Olena84 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Kolejne 17 osób powiadomionych o wątku:p. Madcat - ja wiem, że jesteś z nami:loveu:. Quote
Asior Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Olena mnie tu przygnała... wspomóc nie mogę, nawet grozikiem, niestety niewiem jak przeżyje najbliższe miesiące, ale porozsyłam do znajomych.... Czy allegro trzeba zrobić??? Quote
Olena84 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Abrakadabra deklaruje co miesiac 10zł, za co przeprasza, że tak mało:shake: (to baaardzo dużo). Quote
auraa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 zapisuje się. Jutro poczytam................. Quote
Olena84 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Nawet jak ktoś nie może sie zdeklarować finansowo, chociaż moze ogłoszenia i popodnosi:oops:. Moje to już sie dawno pokończyły, w niedzielę musze sie wziąść za to, juz dzis nie dam rady. Quote
Asior Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 do allegra potrzebuje większe zdjęcia... Czy jest szansa na nowe fotki??? Quote
Gosiapk Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Mogę przekazać plecaczki na bazarki na rzecz Maxia. Quote
bico Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 olena mnie zaprosiła. dorzucę 50 zł jednorazowo, bo tonę w deklaracjach stałych:roll: ile kasy potrzeba, a ile już jest? dajcie numer konta na pw. Quote
Daria_13 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Podnoszę Maxa. Ja niestety jestem nie pełnoletnia i nie mam stałych funduszy... Quote
madcat1981 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Podrzucam!!! Hop hop do gÓry maksymalnie:d Quote
Ninti Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Dorzucam dyszke miesiecznie, jak juz bedzie komu placic :lol: Tylko...Gdzie on wlasciwie jest? Tzn. miejscowosc? Moze by tam podjechac i zobaczyc, jak on sie wlasciwie miewa? Bo moze...:oops: On sie tam zaadaptowal? Przyzwyczail? Moze mu tam dobrze i wyslanie go do hoteliku bedzie dla niego kolejnym wstrzasem? Jezeli to pod Warszawa to chetnie pojade, a jeszcze chetniej w towarzystwie :evil_lol: Zdaje sie, ze najwiecej wie Paros... Quote
madcat1981 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='Gosiapk']Mogę przekazać plecaczki na bazarki na rzecz Maxia.[/quote] Dzięĸujemy za chęć pomocy:) Nie chcę się rządzić na nieswoim wątku, ale w razie chętnie pomogę przy bazarku. Potrzebujesz jakiejś pomocy, czy sama wolisz się tym zająć? Quote
agata51 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='Ninti']Dorzucam dyszke miesiecznie, jak juz bedzie komu placic :lol: Tylko...Gdzie on wlasciwie jest? Tzn. miejscowosc? Moze by tam podjechac i zobaczyc, jak on sie wlasciwie miewa? Bo moze...:oops: On sie tam zaadaptowal? Przyzwyczail? Moze mu tam dobrze i wyslanie go do hoteliku bedzie dla niego kolejnym wstrzasem? Jezeli to pod Warszawa to chetnie pojade, a jeszcze chetniej w towarzystwie :evil_lol: Zdaje sie, ze najwiecej wie Paros...[/quote] Albo przyjaciel koni. Trzeba by do nich na PW napisać, bo dawno ich nie było na wątku. Trzymaj się, Maksiu! :loveu: Quote
agata51 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='bico']Co z Maksiem?:roll:[/quote] Nie wiadomo. Olena będzie wieczorem. Paros i przyjaciel koni nie pojawiają się na wątku. :shake: Quote
agata51 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZRman000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_2_105.gif[/IMG][/URL] Na niedzielny spacerek zapraszam. [URL="http://www.smileycentral.com/dl/index.jhtml?partner=ZSzeb097_ZRman000&utm_id=7925"][IMG]http://www.smileycentral.com/sig.jsp?pc=ZSzeb097&pp=ZRman000[/IMG][/URL] Quote
Gosiapk Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='madcat1981']Dzięĸujemy za chęć pomocy:) Nie chcę się rządzić na nieswoim wątku, ale w razie chętnie pomogę przy bazarku. Potrzebujesz jakiejś pomocy, czy sama wolisz się tym zająć?[/quote] Potrzebuję kogoś, kto weźmie ode mnie kilka plecaczków i zrobi z nich bazarek. Ale Ty mieszkasz w Olsztynie, to za daleko :cool1: Quote
Olena84 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Dopiero jestem od piątku:roll:. Dzieki, że jesteście z Maxem i wątek trochę ruszył. Spróbuję się dowiedzieć o Maxa i może uda mi się do niego podjechać, ale jak juz to w czwartek. Więc z razie co mogę sie z kimś umówić, tylko nie wiem czy nas tam wpuszczą. Ja sie wlasnie zastanawiam, jak mu tam jest, ale mysle ze na lancuchu zadnemu psu nie jest dobrze:-(. Wiem, że schronisko nie jest lepsze, ale niektóre psy mają choć takie szczęście, że chociaz do nich wolontariuszki przychodza, zrobia zdjecia, opowiadza jaki pies jest, poprzytulaja, tutaj ten pies nie ma na to szansy, dlatego pomyslalam, ze ten hotel, dt są szansa na poznanie jego charakteru, najlepiej jakby ds znalezć, ale nikt sie do tej pory w ogloszeniach nie odzywal:shake:. Quote
agata51 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Hotelik albo DT koniecznie! Mało jest ludzi, którzy wezmą psa prosto z łańcucha. Max nie zasłużył na łańcuch!!! Pomóżmy mu. Quote
Olena84 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 To ja przypomnę o Maxie, niech teraz nie spadnie! Quote
Recommended Posts