agpol Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Barbie zjadła swoje posłanie, już dawno :roll:, to znaczy wyjęła wnętrzności przez dziurkę, co się zrobiła nie wiedzieć jak :niewiem: pazurkiem... Przedwczoraj kupiłam suczy nowe, śliczne, w łapki i co?? i spodobało się obu paniom (Babe opuściła swoje osobiste łóżko) ale nieeee nie pogryzły się, one skompresowały się obie na jednym materacu :mdleje: no i Pańcia wczoraj rano pomknęła i wymieniła na większe już nie takie ładne, ale Pannom i tak się podoba i śpią razem :o jak zabrałam nowe, żeby wymienić, przeniosły się na Babe'owe łóżko: zdjęć na nowym narazie niet ale za to kilka ze spaceru Wam pokażę :smile: Quote
andzia69 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 cudniaste posłanko:loveu: i jakie one grzeczne!:loveu::loveu::loveu: Quote
sucha Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 To u nas wszystko super, suczydła coraz czzęściej razem śpią ;) Ale ostatnio to aż mnie zaskoczyły... niby ten czas bójek minął ale ostatnio przeszły same siebie :cool3: znalazły jakiś kawałek miesa/kości coś takiego, i jedna czekała aż druga sobie w tym pogrzebie... żadnego zgrzytu:cool3: no ale dobiegła zdyszana pańcia i bestie od zdobyczy odciągnęła, niedobra no:diabloti: A Barbie ma nowego przyjaciela :diabloti: Przedstawiam państwu Barbie i wacik A tu malutka Babe poczuła ogromną potrzebę pieszczot ;) Ulubione miejsce w domu w zimowe dni :evil_lol: Quote
andzia69 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ja mam 2 szczurki i królisie...o ile manka i heniek koffają takie stworzonka...to Zgredzior na nie poluje i niestety nie mogą łazić swobodnie bo źle by sie to skończyło:shake: - cóż..uraz z piwnicy, w której był trzymany w "schronisku" Quote
sucha Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 A tu sadzimy choinkę :diabloti: mamy psy pracujące :diabloti: Babe ogrodnik Gdy Babe i mama cięzko pracują przy sadzeniu drzew Paulinka i Barbie sie obijają i np przybijają piątke :razz: o tak: ale żeby nie było, że my nic nie robimy to chociąz poćwiczyłyśmy chodzenie przy nodze, niestety zdjęcia nam niezabardzo wyszły... Barbie próbowała nie być gorsza i tez pobawić sie w ogrodnika ale pochwili jednak stwierdziła, że się do tego nie nadaje A Tu choinka juz stoi :razz: Quote
sucha Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 U mnie też były dwa ale ostatnio jedna odeszła bo starutka już była i został jeden wacik... a że ta też ma już swój wiek, a przynajmniej narazie nie będę kontynuować przygody ze szczurkami, to nic nowego nie brałam ;) heh u mnie babe nie jest zainteresowana szurami poprostu olewa za to Barbie uwielbia tylko czasami nie umie dostosować delikatności zabawy i sie wacik zniechęca :evil_lol: Quote
Iskra73 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 sliczne zdjecia, sliczne sunie i sliczna choinka :) a myszka jest po prostu the best:)) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Iskra -to szczurek, nie obrażaj go:diabloti: Quote
basiagk Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 A mnie sie najbardziej podoba Babe jak włazi praktycznie do kominka:loveu: i Barbie z Wacikiem (genialne imię). Świetne są po prostu!:loveu: Quote
sucha Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Szczurka sie zwie niby Blu ale tata zawsze mówi Wacik i tak sie przyjeło :) Quote
sucha Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 A my mamy chwilowego nowego lokatora :p Quote
andzia69 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 no śliczny szczylek:lol: - a co na to starsze psie damy? Quote
sucha Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Barbie tak chce sie bawić, że mała ucieka bo sie boi :p a Babe ją dzisiaj nawarczała ale nie wiem jak to było bo nie było mnie w domu :) A małą znalazłam wraz z jej siostrą wczoraj na poboczu drogi jak wracałam do domu, jedna siedziała spokojnie mocno zmarznieta i zmęczona a to jeszcze uciekało, ja w futrzastych kozakach i biegałam bo zaoranym polu podczas roztopów :roll: mało butów w tym błocie nie pogubiłam ale się udało :cool3: Jedna, mniejsza sunia już grzeje dupeczkę w nowym domku, do którego pojechała już wczoraj, a ta niby ma domek zaklepany ale jeszcze nic pewnego... tata już mnie straszy, że mnie razem z psem wyrzuci z domu, ale mam nadzieje, że nie :oops: jeszcze dzisiaj jak wysiadłam z autobusu to w rowie takie czarne wielkie onkowate coś leżało, z rozwaloną łapą... Paulinka co? telefon po tatusia, tatuś sie wkurzył, że nie mam co robić tylko psy po rowach zbierać:p ale z pomocą kolegi udało się ustalić czyj pies i w ciągu pół godziny psisko wróciło do domu :) także dwa dni pełne wrażeń :diabloti: Quote
Iskra73 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Oj ten tata to ma z wami urwanie glowy :) Ale nie martwcie sie dziewczyny , powiedzcie tacie , ze wasze dzieci wam najprawdopodobniej odplaca tym samym :razz: Wiem co mowie -mam syna:p(na szczescie tylko jednego:cool3:) A malenstwo oczywiscie sliczne, mam nadzieje , ze znajdzie szybko dobra i kochajaca rodzine. Pozdowienia i caluski dla wszystkich:loveu: ode mnie i od mojego TZ-ta Quote
Izabelka123 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 jakie śliczne maleństwo:loveu::loveu::loveu:oby domek się szybko znalazł:lol: Quote
agpol Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Piesek domek już ma, tylko Sucha zapomniała podzielić się z Wami tym faktem :mad: sunia ma się dobrze, uszka stanęły, wygląda coraz śliczniej i coraz bardziej dokazuje :diabloti: Quote
Vectra Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 agpol napisał(a):Nie mam "edycji podpisu" :-( Może ktoś wie dlaczego tak się dzieje i co ew. z tym zrobić???????????wyślij mi na pw , bądź wklej tutaj podpis jaki chcesz umieścić , to wstawię ;) Quote
agpol Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Nie mam "edycji podpisu" :-( Może ktoś wie dlaczego tak się dzieje i co ew. z tym zrobić??????????? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 edycja sygnatury - to kiedys edycja podpisu:shake::roll: Quote
agpol Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dzięki cioteczki za szybką reakcję :) Popróbuję Quote
doddy Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Tworzymy kalendarz bullkowy Fundacji AST, który pomoże ratować kolejne bidy! Zapraszamy do wspólnego tworzenia a później do zakupu :multi: Fundacja AST - tworzymy kalendarz pomagający psom typu bull Quote
Recommended Posts