Betbet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Kasiu a feee! bo pecha Mieciuszce przyniesie noooo a uchale rozwalające, co wchodze to się zachwycam Quote
oktawia6 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 a ja widzę przedwcześnie dojrzałego psa-za wcześnie na taki smutek jaki ma w oczach:shake::-(-to prez ludzi cierpi teraz uszy ma kapitalne-szczenięce jeszcze-widać, że to poczciwy pies:placz: Quote
oktawia6 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 a jednak będzie siedział bo już jest naznaczony piętnem niechcianego-mój Jacuś jest też zwykłym kundelkiem i dlatego go tak mocno kocham:placz: Quote
brazowa1 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 z calej siły sie modle,zeby nie bylo: "schronisko po raz piaty" tfu,tfu,tfu,wypluwam te slowa. Quote
oktawia6 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 tytuł jest zmieniony-"adotpowany":-ojuż? szybko co to zal udzie-rozmawiałaś z nimi Brązowa czy pokazali se palcem "tem" i dostali jak Ciebie nie było Quote
akucha Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Brązowa, w y g r y w a s z!!!! :lol: Twoje typy się sparawdzają, jeszcze jeden został... Ale się cieszę!!! :multi: Niech mu się uda, św. Franciszku, pilnuj go!!!!!!! Quote
Betbet Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 brawo brawo!!!!!!!!!!! oby już nie wrocil do zadnego schronu!nigdy!!!!!!!! Quote
Kasia25 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Wspaniale:multi::multi::multi: :kciuki::kciuki: Quote
a-markofix Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 uwielbiam takie dobre wieści, trzymam kciuki :thumbs: Quote
Anetka83 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 No to trzymamy kciuki !!!! co by już zawsze był szczesliwy !!! Quote
brazowa1 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 brazowa1 napisał(a):z calej siły sie modle,zeby nie bylo: "schronisko po raz piaty" tfu,tfu,tfu,wypluwam te slowa. schronisko po raz piaty.... dzis ich spotkalam,gdy jechalam do schronu.Sikal im na kanape,a to juz 2 tygodnie ,taka sobie wyznaczyli granice.Oddali.Lumpek jest wrakiem. Quote
Betbet Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 o **********:( no to i tak troche wytrzymali...i nie wypiepryzli go po pierwszym dniu:(co on taki felerny:(sam na siebie sciaga wyroki Quote
oktawia6 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='brazowa1'] schronisko po raz piaty.... dzis ich spotkalam,gdy jechalam do schronu.Sikal im na kanape,a to juz 2 tygodnie ,taka sobie wyznaczyli granice.Oddali.Lumpek jest wrakiem. [SIZE=2] o .k..... czekaj ja Jacusia może Ci podrzucę: nie raz zlał się na wyrko nie raz i mnie oblał i TZ:cool1:łoj i za windę to już aaa i klatkę no i loggię a zapomniałabym: kilka kropel poleciało na Liszkę! to skandal-Brązowa i co Ty na to? nie ja do Was nie zawiozę-tam dobre powietrze morze blisko-do Krzyczek! no i co? i dalej podszczywa i nadal go kocham i przejdzie mu to z czasem-szuje i tyle!:angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
akucha Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Napisz do nich Gabi, zapytaj. Wyjasnij, ze nasza szefowa na wyjezdnym. Quote
akucha Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Jeśli nie odpiszą, zadzwonię do Mirralcki i zapytam Quote
oktawia6 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 dom wyrozumiały i cierpliwy jest potrzebny! aaa Brązowa mam lepszy pomysł: ja swego TZ chyba Ci tam oddam bo Wiesz on mi też podsikuje deseczkę klozetową!:mad:dasz mu boks zbiorczy nie musi byc pojedynka! Quote
akucha Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Millarcka na urlopie. Niczego się nie dowiedziałam Lumpek czeka! Quote
oktawia6 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 w takich przypadkach jak ten dom dla niego powinien byc osobiście sprawdzony-jeśli ktoś kolejny raz chciałby go zaadoptowac......po raz 6-ty tym razem a on ma dopiero 12 miesięcy Quote
brazowa1 Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 tylko,ze jak zycie uczy,mozna sprawdzac,a potem i tak doopa... ale w tej sytuacji chyba od razu lepiej ustalic-tylko dom z ogrodem,w razie czego,w najgorszym wypadku bedzie spal w budzie.Inaczej schron do konca zycia. Gabryjella,przeslij mi prosze na PM ich maila,ja do nich napisze,wsio wyjasnie. Quote
Recommended Posts