Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A mnie się bardziej sznaucerowaty podoba całuśny taki i nie szczekał na piesie na spacerze :)
One całe życie razem. Straciły pancie, szkoda żeby miały teraz stracić siebie :shake:
Pełna synchronizacja i na spacerkach nie ma kłopotów :)

Posted

Zrobiłam im jeszcze jedno all, ale na pw poproszę numer do kontaktowania się w sprawie maluchów, bo na razie musiałam wstawić mój, aha i skopiowałam tekst z dogo;), sorki

[url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=350004023[/url]

Posted

[quote name='brazowa1']jutro bede miala czas dla nich,dzis wrocil po roku z adopcji Rolf.....musialam z nim posiedziec.... jest w strasznym stanie psychicznym.[/quote]

Boże biedny psiak:-(:-(:-(

Posted

ja jestem zdruzgotana i nie mam na nic juz ochoty-ta pani zalogowala sie na Dogo,pomagala robic bazarki i wydawalo sie,ze zaczyna rozumiec psi temat...wszystko to razem bardzo bolesne.
Te male szorsciaki mialy chociaz kochajaca Pania i nie porzucila ich,tylko umarla,Rolf mial w domu kilka doroslych osob i zadna z nich nie miala ochoty sie nim zaczac,bo...szczekal na smyczy na inne psy i spacery z nim stały sie stresujace.A glupi Rolf po raz pierwszy w zyciu poczul sie pewnie...na tyle,zeby bronic swoich ludzi przed intruzami...nawet nie probowali mu pokazac,ze tak nie wolno.
zaraz ide do niego.

Posted

Zgadzam sie,rozdzielenie ich to dramat,one trzymaja sie w schronisku tylko dzieki temu,ze sa razem.
Z tym,ze ja nie decyduje,jaka bedzie opcja.Dom dla dwojki,malo realne :shake: terierowaty ma wieksze szanse na dom,bo mlodszy i atrakcyjniejszy.Wiec mysle,ze gdy przyjdzie ktos,kto sie zdecyduje na terierowatego pieska,dostanie go,o ile oczywiscie taki ktos sie pojawi....
Takie sa realia.
A pieski sa cudowne.Im bardziej je poznaje,tym bardziej lubie.Slodziaki,kazdy jest zupełnie rozny,ale zgrane niesamowicie.Nawet sikaja synchronicznie.

Posted

[quote name='brazowa1']Zgadzam sie,rozdzielenie ich to dramat,one trzymaja sie w schronisku tylko dzieki temu,ze sa razem.
Z tym,ze ja nie decyduje,jaka bedzie opcja.Dom dla dwojki,malo realne :shake: terierowaty ma wieksze szanse na dom,bo mlodszy i atrakcyjniejszy.Wiec mysle,ze gdy przyjdzie ktos,kto sie zdecyduje na terierowatego pieska,dostanie go,o ile oczywiscie taki ktos sie pojawi....
Takie sa realia.
[COLOR=Red][B] A pieski sa cudowne.Im bardziej je poznaje,tym bardziej lubie.Slodziaki,kazdy jest zupełnie rozny,ale zgrane niesamowicie.Nawet sikaja synchronicznie.[/B][/COLOR][/quote]

[B]Żeby się zdarzyło, jakimś cudem, wszystko jedno jak - ale niech ida razem i to jak najszybciej do nowego domku.
[/B]