Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CHYBA TRZEBA zrobic allegro cegielkowe, bo tu ciotki juz finasowo nie wydolą. Oflak , Rudzik, i inne biedy na parę ciotek to cięzko do utrzymania :-( , poza tym Labek do diagnozy i nie wiadomo co wyjdzie i ile. Mapet do ratowania ....i tak non - stop. Więc trzeba funduszy szukac jakos inaczej

Posted

aukcja cegiełkowa to świetny pomysł i może ktoś go przy okazji dla siebie wypatrzy... bo tu z nas to już nawet średniowieczne tortury grosza nie wycisną.....

jeszcze Rudzik strasznie chory, musze z samego rana leciec z nim do weta bo dusi sie kaszle, ledwo dycha....

Posted

[quote name='irysek']a apteka calodobowa? moge kupic i ci podrzucic syrop dla niego :) do trzebnicy mamy rzut beretem.[/quote]
W trzebnicy są też apteki całodobowe

Posted

[quote name='irysek']a apteka calodobowa? moge kupic i ci podrzucic syrop dla niego :) do trzebnicy mamy rzut beretem.[/quote]

Ale ja myślałam o Irysku - żeby podjechała do weta i do ciebie!!!

Posted

bez psa do weta nie ma co jechac.... jeszcze 8 godzin....damy rade mam nadzieje... stan jest cięzki ale chyba nie tragiczny bo zjadł ładnie.... jak zasypia to też troszke mniej kaszle... nie wiem jak z tą budą ...? serce mi pęka

Posted

no to jak jest to syrop jest pod reka. ja w trzebnicy bywam w dzien wiec nie wiem o aptekach calodobowych. myslaam, ze to tylko w wiekszych miastach sa takowe :)
a kaszelto okropnosc, oby mu sie polepszylo...

Posted

[quote name='kikou']mam ale od tego może kopnąć w kalendarz na serce.... dlatego nie daje
było już pare zgonów...sama też uważaj...[/quote]

Żebyś ty wiedziała co ja używam... jestem urodzonym astmatykiem, alergikiem jak ja to mówię wziewnym, pokarmowym i dotykowym (bywam również na bezglutenie). Szoki anafilaktyczne też mi nieobce. Dobrze dobrana dawka jest ważna.

Posted

[quote name='Isadora7']Żebyś ty wiedziała co ja używam... jestem urodzonym astmatykiem, alergikiem jak ja to mówię wziewnym, pokarmowym i dotykowym (bywam również na bezglutenie). Szoki anafilaktyczne też mi nieobce. Dobrze dobrana dawka jest ważna.[/quote]

Psi delikatniejsze od takich zouz jak ty Cioteczko!!:diabloti:

Posted

[quote name='Isadora7']Żebyś ty wiedziała co ja używam... jestem urodzonym astmatykiem, alergikiem jak ja to mówię wziewnym, pokarmowym i dotykowym (bywam również na bezglutenie). Szoki anafilaktyczne też mi nieobce. Dobrze dobrana dawka jest ważna.[/quote]

ja już kiedyś od tych leków dostałam paralizu całego ciała....

no ale to tak tylko na marginesie rudzikowego kaszlu....

Posted

[quote name='Talcott']Psi delikatniejsze od takich zouz jak ty Cioteczko!!:diabloti:[/quote]

Mogę wiedzieć kiedy będziesz w stolYcY?:mad::mad::mad:

[quote name='kikou']ja już kiedyś od tych leków dostałam paralizu całego ciała....
[B] no ale to tak tylko na marginesie rudzikowego kaszlu....[/B][/quote]

Na marginesie czy nie ja to traktuje jako sposób na podnoszenie wątku. Ciekawszy niż hopki tradycyjne (których się nieraz nie da uniknąć)

Posted

[quote name='Isadora7']Mogę wiedzieć kiedy będziesz w stolYcY?:mad::mad::mad:

:eviltong::eviltong::eviltong: Przyjdę na spotkanie z cała merdająca obstawą! O!

A tak poza tym, to co to będzie - Rudzik nie powinien w takim stanie trafić do budy - bo to śmierć.

Posted

Witam,Cioteczki!Widzę,że spania nie macie...:roll: Jedna noc i tyle postów...:lol:
Rozmawiałam z Cioteczką,która ma wieźć Parówkę-jeszcze nie wiedzą dokładnie,czy pojedzie do Przemyśla,czy do Rzeszowa a z tamtąd jako przesyłka...Cały czas nad tym intensywnie myślą.:p
Jedno jest pewne:Parówka jedzie.I jeszcze:najprawdopodobniej w komplecie dostanę gołębia!!!:loveu: (na stałe!!!:multi:)
Dałam swój numer telefonu i będziemy w kontakcie.
Fajnie-gołąb gratis...:evil_lol: