Jump to content
Dogomania

Zycie jak kara.Roczny Lumpek...5 razy.Wyadoptowany,oby to byl prawdziwy dom.

Recommended Posts

Posted

brazowa1 napisał(a):

tylko,ze jak zycie uczy,mozna sprawdzac,a potem i tak doopa...
ale w tej sytuacji chyba od razu lepiej ustalic-tylko dom z ogrodem,w razie czego,w najgorszym wypadku bedzie spal w budzie.Inaczej schron do konca zycia.
Gabryjella,przeslij mi prosze na PM ich maila,ja do nich napisze,wsio wyjasnie.

tak to prawda Brązowa Ty masz oko i Millarca też-teraz każdy pod lupą jak będzie go chciał

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 napisał(a):
Brązowa on ma już jakieś odchylenia od normy w psychice po tym co przeszedł?

nie.Jest nadal slodkim,aktywnym psiakiem,szukajacym kontaktu z ludzmi.Natomiast podejrzewam,ze problem,dla ktorego byl pierwszy raz oddany-czyli lęk przed opuszczeniem i pozostawieniem w samotności ma teraz rozwiniety do olbrzymich rozmiarow...
Dlatego Oktawia podziwiam Cie,ze pozostawilas sobie Jacusia.Jacek to taki idealny kandydat do zyciorysu,ktory stal sie udziałem Lumpka (tak mi sie kojarzy),ale Ty ubiegłaś wszelkie zdarzenia losu :)

Posted

to prawda Brązowa-jeśli ktoś się poddał to już falowo jak w dominie wszystko się zawaliło, następna osoba i kolejna i jeszcze raz-a teraz to:shake: wiele więcej pracy niż na samym początku bo utrwala się trauma i sikanie-a to wiek gdy pis chłonie wszystko najbardziej-ten wiek jest znaczący w rozwoju psa do 2-giego roku życia w sumie-szkoda naprawdę szkoda mi tego psa bo 6-ty raz oddany do schronu:placz:.........

Posted

no i pustka-on tam długo posiedzi...musi byc pod Twoją ścisłą opieką Brązowa-tj. ostra selekcja osób-jeśli w ogóle takowe są/będą dla niego bo inaczej jego przyszłośc jest w ciemnych barwach.....

Posted

Chcialabym-ale raz-chetnych ,zeby ich selekcjonowac brak,dwa-chocbym sie wywrocila na druga strone,ludzi nie prześwietle,trzy-nie tylko ja wydaje psy.
Nikt o niego nie pyta,jedyna Pani na razie sie nie odzywa....

Posted

Zobaczcie, z kazdym zwrotem Lumpka, rosną wymagania w stosunku do domu. To normalne, bo wiemy, że on jest już tak sponiewierany :-(
Można umrzeć ze stresu wydając go do adopcji kolejny raz. To straszne.

Posted

akucha napisał(a):

Jaki Dragon???
Nie, on musi być szczęsliwy! uda się!

oj Akucha-nie gadaj że nie znasz głośnego wątku Dragona-Ty już byłaś na dogo i ja też-ja go nie zapomnę:shake:oczywiście jest już za TM

podrzucic Ci linka?