Jump to content
Dogomania

Zycie jak kara.Roczny Lumpek...5 razy.Wyadoptowany,oby to byl prawdziwy dom.

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja widzę przedwcześnie dojrzałego psa-za wcześnie na taki smutek jaki ma w oczach:shake::-(-to prez ludzi cierpi teraz

uszy ma kapitalne-szczenięce jeszcze-widać, że to poczciwy pies:placz:

Posted

Brązowa, w y g r y w a s z!!!! :lol: Twoje typy się sparawdzają, jeszcze jeden został...

Ale się cieszę!!! :multi: Niech mu się uda, św. Franciszku, pilnuj go!!!!!!!

• 2 weeks later...
Posted

brazowa1 napisał(a):
z calej siły sie modle,zeby nie bylo: "schronisko po raz piaty"
tfu,tfu,tfu,wypluwam te slowa.

schronisko po raz piaty....

dzis ich spotkalam,gdy jechalam do schronu.Sikal im na kanape,a to juz 2 tygodnie ,taka sobie wyznaczyli granice.Oddali.Lumpek jest wrakiem.

Posted

[quote name='brazowa1']

schronisko po raz piaty....

dzis ich spotkalam,gdy jechalam do schronu.Sikal im na kanape,a to juz 2 tygodnie ,taka sobie wyznaczyli granice.Oddali.Lumpek jest wrakiem.

[SIZE=2]

o .k.....

czekaj ja Jacusia może Ci podrzucę: nie raz zlał się na wyrko nie raz i mnie oblał i TZ:cool1:łoj i za windę to już aaa i klatkę no i loggię a zapomniałabym: kilka kropel poleciało na Liszkę! to skandal-Brązowa i co Ty na to? nie ja do Was nie zawiozę-tam dobre powietrze morze blisko-do Krzyczek! no i co? i dalej podszczywa i nadal go kocham i przejdzie mu to z czasem-szuje i tyle!:angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

dom wyrozumiały i cierpliwy jest potrzebny!
aaa Brązowa mam lepszy pomysł: ja swego TZ chyba Ci tam oddam bo Wiesz on mi też podsikuje deseczkę klozetową!:mad:dasz mu boks zbiorczy nie musi byc pojedynka!

Posted

w takich przypadkach jak ten dom dla niego powinien byc osobiście sprawdzony-jeśli ktoś kolejny raz chciałby go zaadoptowac......po raz 6-ty tym razem a on ma dopiero 12 miesięcy

Posted

tylko,ze jak zycie uczy,mozna sprawdzac,a potem i tak doopa...
ale w tej sytuacji chyba od razu lepiej ustalic-tylko dom z ogrodem,w razie czego,w najgorszym wypadku bedzie spal w budzie.Inaczej schron do konca zycia.
Gabryjella,przeslij mi prosze na PM ich maila,ja do nich napisze,wsio wyjasnie.