oktawia6 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 brazowa1 napisał(a): tylko,ze jak zycie uczy,mozna sprawdzac,a potem i tak doopa... ale w tej sytuacji chyba od razu lepiej ustalic-tylko dom z ogrodem,w razie czego,w najgorszym wypadku bedzie spal w budzie.Inaczej schron do konca zycia. Gabryjella,przeslij mi prosze na PM ich maila,ja do nich napisze,wsio wyjasnie. tak to prawda Brązowa Ty masz oko i Millarca też-teraz każdy pod lupą jak będzie go chciał Quote
brazowa1 Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 no niech tylko ten ktos odpowiedni sie pojawi.... Quote
oktawia6 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 tytuł trzeba zmienic....nie po raz 5-ty tylko po raz 6-ty.... Quote
oktawia6 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Brązowa on ma już jakieś odchylenia od normy w psychice po tym co przeszedł? Quote
brazowa1 Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 oktawia6 napisał(a):Brązowa on ma już jakieś odchylenia od normy w psychice po tym co przeszedł? nie.Jest nadal slodkim,aktywnym psiakiem,szukajacym kontaktu z ludzmi.Natomiast podejrzewam,ze problem,dla ktorego byl pierwszy raz oddany-czyli lęk przed opuszczeniem i pozostawieniem w samotności ma teraz rozwiniety do olbrzymich rozmiarow... Dlatego Oktawia podziwiam Cie,ze pozostawilas sobie Jacusia.Jacek to taki idealny kandydat do zyciorysu,ktory stal sie udziałem Lumpka (tak mi sie kojarzy),ale Ty ubiegłaś wszelkie zdarzenia losu :) Quote
oktawia6 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 to prawda Brązowa-jeśli ktoś się poddał to już falowo jak w dominie wszystko się zawaliło, następna osoba i kolejna i jeszcze raz-a teraz to:shake: wiele więcej pracy niż na samym początku bo utrwala się trauma i sikanie-a to wiek gdy pis chłonie wszystko najbardziej-ten wiek jest znaczący w rozwoju psa do 2-giego roku życia w sumie-szkoda naprawdę szkoda mi tego psa bo 6-ty raz oddany do schronu:placz:......... Quote
brazowa1 Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Lumpek pilnie potrzebuje opuscic schronisko. Quote
oktawia6 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 potrzebuje cierpliwego domu! z sercem i czasem gdzie popracują nad jego psychiką złamaną i z sikania wyprowadzą!:placz: Quote
brazowa1 Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 pilnie,pilnie potrzebny dom,teraz w gre wchodzi juz tylko dom z ogrodkiem,bo trzeba dmuchac na zimne.A pies-wspaniały. Quote
oktawia6 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 no i pustka-on tam długo posiedzi...musi byc pod Twoją ścisłą opieką Brązowa-tj. ostra selekcja osób-jeśli w ogóle takowe są/będą dla niego bo inaczej jego przyszłośc jest w ciemnych barwach..... Quote
brazowa1 Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Chcialabym-ale raz-chetnych ,zeby ich selekcjonowac brak,dwa-chocbym sie wywrocila na druga strone,ludzi nie prześwietle,trzy-nie tylko ja wydaje psy. Nikt o niego nie pyta,jedyna Pani na razie sie nie odzywa.... Quote
oktawia6 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Milarcka też ma oko-wiem że nikt o niego nie pyta tj. domyślam się:-( Quote
oktawia6 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 brazowa1 napisał(a):Mill arca jest fenomenalna i bardzo zalezy Jej na Lumpku wiem ja też bym chciała by trafił do super domu:-( Quote
akucha Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Zobaczcie, z kazdym zwrotem Lumpka, rosną wymagania w stosunku do domu. To normalne, bo wiemy, że on jest już tak sponiewierany :-( Można umrzeć ze stresu wydając go do adopcji kolejny raz. To straszne. Quote
brazowa1 Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 problem w tym,ze nikt sie nie pyta,Pani od maila-zrezygnowala. Quote
brazowa1 Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Lumpek tak nie skończy,damy rade i musi byc dobrze. Quote
akucha Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Jaki Dragon??? Nie, on musi być szczęsliwy! uda się! Quote
oktawia6 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 akucha napisał(a): Jaki Dragon??? Nie, on musi być szczęsliwy! uda się! oj Akucha-nie gadaj że nie znasz głośnego wątku Dragona-Ty już byłaś na dogo i ja też-ja go nie zapomnę:shake:oczywiście jest już za TM podrzucic Ci linka? Quote
oktawia6 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 akucha napisał(a): Ten od Romenki? no tak! potem był u Mossi a Rebelia bodajże założyła wątek. Quote
Recommended Posts