Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kikou']nieeee...
mówię, że tak sobie czekamy bezczynnie az w koncu doczekamy sie, ze ktos napisze, ze juz pousypiane...[/quote]

Aż mnie zmroziło jak przeczytałam. Zawsze boję się tu wejść.

Posted

[quote name='ecci']słonka, ja jadę jutro na 85%, a jak nie pojadę jutro to jadę we wtorek na 100![/quote]
Super!
A czy mogłabyś tak każdemu z osobna zrobić fotke?:oops:
Jakby Ci się jeszcze udało, to dowiedz się więcej o dziadach.;)

Posted

Mam taki aparat, że spokojnie każdemu z osobna fotki porobię...;)spóbuję się też czegoś dowiedziec o nich, tylko czy wszystkiego już nie wiadomo?:roll:

Posted

[quote name='ecci']Mam taki aparat, że spokojnie każdemu z osobna fotki porobię...;)spóbuję się też czegoś dowiedziec o nich, tylko czy wszystkiego już nie wiadomo?:roll:[/quote]

[B]ecci [/B]ja podjadę i pomogę ja sama jestem taki aparat że takie trzy jak ja jedna nawet pięciu nie znajdziesz.

Posted

[quote name='Rybka_39']Super!
A czy mogłabyś tak każdemu z osobna zrobić fotke?:oops:
Jakby Ci się jeszcze udało, to dowiedz się więcej o dziadach.;)[/quote]

A gdzie będziesz robić ogłoszenia. Bo każdy portal ma różne spostrzeganie na stosunki. Warto nieraz napisać jak pies agresywny - [I]"umie bronić swojego terenu"[/I] a na innym [I]"koniecznie do domu bez piesków lubi być oczkiem w głowie i pieszczoszkiem"[/I]. Ale to wiesz na pewno bo na forach dużo o tym.

Posted

[quote name='Isadora7'][B]ecci [/B]ja podjadę i pomogę ja sama jestem taki aparat że takie trzy jak ja jedna nawet pięciu nie znajdziesz.[/quote]
:crazyeye::-o:crazyeye::-o:crazyeye::-o cooooo????

Posted

[quote name='Rybka_39']Jedzie ktoś z Was do schronu?
Może warto zrobić nowe fotki dziadeczkom?
I sprawdzic ich stan....:-([/QUOTE]
[B]
[COLOR="Red"]Właśnie wróciłam ze schronu , spędziłam tam "miłe niedzielne południe "
zrobiłam dużo zdjęć i sprawdziłam stan dziadeczków naocznie !
To wszystko w ramach "bezczynnego czekania " ......
Jeżeli chodzi o informacje o charakterze psów i ich stosunku do innych to nie było dzisiaj takiej możliwości , ponieważ dyżur miała Pani Małgosia - a ona zajmuje się izolatka i szczeniakami .Pielegniarza Grzesia również dzisiaj nie było.
Z tym trzeba się zgłosić w tygodniu najlepiej do Pani Lidki lub Pani Irenki!
Zaraz prześlę zdjęcia do wstawienia .

Jak na razie wszystkie dziadeczki żyją i jakoś egzystują !!!!![/COLOR][/B]

Posted

Cały czas siedzę i grupuje zdjęcia (te najnowsze dzisiejsze i sprzed paru dni aby były razem - może się przydadzą do ogloszeń ) oraz dodaje opis psa z numerem.
Trzeba będzie uzupełnić dane o charakterze i usposobieniu piesków.
To będzie aktualny stan boksu 16 na dzień dzisiejszy.

[COLOR="Purple"]Mam tylko nadzieję , ze Isadora mnie nie zabije za taka dużą ilość przesłanych zdjęć do wstawienia. [/COLOR]

Posted

Musimy cierpliwie poczekać ,aż Dorotka wstawi . A jest tych zdjęć "trochę ', więc to potrwa.
Generalnie jest przepełnienie w schronisku , wszystkie boksy pełniutkie.
Jest po prostu strasznie , psy bardzo źle to znoszą.
I jeszcze jedno jeżeli chodzi o dziadeczków - nie znam żadnych terminów do kiedy mają czas , ale jedno jest pewne , że trzeba się śpieszyć i to bardzo!!!!!

Posted

[quote name='iwa77']
[B][COLOR=red]Właśnie wróciłam ze schronu , spędziłam tam "miłe niedzielne południe "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]zrobiłam dużo zdjęć i sprawdziłam stan dziadeczków naocznie ![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]To wszystko w ramach "bezczynnego czekania " ......[/COLOR][/B]

...chyba sie nie pogniewalas na mnie, ze powiedzialam, iz niewiele sie dzieje w sprawie dziadkow... .... nie gniewaj sie!
to nie ma nic wspolnego z Toba!,
moja frustracja jest raczej skierowana w moim wlasnym kierunku, to ja jestem taka "dupowata", nie umiem nawet glupiego allegro zrobic... nie mialam pojecia, ze trzeba tak "balansowac" z faktami, ze pies agresywny to raz ma byc dobry obronca, a innym razem rozpieszczony....itd...
w ogole nie mam pojecia jak Wam sie udaje te biedulki ratowac...
Boze, gdybym miala choc malenki domek chociaz z minimalnym ogrodkiem to wzielabym te starowiny wszystkie....