Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A na moim osiedlu jakiś wredot,zrywa ogłoszenia,foliuję je nawet i to nie pomaga -ale przechytrzę go - i ułoze sie z zaprzyjaznionymi sklepami...U mojej rodziny w ich okolicach (Gdańsk i Przymorze ) zerwano ..ale po 2 kontakty...i nic???????????
...a zielona kanapa odpłyneła do Pusi,no tak ale PANOWIE maja siebie ..i Brazową:razz:

Posted

Powysylalam maile do roznych psio zaangazowanych ludzi w Niemczech z prosba o porobienie ogloszen. Moze cos z tego wyjdzie. Na forum na razie zadnej reakcji :-(
Ale jak slepej Sabie po latach na lancuchu w schronisku się udalo to moze i do nich usmiechnie sie stamtąd sloneczko ;-)

Posted

[quote name='koss']FORTUNO .....gdzie jestes?????????????? MOŻE SZYKUJE SIE JAKAS ....NIESPODZIANKA:crazyeye::razz:[/quote]

Jestem, jestem , tylko dosc rzadko poniewaz nie mam czasu, taka pora . Jak na razie nie mam dla Was niespodzianki, chlopcy maja caly czas ogloszenia i czekam. Pozdrowienia i calusy dla chlopakow.