Jump to content
Dogomania

Babe i Barbie vel Lalka czyli dwa stare ale jare amstaffy :D

Recommended Posts

Posted

Barbie zjadła swoje posłanie, już dawno :roll:, to znaczy wyjęła wnętrzności przez dziurkę, co się zrobiła nie wiedzieć jak :niewiem: pazurkiem...
Przedwczoraj kupiłam suczy nowe, śliczne, w łapki
i co??
i spodobało się obu paniom (Babe opuściła swoje osobiste łóżko)

ale nieeee nie pogryzły się, one skompresowały się obie na jednym materacu :mdleje:
no i Pańcia wczoraj rano pomknęła i wymieniła na większe
już nie takie ładne, ale Pannom i tak się podoba i śpią razem :o

jak zabrałam nowe, żeby wymienić, przeniosły się na Babe'owe łóżko:

zdjęć na nowym narazie niet

ale za to kilka ze spaceru Wam pokażę :smile:

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

To u nas wszystko super, suczydła coraz czzęściej razem śpią ;)
Ale ostatnio to aż mnie zaskoczyły... niby ten czas bójek minął ale ostatnio przeszły same siebie :cool3: znalazły jakiś kawałek miesa/kości coś takiego, i jedna czekała aż druga sobie w tym pogrzebie... żadnego zgrzytu:cool3: no ale dobiegła zdyszana pańcia i bestie od zdobyczy odciągnęła, niedobra no:diabloti:

A Barbie ma nowego przyjaciela :diabloti:
Przedstawiam państwu Barbie i wacik

A tu malutka Babe poczuła ogromną potrzebę pieszczot ;)

Ulubione miejsce w domu w zimowe dni :evil_lol:

Posted

ja mam 2 szczurki i królisie...o ile manka i heniek koffają takie stworzonka...to Zgredzior na nie poluje i niestety nie mogą łazić swobodnie bo źle by sie to skończyło:shake: - cóż..uraz z piwnicy, w której był trzymany w "schronisku"

Posted

A tu sadzimy choinkę :diabloti: mamy psy pracujące :diabloti:

Babe ogrodnik

Gdy Babe i mama cięzko pracują przy sadzeniu drzew Paulinka i Barbie sie obijają i np przybijają piątke :razz: o tak:

ale żeby nie było, że my nic nie robimy to chociąz poćwiczyłyśmy chodzenie przy nodze, niestety zdjęcia nam niezabardzo wyszły...

Barbie próbowała nie być gorsza i tez pobawić sie w ogrodnika ale pochwili jednak stwierdziła, że się do tego nie nadaje

A Tu choinka juz stoi :razz:

Posted

U mnie też były dwa ale ostatnio jedna odeszła bo starutka już była i został jeden wacik... a że ta też ma już swój wiek, a przynajmniej narazie nie będę kontynuować przygody ze szczurkami, to nic nowego nie brałam ;) heh u mnie babe nie jest zainteresowana szurami poprostu olewa za to Barbie uwielbia tylko czasami nie umie dostosować delikatności zabawy i sie wacik zniechęca :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Barbie tak chce sie bawić, że mała ucieka bo sie boi :p
a Babe ją dzisiaj nawarczała ale nie wiem jak to było bo nie było mnie w domu :)
A małą znalazłam wraz z jej siostrą wczoraj na poboczu drogi jak wracałam do domu, jedna siedziała spokojnie mocno zmarznieta i zmęczona a to jeszcze uciekało, ja w futrzastych kozakach i biegałam bo zaoranym polu podczas roztopów :roll:
mało butów w tym błocie nie pogubiłam ale się udało :cool3:
Jedna, mniejsza sunia już grzeje dupeczkę w nowym domku, do którego pojechała już wczoraj, a ta niby ma domek zaklepany ale jeszcze nic pewnego... tata już mnie straszy, że mnie razem z psem wyrzuci z domu, ale mam nadzieje, że nie :oops:
jeszcze dzisiaj jak wysiadłam z autobusu to w rowie takie czarne wielkie onkowate coś leżało, z rozwaloną łapą... Paulinka co? telefon po tatusia, tatuś sie wkurzył, że nie mam co robić tylko psy po rowach zbierać:p ale z pomocą kolegi udało się ustalić czyj pies i w ciągu pół godziny psisko wróciło do domu :) także dwa dni pełne wrażeń :diabloti:

Posted

Oj ten tata to ma z wami urwanie glowy :)
Ale nie martwcie sie dziewczyny , powiedzcie tacie , ze wasze dzieci wam najprawdopodobniej odplaca tym samym :razz: Wiem co mowie -mam syna:p(na szczescie tylko jednego:cool3:)
A malenstwo oczywiscie sliczne, mam nadzieje , ze znajdzie szybko dobra i kochajaca rodzine. Pozdowienia i caluski dla wszystkich:loveu: ode mnie i od mojego TZ-ta

• 3 weeks later...
Posted

Piesek domek już ma, tylko Sucha zapomniała podzielić się z Wami tym faktem :mad:
sunia ma się dobrze, uszka stanęły, wygląda coraz śliczniej i coraz bardziej dokazuje :diabloti:

Posted

agpol napisał(a):
Nie mam "edycji podpisu" :-(
Może ktoś wie dlaczego tak się dzieje i co ew. z tym zrobić???????????
wyślij mi na pw , bądź wklej tutaj podpis jaki chcesz umieścić , to wstawię ;)

• 5 months later...