oktawia6 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 tyle tych razy było że zgłupiec można! tak-racja-5 razy przeczytałam ponownie pierwsze strony-szlag z tym! o 5 za dużo! Quote
kasikitd Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Widać, że całym sobą wyczekuje na swojego pana, biedna psia dusza, biedne serce, tyle razy skrzywdzone.A on ma tak fantastyczne uszki! Quote
kasikitd Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Lumpek może ktoś zakocha się w twoich uszkach ? Quote
oktawia6 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 widziałam allegro Lumpka-jest n 5-tej stronie bodajże-charakterystyczny styl, który ma Brązowa-bardzo mi się podoba: konkretny i na temat-może ktoś się kontaktował w sprawie Lupcia? ja nie zaglądałam ty tylko z przyczyn technicznych dogo Quote
brazowa1 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 wyszedl,zaraz zmieniam tytuł watku.Wszyscy maja obawy.Ludzie moga sie zarzekac,świecic optymizmem,ale wszystko wyjdzie w praniu.Gdy opadaja emocje z powodu posiadania psa,problem pozostaje.Dla Lumpka moze sie to tragicznie skonczyc.Boje sie i juz. Quote
oktawia6 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 brazowa1 napisał(a): wyszedl,zaraz zmieniam tytuł watku.Wszyscy maja obawy.Ludzie moga sie zarzekac,świecic optymizmem,ale wszystko wyjdzie w praniu.Gdy opadaja emocje z powodu posiadania psa,problem pozostaje.Dla Lumpka moze sie to tragicznie skonczyc.Boje sie i juz. ja również jałowo podchodzę do adopcji Lumpka-czas pokaże.... a Wiesz coś o nich Brązowa? bo to naprawdę trudny przypadek Quote
kasikitd Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Czy wiadomo co u Lumpka, jak przebiega adopcja? Quote
brazowa1 Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 ja nic nie wiem i niestety nie bede wiedziala :shake: Mozna domniemywac,ze dobrze,skoro go jeszcze nie oddali. Quote
akucha Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Zobaczyłam odkopany wątek Lumpka i już się wystraszyłam.... tfu, tfu, tfu. Quote
Recommended Posts