Koperek Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Do [B]Reksiu[/B] w najbliższym czasie jedzie[B] [U]Psotka[/U][/B] i [B][U]czarna, duża kudłatka[/U][/B] (której zdjęć nie ma na tym wątku) i [B][U]trzeci piesek[/U][/B]- jeszcze nie wybrany. Tak, jak pisze [B]kikou[/B]- musi to być mały gabarytowo kompan, bo się nie zmieści! Quote
gosikf & dogs Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Czy ktoś może zna tego pieska? [CENTER][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/6764/8latpiesqu6.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=208&i=8latpiesqu6.jpg][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/6764/8latpiesqu6.49203b8d83.jpg[/IMG][/URL] [FONT=Arial][B]75/08[/B][/FONT] [FONT=Arial][B]8 lat, pies, duży. Trafił do schroniska z bardzo złych warunków. Jest psem typowo podwórzowym. Czujny i aktywny. właścicielowi oddany.[/B][/FONT] [/CENTER] Quote
Koperek Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='gosikf & dogs']Czy ktoś może zna tego pieska? [CENTER][FONT=Arial][B]75/08[/B][/FONT] [FONT=Arial][B]8 lat, pies, duży. Trafił do schroniska z bardzo złych warunków. Jest psem typowo podwórzowym. Czujny i aktywny. właścicielowi oddany.[/B][/FONT][/CENTER] [/quote] W jakim sensie "zna tego pieska"?? Na spacerze nie był, choć powinnam go wyciągnąć i wyczesać, bo wygląda tragicznie. Rzuca się na siatkę i szczeka, kiedy ktoś postoi chwile przy boksie. Nie awanturuje się z psami. Co jeszcze? Quote
irysek Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 sliczny ten psiak, jaki taki patchwork, super oryginalny, ze go jeszcze nikt nie wypatrzyl.... taka chodzaca skora z niedziwedzia sprzed kominka hihi cudo (pewnie mu teraz goraco) Quote
gosikf & dogs Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Tak pytam bo do najmłodszych nie należy... Może by go podłączyc do wątku staruszków, w końcu 8 lat dla dużego psa to już trochę. Faktycznie wygląda nie najlepiej z tymi kłakami, chętnie bym go wyczesała ale niestety ja tego zrobic nie mogę, bo nikt mi psa nie wyciągnie z boksu. Piękny psiak, może należy mu się chociaż wątek i parę ogłoszeń? Quote
Koperek Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Poker']co z labkiem i pieniędzmi ode mnie na niego?[/quote] Sprawa musi postać w miejscu. Jutro jadę na następne konsultacje do następnego specjalisty. Mam jeszcze te 120 zł, więc póki co powinno to wystarczyć. Jak coś się dowiem to na pewno napiszę na wątkul Quote
Koperek Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='gosikf & dogs']Tak pytam bo do najmłodszych nie należy... Może by go podłączyc do wątku staruszków, w końcu 8 lat dla dużego psa to już trochę. Faktycznie wygląda nie najlepiej z tymi kłakami, chętnie bym go wyczesała ale niestety ja tego zrobic nie mogę, bo nikt mi psa nie wyciągnie z boksu. Piękny psiak, może należy mu się chociaż wątek i parę ogłoszeń?[/quote] Ja Ci mogę jeszcze co najmniej kilka innych dużych psów w takim wieku przedstawić- tylko co to zmieni. [B][SIZE=3][COLOR=red]MAPETA[/COLOR][/SIZE][/B], który jest chodzącą łagodnością nikt nie chce, a stróżującego, dużo mniej przytulnego psa ktoś weźmie. Pewnie zawsze warto spróbować, ale dla "takich przypadków" to więcej dają ogłoszenia na portalach, niż zdjęcia na dogo- tutaj cięzko idą adopcje takich psów. Quote
gosikf & dogs Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 wiem dlatego mówię o ogłoszeniach(wątek żeby zainteresowac ludzi którzy mogliby pomóc w rozgłaszaniu) pytam o niego bo nic o nim nie wiem a żeby ogłaszac trzeba coś wiedziec. Czyli jest agresywny do ludzi? Można by go wyciągnąc do czesania i przy okazji zobaczyc jaki jest do ludzi. Quote
Koperek Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='gosikf & dogs']wiem dlatego mówię o ogłoszeniach(wątek żeby zainteresowac ludzi którzy mogliby pomóc w rozgłaszaniu) [B]TAKIM WIĘKSZYM I STARSZAWYM TRZEBA ZAŁOŻYĆ NOWY WĄTEK, MOŻE WTEDY KTOŚ WYPATRZY I POMOŻE, BO PO TYM WĄTKU SPODZIEWAĆ SIĘ ZA WIELE NIE MOŻNA, JEŚLI CHODZI O POMOC DUŻYM[/B]. pytam o niego bo nic o nim nie wiem a żeby ogłaszac trzeba coś wiedziec. [B]NO WIĘC NAPISAŁAM, CO WIEDZIAŁAM. WIĘCEJ SIĘ DOWIEM, JAK ZAPYTAM, A SZCZYTEM WIADOMOŚCI BĘDZIE, JAK WYJDĘ Z NIM NA SPACER I ZDAM RELACJE. ALE NIE WIEM, KIEDY TO NASTĄPI- TERAZ ZAJMUJĘ SIĘ LABUSIEM I NIE CHCĘ SIĘ ROZBIJAĆ NA DROBNE.[/B] Czyli jest agresywny do ludzi? [B]NIE, NIE JEST- MÓJ OPIS DOTYCZYŁ PSA STRÓŻUJĄCEGO, NIGDZIE NIE NAPISAŁAM, ŻE CHCIAŁ KOGOŚ UGRYŹĆ, CZY MIAŁ TAKI ZAMIAR. PO PROSTU JEST CZUJNY I NIEUFNY.[/B] Można by go wyciągnąc do czesania i przy okazji zobaczyc jaki jest do ludzi.[B] MOŻNA- JAK KTOŚ CHĘTNY TO ZAPRASZAM[/B]![/quote] ................................................. Quote
Poker Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 czy jesteście we Wrocławiu? jeżeli tak, to na weterynarii jest świetny radiolog dr Atamaniuk . Quote
Rybka_39 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Talcott']Super ! Oddam prymat - i mądrzcie się razem i osobno - mam dość dogo i z radością oddam opiekę nad Patem - czekam ????[/quote] Nie denerwuj się tak, jestes kochana, jako jedyna zaoferowałaś DS dla jamolka i chwała Ci za to!:loveu::loveu: A takie dobre duszki, nie powinny się denerwować.:loveu: Ludzie, żeby 2 super cioteczki się kłóciły..tak nie może być:loveu: Quote
Wet-siostra Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Rybka_39']Ludzie, żeby 2 super cioteczki się kłóciły..tak nie może być:loveu:[/quote] Też tak uważam...;) Ludzie,co się ostatnio na tej dogomanii wyprawia???:roll: Całkiem schodzi na psy...:shake: Na tym wątku wojna,na Lusi wątku wojna...:oops: Zawieszenie broni pilnie potrzebne...;) Quote
irysek Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 a po co wracacie do tego tematu. juz po klotni, a wy tak jakbyscie byly jej spragnione i znowu przypominacie. tu juz klotni nie ma. byla. nie wiem jak na watku lusi. moze jeszcze jest. tutaj juz nie. milego dnia zycze wszytkim cioteczkom. Quote
gosikf & dogs Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Oj upał cholerny, a misiaczki schroniskowe na tym cierpią... Quote
Koperek Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Poker']czy jesteście we Wrocławiu? jeżeli tak, to na weterynarii jest świetny radiolog dr Atamaniuk .[/quote] Tak, wiem, ale Jego akurat nie było, jak robiłam badania. Dzisiaj skonsultowałam się jeszcze z dwoma swoimi lekarzami- jest źle i wyjście jest prawdopodobnie jedno. Dzwoniłam do ulv, bo miałyśmy się spotkać z jeszcze dwoma specjalistami, ale nie odbierała...- może jutro. Tak, czy siak w tym tyg. cała ta sytuacja się rozwiąże. Quote
irysek Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 jak chcesz to moge podjechac z toba to paru wetow jutro, auto jest, po co ulv potrzebna, mozna i do tego atamaniuka i jakich tam jeszcze chcesz... Quote
Koperek Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='irysek']jak chcesz to moge podjechac z toba to paru wetow jutro, auto jest, po co ulv potrzebna, mozna i do tego atamaniuka i jakich tam jeszcze chcesz...[/quote] Przecież ja swoim autem jeżdżę, po co dodatkowo Ciebie ciągnąć? A ulv sama chciała jechać do jakichś "swoich dobrych wetów", więc dlaczego nie? Bo w sumie to ja już wiem, co należy zrobić i mam ku temu argumenty nie do podważenia. Quote
irysek Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 aa ,myslalam , ze problem w tym ze nie autem. w takim razie jak wiesz co robic to ok. zycze pieseczkowi tylko jak najlepiej. Quote
Poker Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Poker']czy jesteście we Wrocławiu? jeżeli tak, to na weterynarii jest świetny radiolog dr Atamaniuk .[/quote] Pomyliłam wątki,to miało być na wątku Flika. Quote
Rybka_39 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 No a co z tym psiakiem? [url]http://images31.fotosik.pl/280/8de3cb2745ce74de.jpg[/url] Czemu nie ma go w 1 poscie?:roll: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 temu go nie ma, ze nie jest do uspienia i znalazl sie na 16 przez przypadek - takich informacji mi udzielono. Quote
Rybka_39 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 No to gdzie on teraz jest? Zmienił box? Mam dalej prowadzić jego wątek? Quote
Recommended Posts