Poker Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 kto wie czy ona ma szczepienia? bo bez nich d...blada i który ona ma numer ? Quote
Reksiu21 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ja niewiem jaki ma numer, widzialam tylko to jedno zdjecie jej, tytaj na watku, nikt innych wiadomosci niepodal:shake:. Trzeba by rano do ktorejs dziewczyny dzwonic, bo teraz to juz chyba wszyscy spia. Quote
Reksiu21 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tak, ta biala z rudym. Ona jest mala, Ulv pisala ze taka do 10kg, lub mniej. Quote
irysek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ulv jeszcze nie spi, mozna do niej dzwonic spokojnie i pytac. Quote
Poker Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 już znalazłąm jej numer i nr boksu.Tylko nie wiem co z klatką? Czy rzeczywiście jest konieczna?Może ona ze strachu kłapie zębami , a w domu się uspokoi? Quote
Poker Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 to jutro działam.Kikou i Reksiu czy potwierdzacie,że ją weźmiecie? jeżeli tak,to rano biorę się do roboty. Irysek,jeżeli będziecie wieźli Yorka,to Ty go w poniedziałek weź do siebie,bo Tobi i tak będzie u mnie. Monika pisała ,że Pobiedziska są na trasie poznań- Gniezno. Quote
Reksiu21 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Wiesz, Kikou chodzi o klatke, bo jednak bedzie miala trzy obce sobie psy na siedzieniu z tylu, wiec jakby klatka byla pomiedzy nimi, to by bylo spokojniej, a ona sama jedzie. Dlatego prosila o klatke. Wlasciwie mial do niej isc Copper, ale chyba lepiej jakby ta biala poszla, bo mowili ze ona jest agresywna do obcych psow. Ja z mojej strony potwierdzam, i tylko oKikou moge powiedziec ze mi pisala ze ja wezmie, jak kontenerek bedzie. Jej niestety teraz niema na dogo. Quote
irysek Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 to ja pisalam gdzie poniedziska, ale niewazne. zalezy od mojej szkoly czy pojedziemy w poniedzialek czy we wtorek. ale ok, w poniedzialek moge wziac yorka (tylko czy to ja mam pojechac po niego do schronu?) a tobika zawiezc do ciebie poker, bo tobik na obce psy powarkuje i nie chce miec awantury w domu. a tobika bysmy podwiezli pod wieczor jak cos. Quote
Poker Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='irysek']to ja pisalam gdzie poniedziska, ale niewazne. zalezy od mojej szkoly czy pojedziemy w poniedzialek czy we wtorek. ale ok, w poniedzialek moge wziac yorka (tylko czy to ja mam pojechac po niego do schronu?) a tobika zawiezc do ciebie poker, bo tobik na obce psy powarkuje i nie chce miec awantury w domu. a tobika bysmy podwiezli pod wieczor jak cos.[/quote] mam nadzieję,że na nasze nie będzie powarkiwał :mad:,bo go dam do garażu :angryy: Quote
kikou Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 zawiesił mi się komputer.... kontener oczywiscie byłby potrzebny chociaz jeden, bo może dojść do nieszczescie, jesli psy zaczelyby sie na siebie rzucac podczas jazdy... Ulv obiecala jakies kagańce...ale to moze byc malo, jesli macie kontenerek taki zeby chociaz sunka sie zmiescila byloby optymalnie.. jutro caly dzien jestem w Kłodzku, bede wracała ok. 18tej przez wroclaw i wtedy wstąpie do Ulv po 1szelki i kaganiec dla Agi. Jeśli ktoś miałby kontener to prosze o podrzucenie do schronu albo do Ulv... jakby co to moj tel. 0792333938. [I][COLOR=green]Bede jechała z duszą na ramieniu, bo to byłoby koszmarem jesli uśpiliby suńke teraz kiedy do uratowania brakuje tylko durnego kwitka=paszportu[/COLOR][/I] Quote
Reksiu21 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Kikou, a ten kontenerek Koperka? Ona mowila ze by pozyczyla gdyby dostala ta klatke od Ulv w ktorej byla Maja, bo potrzebna jej na tego amstafa malego. A wiesz juz przypadkiem kto bedzie ci wydawal psy w niedziele? i o ktorej? Quote
Monika D. Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Zajrzałam do wątku i w końcu nie wiem,kto i kiedy jedzie z yorkusiem:hmmmm: Podam w takim razie mój tel.505 133 665.Napiszę jeszcze raz,że mieszkam w Pobiedziskach,tj.20km przed Poznaniem na trasie Poznań-Gniezno:-) [SIZE="1"]A tak wogóle to od rana mam straszne nerwy,bo zawiozłam moją niunię do sterylki[/SIZE] Quote
Poker Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Yorczka ma wieźć w poniedziałek,ale jak znam życie,bardziej prawdopodobne,we wtorek ,Irysek z TZ w drodze nad morze.Więc się szykuj do przyjęcia malucha. Trzymam kciuki za Twoją suńkę. :lol: Quote
gosikf & dogs Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Widzę, że Ulv ma już kaganiec dla Agi, bo jak dalej potrzebny to mogę gdzieś podrzucic(do ulv bądź do schronu). Quote
Poker Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='gosikf & dogs']Widzę, że Ulv ma już kaganiec dla Agi, bo jak dalej potrzebny to mogę gdzieś podrzucic(do ulv bądź do schronu).[/quote] to podrzuć do schronu,najwyżej Kikou jutro go założy suni. Znalazłam gabinet ,gdzie wystawią jej dziś paszport. :multi:Za godzinę jadę po nią . Quote
GoskaGoska Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 to super Poker, trzymamy kciuki, zeby się udalo. Quote
iwa77 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [COLOR="Red"][B]Sprostowanie !!!!!! Parę postów wcześniej ktoś podał informacje , ze Gumiś byc może będzie mial dom w Szczecinie :-o Nie wiem skąd taka informacja :crazyeye: Powstaje tylko mętlik informacyjny !:mad: Ja nic takiego nie podawałam ! Jestem w trakcie rozmów z domem potencjalnym dla Gumisia ale w RZESZOWIE! Na razie to nic pewnego więc też nie szukam takowego transportu.[/B][/COLOR] Quote
ecci Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='iwa77'][COLOR=Red][B]Sprostowanie !!!!!! Parę postów wcześniej ktoś podał informacje , ze Gumiś byc może będzie mial dom w Szczecinie :-o Nie wiem skąd taka informacja :crazyeye: Powstaje tylko mętlik informacyjny !:mad: Ja nic takiego nie podawałam ! Jestem w trakcie rozmów z domem potencjalnym dla Gumisia ale w RZESZOWIE! Na razie to nic pewnego więc też nie szukam takowego transportu.[/B][/COLOR][/quote] [SIZE=1]to ja jak zwykle namieszałam...prosząc abyście mnie nie wysyłały gdzieś daleko, np. do SZCZEcina... Rzeszów jest daleko...czy masz już potencjalny transport??? Pytałaś mnie nieśmiało w tej sprawie...Rzeszów jest daleko i musiałabym przeprowadzic rozmowę z kierowcą auta... [/SIZE] Quote
irysek Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='Poker']Yorczka ma wieźć w poniedziałek,ale jak znam życie,bardziej prawdopodobne,we wtorek ,Irysek z TZ w drodze nad morze.Więc się szykuj do przyjęcia malucha. Trzymam kciuki za Twoją suńkę. :lol:[/quote] zobaczymy jak to z wyjazdem bedzie, czy we wt czy w pon, tz jeszcze nie wiem, ze jedziemy trasa na poznan, a tym bardziej, ze pieska bedziemy wiezc. dzis sie dowie :) (oby sie zgodzil). a tobik jak na dolara i pkera nie powarkiwal, to nie bedzie. powarkiwal na samym poczatku, a potem byl spokoj. powarkuje czasem na takie z adhd na spacerach, ktore podbiegaja, a on wystraszony. Quote
Neris Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Dziewczyny, czy w schronie nie ma czegoś podobnego do NEMO, ale normalnego? Dzwonił pan - mają yorkowatą sunię -wysterylizowaną- pies bardzo podobny do nemo odszedł im niedawno. Chca jutro przyjechać go zobaczyć, ale marzą o psie który będzie właził na kolana, przytulał się itd. Fajni ludzie! Quote
GoskaGoska Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 A moze taki piesek, nie jak Nemo, ale kudlacz i pieszczoch: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images28.fotosik.pl/238/5cb524d976f52e01.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images24.fotosik.pl/238/009386e56d98f18e.jpg[/IMG][/URL] [CENTER][B]jego numer : 931/08[/B] [B]4 lata, pies, niewielki. Miły, kontaktowy i przyjazny pies. Lubi pieszczoty i spacery.[/B] [B]lub taka , ale tu sunia :[/B] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/236/b4f294a80eba9219.jpg[/IMG][/URL] [B]113/08[/B] [B]Kamila - 7 lat, suczka, niewielka. Bardzo przyjazna, spokojna i zrównoważona. Może mieszkać nawet w małym mieszkaniu[/B][/CENTER] Quote
Reksiu21 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 I jak Pker, udalo sie? masz sunke? jaka ona jest? ...niemoge usiedziec z niecerpliwosci, ciekawosci i zmartwienia czy wszystko poszlo dobrze.:eviltong: Quote
irysek Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 poker wyciagnal sunke ze schronu i pojechal wyrabiac paszport :) wiec dojedzie do ciebie reksiu cala i zdrowa. Quote
Recommended Posts