albiemu Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Dinka bardzo potrzebuje człowieka, samotność jednak jest jej codziennością :( Quote
polciuaa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Witajcie,nie przeczytałam całego wątku bo mi się teraz spieszy. Mam kilka pytań. Czy szukacie Dinie DT.?Jeśli tak to może być płatny.? Czy sunia dobrze dogaduje się z innymi psiakami.? Quote
SZPiLKA23 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Nie szukamy Dinie DT bo nie jest konieczne ze wzgledu na stan zdrowia czy psychike a nie stac nas na opłacanie DT. Dina w boksie jest nismiała i raczej dogaduje sie z psiakami ale wyprowadzona stara sie zdominowac inne psy. Quote
polciuaa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Aha,no to teraz bede zagladała do Dinki,a o DT się pytałam,bo szukam psiaka na DT płatny,jakiegos małego,więc pytam się na kilku wątkach.;) Quote
polciuaa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 yyy..czy tylko u mnie słowo p s i a k zostaje zmienione na ****k .? Quote
Neczka Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 nie tylko u Ciebie...:question: co ci modzi znowu kombinują ?! :-x Quote
Becia66 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Dinka coś cieżko z tym domkiem dla ciebie...:shake: Quote
Recommended Posts