Korenia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Szkoda, że nie dwa dni wcześniej... byłby transport... Quote
Kosmyczek Kamyczek Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Poker nie ma dostepu do internetu, ale przynajmniej jednego psa może załatwic transport w weekend. Możecie się z nią skontaktować telefonicznie.JeSli cos to do mnie jutro na pw, żebym wiedziała co mam Pokerowi przekazać. Quote
kikou Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Kosmyczku, to przekaż Poker koniecznie, że schronisko chce zoperować sunie z guzem ale tylko jeśli bedzie DT... a transport dla kudlatej musialby byc kiedys po 6 października, bo ona wtedy bedzie miała sterylke, a zaraz po operacji też nie może jechać odrazu w podróż.... Quote
Poker Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Od 10 do 12 października i 18-19 też jestem na wyjeździe.Realnie mogę więc zabrać ją od 20.Jak to widzicie? Quote
Reksiu21 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Cos tu bardzo cicho sie zrobilo:shake:. A moja czarnulka Vita, poszla wczoraj do nowego domku. Dzieci zmartwione, ja tez troche, mimo ze sie ciesze, bo byla naprawde kochana psinka, taka wierna, wdzieczna, i wemnie wpatrzona...:loveu::loveu: Troche mi tez smutno, ale sie ciesze ze ma teraz swoja rodzinke!!! i swoich ludzi, tylko dla niej!!!! Zdjecia mam obiecane. Kontakt tez zostanie, bo to TZ najlepszego przyjacieja TZa mojej najlepszej kolezanki. Wszyscy zrozumieli?:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
Koperek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [B]Reksiu[/B]- taaaaakie wieści!!!:loveu: SUPER!:multi: Niech się dziewczynie szczęści, bo na prawdę charakterek wart pozazdroszczenia, prawda?:cool3: A tutaj cicho, bo nic się wśród tej bandy zagrożonych psiaków nie dzieje:shake: ...absolutnie nic- jak w reklamie... Quote
GoskaGoska Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 no to cale szczescie ze cala 3 znalazla domek :loveu: super , ze i czarnulce się udało Quote
Negri Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Nemo i Lotka juz w swoich nowych domkach wszystko ok ;) Quote
Slomka22 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Super ;) to ja ich juz nie oglaszam - tak kontrolnie - Lotka czyli Sniezka? Quote
irysek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 wszsytko jasne hehe, ale do kogo trafila czarnulka? hihi stosunki ze tz odbudowane, ale on niezbyt chetny, zebym sama jechala 1000km w jedna strone, chociaz bardzo wierzy w moje zdolonosci manualno samochodowe. mowi, zeby ktos ze mna jechal. ale kto i co najwazniejsze gdzie ten ktos sie zmiesci jakby 5 psow jechalo... Quote
Poker Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='irysek']wszsytko jasne hehe, ale do kogo trafila czarnulka? hihi stosunki ze tz odbudowane, ale on niezbyt chetny, zebym sama jechala 1000km w jedna strone, chociaz bardzo wierzy w moje zdolonosci manualno samochodowe. mowi, zeby ktos ze mna jechal. gdzie ten ktos sie zmiesci ...[/quote] i ma rację :cool3: A tu cisza bo dogo 2 nie działało :angryy: ciekawe czy w ten weekend poszły psy ,które są pod naszą opieką, bo w Wyborczej szefowa schronu podała,że jakieś starsze psy też zostały adoptowane.oby ....:roll: Quote
Koperek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='irysek']wszsytko jasne hehe, ale do kogo trafila czarnulka? hihi stosunki ze tz odbudowane, ale on niezbyt chetny, zebym sama jechala 1000km w jedna strone, chociaz bardzo wierzy w moje zdolonosci manualno samochodowe. mowi, zeby ktos ze mna jechal. ale kto i co najwazniejsze gdzie ten ktos sie zmiesci jakby 5 psow jechalo...[/quote] Największy transport u mnie to 5 rottweilerów i 3 osoby w samochodzie osobowym typu kombii. Jak Twoje jest też kombii to jaki problem? [B]Reksiu [/B]bierze tylko jednego dużego psa (w tym przypadku Agrusia, a on średni jest), więc tym lepiej. Quote
irysek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 hehe nie zdziwilabym sie jakby je uspili tfu ftu, a nam powiedzieli, ze zaadoptowane. w sobote byl dzien zwierzat czy cos takiego, schron podobno 50 psow wyadoptowal tego dnia. ale kto wie ile w tym prawdy. widzialam w lokalnych wiadomosciach (wraz z napadami na sklep z notebookami, gdzie ja zawiadamialam policje hihi). wiec nad podziw bylam tymi wiadomosciami ucieszona ;) tylko kto wie czy te 50 psow faktycznie poszlo... Quote
irysek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 aha narazie bede jechac do przyborowka, a przedtem zawiezc biance pojemnik na karme i po gurszki. czyli to juz dwa wyjazdy. nie moze byc tez tak, ze przywlaszcze sobie auto. zbieram na swoje, jak sie szybko uzbiera (chyba z boza pomoca) to nie bede sie musiala juz prosic, tylko bede ladowac do auta co chce i kiedy chce i bede mogla do reksiu jezdzic 3 razy w miesiacu jak nawet bedzie taka potrzeba. 3 osoby i 5 psow w kombiaku no ja nie wiem jak ty to zrobilas, czy aby nikt nie podrozowal wtedy na dachu? ;) Quote
GoskaGoska Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 50 psow :crazyeye: ktora będzie w schronie i by sprawdzila , kto poszedl do domu Quote
Reksiu21 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 No to ja was WSZYSTKICH pobije!!!:eviltong::eviltong: U mnie w kombi jechalo juz z tylu 4 psiaki ze schronu,dwa razem w klatce, i dwa obok, plus na tylnim siedzeniu dwojka dzieci i moja mama, pod nogami nasz kundelek, a przy moich nogach moj dobek z przodu. Wiec bylo 6!!! psow, i 5 ludzi! RAZEM 11 :eviltong::eviltong: Quote
irysek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 jezu no to ja bym nie dala rady chyba. poza tym lubie jezdzic sama, muza mi lupie, a ja jade, jestem wtedy wolnym strzelcem. uwielbiam wozic psiaki i ogolnie jezdzic autem. lepsze niz piwsko i dyskoteka jak dla mnie. Quote
Koperek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Taka wspaniała, bardzo żywotna i w ogóle super babulka:loveu: siedzi w szczeniakarni i czeka na odmianę losu! Jak jeszcze troche posiedzi to na pewno zacznie się zwalniać rytm jej serduszka...:-( [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images36.fotosik.pl/17/01ce76b2ea809876.jpg[/IMG][/URL] Ma już sporo latek (ok. 12) trzy ząbki na krzyż i rusza się, jak mały perszing :) Quote
Negri Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 To Ci Irysku zdziwię..... mimo Twoich niemiłych postów na temat schroniska kto to sprawdzi i kto w to wierzy to ci powiem że ja. Byłam w te dni w schronie i uwierzcie mi że jeszcze nigdy tyle osób nie było, w biurze pracowały 2 panie i nie wyrabiały, ja także latałam od człowieka do człowieka zresztą tak samo pani gosia. Schron był czynny do 16. Psów poszło spokojnie ok 40-50 i to także część starszych choćby Akryl z 2006roku, czy ta 9 letnia lotka do niemiec. Więc Irysku nie wszystko co sie w schronie udaje zrobic to zaraz kłamstwo i zabijanie zwierząt pod przykrywką!! Może Tobie sie wydaje, że to tak działa ale uwierz mi że pracownikom takze zalezy na tych psach wbrew Twoim chorym wyabrażeniom. Quote
irysek Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 no to super, ze poszlo tyle psow, oby zostaly w soich domach na zawsze i nie wrocily do schronu. a co do niego, to kazdy wie jak w nim jest. wiec nie bede pisac. Quote
GoskaGoska Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Negri a ktore psiaki z twoje strony poszly? Quote
Wet-siostra Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Pozdrowienia od Lusi!:loveu::loveu::loveu: [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img77.imageshack.us/img77/3019/zdjcia0019e1pp2.jpg[/IMG][/URL] Quote
Koperek Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Jaka znudzona minka starszej hrabiny!!!:lol::loveu::loveu::loveu: Dziękuję [B]Wet-siostra[/B] za dom dla małej! Quote
Wet-siostra Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Koperek']Jaka znudzona minka starszej hrabiny!!!Dziękuję [B]Wet-siostra[/B] za dom dla małej![/quote] Nie ma za co,Cioteczko...To ja Wam za Lusię dziękuję!!!!:loveu::loveu::loveu: Z dnia na dzień coraz bardziej Ją kocham...:loveu: Te pobudki o 4.00(bo ja chcę siusiu...:p)...To całowanie na powitanie...To spojrzenie...Słuchajcie,miałam niejednego psa,ale Lusia ma takie spojrzenie...No,takie...jakieś...Może uznacie,że zwariowałam,ale Jej spojrzenie...Ono jest niesamowite...Patrzy z taką wielką życiową mądrością,wręcz mówi:wiem,wszystko wiem,rozumię...:loveu: Lusia panuje nad całym stadkiem,jak Koli zbyt długo gania za zabawką,szczeka,warczy,aż w końcu łapie go za łapę,jakby mówiła:uspokój się,ja chcę spać... Lusia jest po prostu NIESAMOWITA...:loveu: Quote
Recommended Posts