Jump to content
Dogomania

Babe i Barbie vel Lalka czyli dwa stare ale jare amstaffy :D

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam :oops:
u nas wszystko w porządku robilismy badania Barbie okazało się, że toEscherichia coli dostalismy antybiotyki, które będzie musiała przyjmować przez 6 tygodni no i zobaczymy co dalej...
Suńki jeszcze przeważnie chodzą w kagańcach ale już czasami razem śpią na jednym posłaniu!

Dzisiaj dziewczynki mordowały pluszowe zabawki:diabloti: wygrała Barbie z misia nie zostało nic:evil_lol:

Mamy troszke problem z Babe bo psują jej się ząbki a ze względu na jej problemy z serduchem nie można zrobić tych zębów pod znieczuleniem a tak bez niczego nie bardzo sie da...

Posted

Coś mi się drugie zdjęcie nie otwiera :mad:
Od siebie dodam, że panny w kagańcach chodzą wtedy, kiedy nie mają czasu zorganizowanego przez Pańciostwo :p, co by im goopoty do łbów nie przychodziły. Wszystko dla spokojności :roll:. Ale pomalutku, pomalutku idzie na przód :p

Posted

Noooooooo :loveu:
żeby im się jeszcze te mordeczki przestały chcieć zaciskać na tej drugiej :evil_lol:
czasem z zazdrością patrzę na psiury, co to od pierwszego dnia żyją w zgodzie :roll:

Posted

agpol napisał(a):

czasem z zazdrością patrzę na psiury, co to od pierwszego dnia żyją w zgodzie :roll:

pokaż mi takie :diabloti:
przepraszam znam , Lalka i Franio , z tym , że jak Franio do nas przybył miał 8 tygodni :cool3:
I tak pięknie dziewczyny się dogadują :loveu: szczególnie , że to dwie starsze damy , chowane pojedynczo :p

Posted

dzięki Vectra za dobre słowa :loveu:
no ja codzień podziwiam Ciebie i Twoje skarby na galerii i oprócz tego, że mnóstwo dobrych doświadczeń wyczytałam, to jeszcze co dzień (prawie) uśmieję się po pachy :lol:
jeszcze trochę, to profesjonalne czyszczenie monitora będę musiała zamówić :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

wreszcie mam fotki :)

Nasz kochany Puchatek miś o bardzo małym rozumku:loveu:

Więcej fotek jutro :)
A tak pozatym u nas wszystko w porządku psinki wobec siebie ładnie się zachowują, coraz częściej razem śpią :)
ostatnio nawet Babinka jak się przestraszyła to pobiegła się schować do Barbie :) wprawdzie się nie przytulają jeszcze ale jest coraz lepiej :loveu:

Posted

Śliczne są:loveu::loveu::loveu::loveu:

Sucha - mam Zgredka od przeszło roku i...tez nigdy się nie przytulają do siebie...tylko do mnie:evil_lol: jak widzę psy np. u Vectry to tylko zazdroscić - bawią się razem, spią na kupie...a moje tylko ja (od zabawy), ja (od jedzenia), ja (od spania)!!!! az nudne to czasem się robi:razz: - najważniejsze, ze nie skaczą do siebie;)

Posted

andzia69 napisał(a):
Prawda????:lol:

no to kto przekaże te zdjęcia Tej jednej, która wątpiła?:diabloti:

o tym samym pomyślałam :evil_lol: :evil_lol: