kosu32 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='brazowa1']wiesz,20 razy Elza i masz problem bezdomnosci w Polsce rozwiązany.[/quote] "Elzo,Fortuno,Koss,Bambino,Neloniku,Akuszko-dziekuje. Przepraszam,jak kogos pominełam,ale tak wiele osob sie zaangazowalo w losy tej dwojki." Z tego co napisałaś lista jest dłuższa. I o to chodzi !!! Fajnie jest mieć świadomość że są na tym świecie ludzie którzy tak bardzo kochają zwierzaki. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie:loveu: Quote
koss Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [B]20 X Brazowa[/B] - i sama bys zechciała zamieszkac w azylu ,...miejsca tylko na zapisy:diabloti: Quote
kosu32 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='koss'][B]20 X Brazowa[/B] - i sama bys zechciała zamieszkac w azylu ,...miejsca tylko na zapisy:diabloti:[/quote] No... Nie widzę inaczej :evil_lol: Quote
wanda szostek Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Gratuluje i cieszę się bardzo. Wątek śledziłam, ale nie miałam jak pomóc. Czytając to szczęśliwe zakończenia pomyślałam o Hopie, żeby jemu tak się poszczęściło. A Hop nie przylepa. Quote
malawaszka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='koss'][B]20 X Brazowa[/B] - i sama bys zechciała zamieszkac w azylu ,...miejsca tylko na zapisy:diabloti:[/quote] tylko uwaga na włosy bo goli wszystko jak leci :evil_lol: ;) Ale cudowna wiadomość!!!!! Zobaczyłam zmieniony tytuł i od razu mi się oczy zamgliły :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
RIVER Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 :multi: :multi::multi: Dziewczyny :loveu::loveu::loveu:[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/Rose.gif[/IMG] Starsi Panowie dwaj szczęścia w nowym domku!!! Quote
hankag Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 no chłopaki ...doczekaliscie szczesliwego zakończenia :loveu: Quote
wanda szostek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 [quote name='hankag']no chłopaki ...doczekaliscie szczesliwego zakończenia :loveu:[/quote] I oby żyli długo i szczęśliwie. Quote
Fasolka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Uch, jaka radość na Nowy Rok :multi: Chłopaki w nowym domu na Nowy Rok - cudnie!!! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Dziewczyny (i Chłopaki:evil_lol: ) oby wszystkie historie kończyły się właśnie tak :multi: Pani Krystyna na pewno uśmiecha się na samą myśl... Quote
mru Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 pani Krystyna nie wierzyła i my czasem wątpiliśmy przecież... a jednak :) aż się płakać chce! Quote
Kanzaj Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 To wspaniała wiadomość :multi::multi::multi:. Dziękuję Wszystkim którzy pomogli tym Cudnym Chłopakom!!! Quote
brazowa1 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Fortuno,masz może jakies wieści?juz pokochani? tak na zaboj i na zawsze? Quote
brazowa1 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='koss']LUBIĘ z Wami kobitki przebywać -bidy i problemy te same ...ale jakby inaczej....:ices_bla:[/quote] prawda? może dlatego,ześmy dorosłe babeczki. Koss,ale teraz Elza odpoczywa,dobrze? :cool3: Quote
Fortuna Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='brazowa1']Fortuno,masz może jakies wieści?juz pokochani? tak na zaboj i na zawsze?[/quote] Dzwonilam w poniedzialek wieczorem, wszystko napisalam na stronie 100, ale moge jeszcze raz > Rozmawialam z Natasja , wszystko u nich jest w najlepszym porzadku. Natasja bardzo zadowolona. Zreszta Brazowa ma racje, latwo pokochac Tiko i Tobiego. Naprawde wywarli na nas wszystkich wspaniale wrazenie. W samochodzie byli przekochani. Bez szalenstw, spokojnie, bez stresu, tak jak by znali nas juz cale swoje zycie. Zostalismy wycalowani, szczegolnie Marcin. Mysle, ze to ich dom juz do konca ich zycia, zawsze jednak pamietajcie w pogotowiu jest Fortuna. Natasja wybiera sie z chlopakami do weterynarza, beda tez prawdopodobnie chodzic do fryzjera :evil_lol: poniewaz ona mam wrazenie nie odwazy sie robic to sama. Nie wiem czy ich nie wykastruje, ale to dopiero po rozmowie z weterynarzem, tutaj sie wacha ze wzgledu na ich wiek. :loveu::loveu::loveu: > Nie moge dzwonic codziennie ale umowilysmy sie na spotkanie za jakies dwa lub trzy tygodnie. W weekend zadzwonie co tam u nich slychac. Na pewno wszystko dobrze, nie martw sie Brazowa, gdyby cos bylo nie tak, Natasja by zadzwonila. Quote
RIVER Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='brazowa1']Fortuno,masz może jakies wieści?juz pokochani? tak na zaboj i na zawsze?[/quote] A Ty nie pojechałaś za nimi ? Niemożliwe :evil_lol: Quote
Betbet Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 oj Brązia już Cie chcieli na eksport dać;) Wielkie podziękowania i wyrazu szacunku dla wszystkich, którzy pomogli psiakom. Ufffffffffff:)Piękny wątek. Quote
koss Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='brazowa1']prawda? może dlatego,ześmy dorosłe babeczki. Koss,ale teraz Elza odpoczywa,dobrze? :cool3:[/quote] [B]BRAZOWA [/B]-czyliz nie jestem dobrze wychowana:eviltong:,aby mi o tym przypominac...:diabloti:([SIZE=1]własnie podeslałam Jej .:oops:..nowy wątek)[/SIZE] [SIZE=1] [/SIZE] Quote
Fortuna Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Rozmawialam dzisiaj z Natasja, wszystko u chlopakow w najlepszym porzadku. Czuja sie jak u siebie w domu, nie sa ani zagubieni, ani zestresowani, Natasja stwierdzila, ze zupelnie tak jak by mieszkali u niej od zawsze. Mowi do nich po holendersku , najlepiej rozumieja `do kosza`. Tiko jest bardzo spokojny, natomiast Tobi rzeczywiscie lubi dzieci, nawet takie ktore nie maja jeszcze dwoch latek. Wedlug niej to trzeba zobaczyc na wlasne oczy, jak mala kladzie glowke na brzuszku Tobiegio i sobie leza. Pytalam sie czy ktoregos bardziej faworyzuje i powiedziala , ze nie. Jeden daje sie lubic za spokoj jaki ma w sobie, a drugi wlasnie za przeciwienstwo, czyli za ruch w domu. Zdjecia beda dopiero za jakis tydzien, problem z aparatem fotograficznym nowo kupionym. Ale musicie sie nauczyc cierpliwosci poniewaz holendrzy maja jej duzo , naprawde potrafia czekac. Wiec jak w sklepie kazali czekac kilka tygodni na aparat to wedlug nich bez slowa trzeba czekac :evil_lol: Pozdrowienia dla wszystkich. :loveu::loveu::loveu: Quote
ElzaMilicz Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='Fortuna'] Pozdrowienia dla wszystkich. :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Dziękować, dziękować.:p A moje dzieci zamiast panów dwóch wzięły w obroty[B] Berniego[/B]. Gdybyście widzieli co on musi znosić, nigdy, przenigdy nikt nie poprosiłby mnie o DT dla swojego podopiecznego !!! :lol!::lol!::lol!: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/ber-w-dt-w-miliczu-pies-strozujaco-kanapowy-domu-wypatruje-szukamy-starannie-106594/index81.html"]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ber-w-dt-w-miliczu-pies-strozujaco-kanapowy-domu-wypatruje-szukamy-starannie-106594/index81.html[/URL] Quote
Fortuna Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 [quote name='ElzaMilicz']Dziękować, dziękować.:p A moje dzieci zamiast panów dwóch wzięły w obroty[B] Berniego[/B]. Gdybyście widzieli co on musi znosić, nigdy, przenigdy nikt nie poprosiłby mnie o DT dla swojego podopiecznego !!! :lol!::lol!::lol!: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ber-w-dt-w-miliczu-pies-strozujaco-kanapowy-domu-wypatruje-szukamy-starannie-106594/index81.html[/URL][/quote] No to co robimy ogloszenia dla Berniego. Quote
akucha Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 To my z holenderską cierpliwością czekamy na fotki :lol: I cieszymy się nieustająco :multi: Quote
millarca Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 po cichutku,z biciem serca czekamy na wieści od psiakow.Chcialoby sie je zobaczyc w Domu :) Quote
Fortuna Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Bardzo przepraszam kochani, ze tak dlugo nie pisalam i w ogole sie nie odzywalam ale bylam bardzo ostatnio zajeta.Chcialabym sie jednak z wami podzielic informacja, ze udalo mi sie zebrac pieniadze i kupic konia , ktory wiele dla mnie znaczyl a okazalo sie, ze ma problemy z nogami. Cena byla powalajaca takze troche mnie to energii kosztowalo. Dodatkowo jeszcze sprawy zawodowo - domowe , ktore ostatnio tez wymagaly czasu i energii . Natasja z tego co wiem, tez byla ostatnio bardzo zajeta. U chlopakow wszystko w porzadku , jestesmy umowione w przyszlym tygodniu , takze sama zrobie zdjecia. Natasja ma kamere ,z ktora nie moze sobie poradzic jezeli chodzi o zdjecia. Wlasciwie nie ma wielkich problemow z Tiko i Tobim, tyle tylko, ze jeden z nich, chyba Tobi, zgarnia ze stolika wszystko co tam sie znajduje. Poza tym ich siersc jest chyba dluga poniewaz Natasja nie odwazy sie sama ich strzyc musi isc z nimi do `fryzjera` :evil_lol:. Quote
kosu32 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Jak miło czytać że u chłopaków wszystko "gra i buczy" :lol: Czekamy na zdjęcia naszych emigrantów ;) Quote
brazowa1 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Cudownie,spotkasz starszych panow :multi::multi: Czekamy z niecierpliwoscia,nafoć nam prosze na kilka stron :) :) :),bedzie uczta i miod na serca :) One niedlugo mialyby rocznice przybycia do schronu.Elza,Koss,Fortuna,Toyota,Akucha i wiele,wiele,wiele innych osob sprawilo,aby do tego nie doszło. Quote
Recommended Posts