tylko na transport dla ULV ja nie dam rady dojechac do Przemyśla!!!! [/B] Quote
Wet-siostra Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Tam i zaraz z powrotem???Cioteczki,to istny maraton i totalna męczarnia...:roll: Z Gliwic do Przemyśla jedzie się prawie 6 godzin,a z Gliwic do Wrocławia?Nawet nie wiem...Ale myślę,że ze 3 minimum...Cały dzień w podróży...Padniecie...:shake: U mnie naprawdę można przenocować,psy nie zagryzą,gołębie nie zadziobią...:oops: A kawa u mnie to już się parzy i nie ma mowy,bym Was bez niej puściła...:eviltong: Quote
Poker Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Trikolorek już jedzie do Greven :evil_lol: Szpicek wykąpany,cały czas próbuje gwałcić Pokerka :roll:,ale jest słodki,widać,że nakolankowy. Quote
irysek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 tricolor zawieziony zostal do boleslawca, tam przejeli go ludzie, ktorzy zawioza go do samej greven. dzis uratowalysmy 2 psiaki. szpicka puszka cudowniuszka i tricolora. w koncu sie jakos do teg przyczynilam. bardzo mnie to cieszy. wet siostra, ja mialam psa z cukrzyca, badania nie sa drogie... paczki dla pani romy nie bedzie, myslalam ze ecci jedzie autem, a okazalo sie ze pociagiem wiec nie zabierze. salbo bylo to dogadane. do przemysla miala za to jechac ulv, ale sie wypiela. i oto w taki sposob paczke wysle na kilka razy do pani romy poczta. trudno. [COLOR=Blue][B]moze ktos sie dolozy do paliwa jakie zuzylam na dowiezienie tricolora do boleslawca? bo dalsza droga juz za free. [/B][/COLOR] Quote
Poker Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 mam informacje z drogi,że trikolorek jest bardzo grzeczny,posiusiał i pop[I]ił w czasie postoju. O [/I]godz.20 nastąpi przekazanie psa Greven. Chyba założę firmę transportową dla psów :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Poker']mam informacje z drogi,że trikolorek jest bardzo grzeczny,posiusiał i pop[I]ił w czasie postoju. O [/I]godz.20 nastąpi przekazanie psa Greven. Chyba założę firmę transportową dla psów :evil_lol:[/quote] Zakładaj, byle szybko ja potrzebuję do czwartku przetransportować jamniczka do Piły. Grozi mu eutanazja jak go nie wyrwę z azylu. Jamniś ma wątek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114591[/url] Quote
kikou Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='ecci'][B]Kasa tylko na transport dla ULV[/B] [B]ja nie dam rady dojechac do Przemyśla!!!![/B] [/quote] skoro są problemy z pieniędzmi to może Grzegorz(kiedyś Aga proponowała, że mógłby ewentualnie) pojechałby sam z dwoma małymi psami, wtedy koszt byłby pojedynczy, a chłopak da sobie rade z dwoma malutkim psami... Quote
irysek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 chyba trzeba pierwsza strone uaktualnic!!! czy ten dlugi rudy nadal jest w schronie? tricolora lezacego mozna wykasowac, tak samo jak szpica... nie wiadomo jak to z parowka. Quote
Rybka_39 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10538817#post10538817[/url] przypominam o spanielku!!! Nie wydaje się Wam, że ma on cos nie tak z slepkami? Quote
Neris Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Wg mnie to nużyca, ale tylko na podstawie zdjęcia - ona takie właśnie objawy daje. No, ale nie tylko nużyca... Quote
kikou Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='irysek']chyba trzeba pierwsza strone uaktualnic!!! czy ten dlugi rudy nadal jest w schronie? tricolora lezacego mozna wykasowac, tak samo jak szpica... nie wiadomo jak to z parowka.[/quote] jesteśmy na bieząco , jak Aga wpadnie to uaktualni... rudy jest u mnie, w środe zawoże go do Wiosny Quote
Poker Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Isadora7']Zakładaj, byle szybko ja potrzebuję do czwartku przetransportować jamniczka do Piły. Grozi mu eutanazja jak go nie wyrwę z azylu. Jamniś ma wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114591[/URL][/quote] nie eutanazja tylko MORDERSTWO, :angryy: czas nazywać rzeczy po imieniu :cool3: Quote
Poker Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Greven napisała w SMSie , że już przejęła trikolorka i pytała o imię. Może go nazwać TRI ? Quote
mysza 1 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Własnie dostałam smsa od Greven że ma już psiaka(tricolor) w samochodzie. Pyta, czy ona ma jakieś imię. Napisałam, że nie:shake: zaraz mu wymysli;) Quote
mysza 1 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='Poker']Greven napisała w SMSie , że już przejęła trikolorka i pytała o imię. Może go nazwać TRI ?[/quote] Widzę ze nie tylko do mnie wyslala:evil_lol: Quote
kikou Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='kikou']Murzynek, mikrus ale dość masywny może ważyć 9-10kg [IMG]http://images30.fotosik.pl/252/7545fbafea71d607med.jpg[/IMG] [FONT=Century Gothic][SIZE=4][COLOR=indigo][B]BŁAGAM O ZAŁOŻENIE WĄTKA I OPIEKĘ WIRUALNĄ NAD MURZYNKIEM....JUŻ ZESTARZAŁ SIĘ W SCHRONISKU...NIE CZEKAJMY AŻ UMRZE....[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] nie dziwota, że Murzynek tak długo gnije w schronisku..... skoro nawet żadna ciocia nie chwilki, żeby mu wątek założyć,,,,, Quote
kikou Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='mysza 1']Widzę ze nie tylko do mnie wyslala:evil_lol:[/quote] ładne imię i... [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=red]DOBRA ROBOTA Z TYM TRANSPORTEM!!![/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial Black][SIZE=4][/SIZE][/FONT] Quote
mysza 1 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='kikou']nie dziwota, że Murzynek tak długo gnije w schronisku..... skoro nawet żadna ciocia nie chwilki, żeby mu wątek założyć,,,,,[/quote] kikou przez ten czas już bys dawno zalożyła zamiast biedne ciotki ganiać:evil_lol: Quote
Poker Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 trochę emocji i telefonów kosztowało..:evil_lol:,ale ważny efekt Podziękowania się należą Agnieszcel2 za wybranie go ze schronu ,kąpiel, Iryskowi za dowiezienie do Bolesławca,panu Zbyszkowi z panią Basią za dowiezienie małego TRI do Greven (napisałam w kolejności wykonania za ań, a nie zasług :eviltong:) Mam nadzieję,że nikogo nie pominęłam,a jeżeli ,to wybaczcie babci ... Quote
mysza 1 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='kikou']ładne imię i... [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=red]DOBRA ROBOTA Z TYM TRANSPORTEM!!![/COLOR][/SIZE][/FONT] [/quote] Transport nie moja robota:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [B]Sandra pyta o ksiązeczkę - czy tam dają, szczepienie i takie tam oraz jak on się zachowuje- nic o nim nie wie[/B] Quote
Wet-siostra Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='irysek']wet siostra, ja mialam psa z cukrzyca, badania nie sa drogie.[/quote] Cioteczko,dla kogoś,kto ma niecałe 600zł na miesiąc na dwie osoby(ja nie pracuję,żyjemy z renty tz...),z czego większość idzie na rachunki,nawet 10 zł to duży wydatek...:oops: Nie mogę sponsorować badań ani leczenia...Oferuję tylko miejsce...:oops: Jedzenia Parówce nie braknie,ale jeśliby miała mieć u mnie jakieś badania,leczenie,czy profilaktykę-to tylko za zwrotem kosztów...:oops: Piszę jak jest,nigdy nie oszukuję...:oops: Nadal nie ma ostatecznych ustaleń co do jutrzejszej podróży Parówki??? O której mogę się jej spodziewać???Kocyk już przygotowany,kawa zaparzona...:loveu: Quote
Poker Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='mysza 1'][B]Sandra pyta o ksiązeczkę - czy tam dają, szczepienie i takie tam oraz jak on się zachowuje- nic o nim nie wie[/B][/quote] już wszystko napisałam jej w SMSie.Pewnie Agnieszkal2 zapomniała dać.Wyśle najwyżej pocztą. Quote
kikou Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='mysza 1']Transport nie moja robota:evil_lol:[/quote] osoba do której była adresowana moja wypowiedź odebrała ją prawidłowo... Quote
Recommended Posts