Ciucik Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Nie rozdzielać(buuuu...)takie dwa symbiotyczne mateńtasy gdzieś sie zamieścić muszą. Quote
wredne_słonko Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 A mnie się bardziej sznaucerowaty podoba całuśny taki i nie szczekał na piesie na spacerze :) One całe życie razem. Straciły pancie, szkoda żeby miały teraz stracić siebie :shake: Pełna synchronizacja i na spacerkach nie ma kłopotów :) Quote
Isadora7 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Koniecznie trzeba szukać domku takiego aby ich nie rozdzielać. :p Quote
kasia14 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Piękne pieski, strasznie smutna historia :( trzymam kciuki za domek dla nich razem... byle szybko Quote
Erazm Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Zrobiłam im jeszcze jedno all, ale na pw poproszę numer do kontaktowania się w sprawie maluchów, bo na razie musiałam wstawić mój, aha i skopiowałam tekst z dogo;), sorki [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=350004023[/url] Quote
akucha Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Dziękujemy!!!!! Telefon kontaktowy, wolontaroiszka Wiola: 605 325 725. Quote
Isadora7 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [CENTER]Witam chłopaki - czy u was też paskudna pogoda? :loveu: [/CENTER] Quote
brazowa1 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 dziekujemy Erazm. Tekst z Dogo i fotki sa po to,zeby kopiowac. U nas w końcu przestało padac,jade dzis do kundli-odwiedze tez szorściaki. Quote
Ciucik Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Jak chłopcy?Humorki dopisują?Wygłaskani?Pocieszeni? Quote
brazowa1 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 jutro bede miala czas dla nich,dzis wrocil po roku z adopcji Rolf.....musialam z nim posiedziec.... jest w strasznym stanie psychicznym. Quote
Isadora7 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='brazowa1']jutro bede miala czas dla nich,dzis wrocil po roku z adopcji Rolf.....musialam z nim posiedziec.... jest w strasznym stanie psychicznym.[/quote] Boże biedny psiak:-(:-(:-( Quote
Erazm Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Po roku:crazyeye::shake:? Nie użyję słów jakie mi się cisną na usta:angryy: Quote
brazowa1 Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 ja jestem zdruzgotana i nie mam na nic juz ochoty-ta pani zalogowala sie na Dogo,pomagala robic bazarki i wydawalo sie,ze zaczyna rozumiec psi temat...wszystko to razem bardzo bolesne. Te male szorsciaki mialy chociaz kochajaca Pania i nie porzucila ich,tylko umarla,Rolf mial w domu kilka doroslych osob i zadna z nich nie miala ochoty sie nim zaczac,bo...szczekal na smyczy na inne psy i spacery z nim stały sie stresujace.A glupi Rolf po raz pierwszy w zyciu poczul sie pewnie...na tyle,zeby bronic swoich ludzi przed intruzami...nawet nie probowali mu pokazac,ze tak nie wolno. zaraz ide do niego. Quote
malawaszka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 wytulkaj Rolfika i chłopaków ode mnie :-( Quote
Isadora7 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='malawaszka']wytulkaj Rolfika i chłopaków ode mnie :-([/quote] I ode mnie Quote
Agnie Koty Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Panowie dwaj... Pokażcie się na dobranoc... Quote
deedee77 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Jakie to słodkie chłopaki , chyba wciąż myślą że to na chwilę.... Quote
olenka_f Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 biedna chłopaki i cholernie biedny Rolfik , nie napiszę co myślę bo mnie zbanują:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Isadora7 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [CENTER][FONT=Arial Black][SIZE=3]Pozdrowienia dla Rolfika i obu chłopaków z tego wątku, może ten tydzień przyniesie pozytywne zmiany. :loveu: [/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
danka1234 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Tak, rozdzielenie ich to byłaby dla nich tragedia,stracili panią ,nie moga stracić siebie.Ja tez bede szukać dla nich miejsca gdzie mogliby żyć razem. Quote
Erazm Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 All ciągle chodzi i będzie w razie potrzeby przedłużane Quote
brazowa1 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Zgadzam sie,rozdzielenie ich to dramat,one trzymaja sie w schronisku tylko dzieki temu,ze sa razem. Z tym,ze ja nie decyduje,jaka bedzie opcja.Dom dla dwojki,malo realne :shake: terierowaty ma wieksze szanse na dom,bo mlodszy i atrakcyjniejszy.Wiec mysle,ze gdy przyjdzie ktos,kto sie zdecyduje na terierowatego pieska,dostanie go,o ile oczywiscie taki ktos sie pojawi.... Takie sa realia. A pieski sa cudowne.Im bardziej je poznaje,tym bardziej lubie.Slodziaki,kazdy jest zupełnie rozny,ale zgrane niesamowicie.Nawet sikaja synchronicznie. Quote
Isadora7 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='brazowa1']Zgadzam sie,rozdzielenie ich to dramat,one trzymaja sie w schronisku tylko dzieki temu,ze sa razem. Z tym,ze ja nie decyduje,jaka bedzie opcja.Dom dla dwojki,malo realne :shake: terierowaty ma wieksze szanse na dom,bo mlodszy i atrakcyjniejszy.Wiec mysle,ze gdy przyjdzie ktos,kto sie zdecyduje na terierowatego pieska,dostanie go,o ile oczywiscie taki ktos sie pojawi.... Takie sa realia. [COLOR=Red][B] A pieski sa cudowne.Im bardziej je poznaje,tym bardziej lubie.Slodziaki,kazdy jest zupełnie rozny,ale zgrane niesamowicie.Nawet sikaja synchronicznie.[/B][/COLOR][/quote] [B]Żeby się zdarzyło, jakimś cudem, wszystko jedno jak - ale niech ida razem i to jak najszybciej do nowego domku. [/B] Quote
Recommended Posts