SZPiLKA23 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Dinka jakby bardziej smiała jak jest w boksie dzisiaj jak mnie zobaczyła to wesoło podbiegła:) Quote
albiemu Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 DINECZKO MY WIEMY ZE BEZ CZŁOWIEKA JEST CI CIĘŻKO, ALE COŚ TWOJE PRZEZNACZENIE ODSZUKAĆ CIE NIE MOŻE :( Quote
Becia66 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Dziewczyny nie mam czasu szukac po wątku - czy Dina ma jakies ogłoszenia ? bo samym hopaniem nic nie wskóramy. Szpileczko i Neczko - zajrzyjcie prosze na wątek Berty i zróbcie dla Dinki to samo co zrobiła Anula. Myslę że teraz powinniśmy skupić sie na dobrych zdjeciach i ogłaszać nawet dla psy które wątków jeszcze nie mają. Proszę skupmy się na adopcjach...:modla: Quote
Neczka Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 jutro zajmę się ogłoszeniami... ;) ale allegro już należy do Szpilki:roll: Quote
halcia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Dinuska,taka śliczna jestes na zdjeciu,taka proszaca o odrobine uczucia,uwagi.... Quote
Becia66 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Dince trzeba nowe fotki zrobić i od nowa ogłosić.......Szpileczko jest praca dla ciebie...:eviltong: ja się zajmę tym pierwszym....ok ? .:eviltong: Quote
Recommended Posts