DuDziaczek Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Biedactwo :shake: Ale troskliwa opieka to i pewnie za niedlugo wroci do formy :cool3: Quote
sucha Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam :oops: u nas wszystko w porządku robilismy badania Barbie okazało się, że toEscherichia coli dostalismy antybiotyki, które będzie musiała przyjmować przez 6 tygodni no i zobaczymy co dalej... Suńki jeszcze przeważnie chodzą w kagańcach ale już czasami razem śpią na jednym posłaniu! Dzisiaj dziewczynki mordowały pluszowe zabawki:diabloti: wygrała Barbie z misia nie zostało nic:evil_lol: Mamy troszke problem z Babe bo psują jej się ząbki a ze względu na jej problemy z serduchem nie można zrobić tych zębów pod znieczuleniem a tak bez niczego nie bardzo sie da... Quote
agpol Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Coś mi się drugie zdjęcie nie otwiera :mad: Od siebie dodam, że panny w kagańcach chodzą wtedy, kiedy nie mają czasu zorganizowanego przez Pańciostwo :p, co by im goopoty do łbów nie przychodziły. Wszystko dla spokojności :roll:. Ale pomalutku, pomalutku idzie na przód :p Quote
agpol Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 W poście Suchej Babe gościła na posłaniu Barbie, po ok tygodniu Barbie odważyła się wejść na łóżko Babe :) Quote
agpol Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Noooooooo :loveu: żeby im się jeszcze te mordeczki przestały chcieć zaciskać na tej drugiej :evil_lol: czasem z zazdrością patrzę na psiury, co to od pierwszego dnia żyją w zgodzie :roll: Quote
Vectra Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 agpol napisał(a): czasem z zazdrością patrzę na psiury, co to od pierwszego dnia żyją w zgodzie :roll: pokaż mi takie :diabloti: przepraszam znam , Lalka i Franio , z tym , że jak Franio do nas przybył miał 8 tygodni :cool3: I tak pięknie dziewczyny się dogadują :loveu: szczególnie , że to dwie starsze damy , chowane pojedynczo :p Quote
agpol Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 dzięki Vectra za dobre słowa :loveu: no ja codzień podziwiam Ciebie i Twoje skarby na galerii i oprócz tego, że mnóstwo dobrych doświadczeń wyczytałam, to jeszcze co dzień (prawie) uśmieję się po pachy :lol: jeszcze trochę, to profesjonalne czyszczenie monitora będę musiała zamówić :diabloti: Quote
Iskra73 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 przepiekne zdjecia!!!!:loveu::loveu: slow zachwytu po prostu brak :) Quote
DuDziaczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Swietne fotki :lol: Widze ze z pannicami juz super :razz: Tylko ten upragniony dzien co beda juz bez kagancow spaly na jednym poslanku... :loveu: Quote
andzia69 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ucałujcie ode mnie obie pannice - tylko nie przez te namordniki!:loveu::loveu::loveu: Quote
agpol Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Nie no, jak buziaki to tylko bez namordników :evil_lol: dziękujemy, przekazemy :loveu: Quote
sucha Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 wreszcie mam fotki :) Nasz kochany Puchatek miś o bardzo małym rozumku:loveu: Więcej fotek jutro :) A tak pozatym u nas wszystko w porządku psinki wobec siebie ładnie się zachowują, coraz częściej razem śpią :) ostatnio nawet Babinka jak się przestraszyła to pobiegła się schować do Barbie :) wprawdzie się nie przytulają jeszcze ale jest coraz lepiej :loveu: Quote
andzia69 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Śliczne są:loveu::loveu::loveu::loveu: Sucha - mam Zgredka od przeszło roku i...tez nigdy się nie przytulają do siebie...tylko do mnie:evil_lol: jak widzę psy np. u Vectry to tylko zazdroscić - bawią się razem, spią na kupie...a moje tylko ja (od zabawy), ja (od jedzenia), ja (od spania)!!!! az nudne to czasem się robi:razz: - najważniejsze, ze nie skaczą do siebie;) Quote
basiagk Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 a moje przytulają się do wszystkiego i każdego ale Pak (ze schronu) jest bardziej przytulasty. Cudne fotki! A modelki jeszcze cudniejsze!!! Quote
andzia69 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 piękne uśmiechniete mordeczki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Pięknie :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: http://images30.fotosik.pl/244/0f15c50f082ba26f.jpg Quote
andzia69 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Vectra']Pięknie :loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu: http://images30.fotosik.pl/244/0f15c50f082ba26f.jpg Prawda????:lol: no to kto przekaże te zdjęcia Tej jednej, która wątpiła?:diabloti: Quote
Vectra Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 andzia69 napisał(a):Prawda????:lol: no to kto przekaże te zdjęcia Tej jednej, która wątpiła?:diabloti: o tym samym pomyślałam :evil_lol: :evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 :diabloti::diabloti::diabloti: Ciotki jestescie bezlitosne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przeslijcie linka do watku :cool3: Quote
DuDziaczek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 miało być: Przeslijcie jej... Ale ze usuneli nam edycje:-( Quote
Vectra Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ja myślę , że nic nie trzeba przesyłać ..... żadnych linków - obserwatorzy są wśród nas :diabloti: Quote
Recommended Posts