Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie, przecież tak samo u ludzi przede wszystkim liczyć się powinien charakter! To co z tego, że można na przykład mieć faceta żywcem wziętego z reklamy Hugo Bossa, jak może być wredny, głupi, złośliwy, zarozumiały, no ile się z takim wytrzyma tylko patrząc na niego?:roll:

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dostałam dzisiaj pierwszego maila z pytaniem o Rudego!!! Po takim czasie:crazyeye:, to chyba ktoś kto go zobaczył na naszej klasie, dziękuję (już tam też wtrąciłam swoje trzy grosze:lol:)! A jego widziałam wczoraj, w tym pomieszczeniu, gdzie siedzi jest już 5 innych psów, wszystkie dosyć małe. Nie mogę zabierać na spacer wszystkich, nie dam rady, a nie fair byłoby zabrać tylko część, więc na razie Rudy też nie wychodzi:-(

Posted

czy ktos moze mi powiedziec jak moge wziac pieska ze schroniska mieszkam w Anglii i tutejsze przepisy sa bardzo zaostrzone wiem ze pies musi przejsc okres kwarantanny

takie pytanie pojawiło się pod zdjęciem rudego na nk...czy ktoś zna odpowiedź...???

Posted

Beata19 napisał(a):
czy ktos moze mi powiedziec jak moge wziac pieska ze schroniska mieszkam w Anglii i tutejsze przepisy sa bardzo zaostrzone wiem ze pies musi przejsc okres kwarantanny

takie pytanie pojawiło się pod zdjęciem rudego na nk...czy ktoś zna odpowiedź...???

Pies musi mieć paszport, czipa, mieć wszystkie aktualne szczepienia i przejśc kwarantannę, długość - różnie to w różnych krajach bywa. Może być nawet pół roku.