Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

paweeł napisał(a):
postaram mu się załatwić jakiś banerek ;D .
a czemu tak tu ucichło ?
u mojej Bezy też jest strasznie cicho ..

Dzieki za zalatwienie banerka. :loveu:

Tutaj jest cicho bo Neczka, jedyna osoba ktora jezdzi do schroniska, przestala wchodzic na dogo. Dlatego tez nie ma zadnych nowych wiesci ani fotek. Ja oglaszam Jankesa w Allegro i Neczka o tym wie, wiec jakby cos sie zmienilo w zyciu Jankesa to by mnie powiadomila. Ale nic nie pisze, wiec sadze ze biedak dalej tkwi w schronisku. :-(

Posted

Sabina02 napisał(a):

Tutaj jest cicho bo Neczka, jedyna osoba ktora jezdzi do schroniska, przestala wchodzic na dogo. Dlatego tez nie ma zadnych nowych wiesci ani fotek. Ja oglaszam Jankesa w Allegro i Neczka o tym wie, wiec jakby cos sie zmienilo w zyciu Jankesa to by mnie powiadomila. Ale nic nie pisze, wiec sadze ze biedak dalej tkwi w schronisku. :-(

może by zrobić jakieś wyróżnienie na allegro ?

Posted

Sabina02 napisał(a):

no właśnie widziałem , że ostatni raz była w połowie maja :( a wiadomo dlaczego nie wchodzi ?

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Tylko tyle ze te psy pozwalaja sie dotknac tez innym a Atos nie i nawet na pracownikow ktorzy sa u niego codziennie tak nie reaguje

a wiadomo, czy coś się zmieniło w jego zachowaniu?

bo widzę, że dwa lata temu było z tyk kiepsko :(

Posted

Dziekuje Wam za banerek! Jest piękny! :Rose:

Popatrzcie jak Beza i Jankes są podobni do siebie na banerkach - jak rodzenstwo! :cool3:

PS. A co do Neczki, to wiem tyle ze byl jakis konflikt miedzy nią a innymi wolontariuszami schroniska, na tym wątku rowniez. Dlatego Neczka napisala ze nie bedzie wiecej wchodzic na dogo, a inni wolontariusze z tego co wiem przestali jezdzic do schroniska. Wiecej nic nie wiem.:niewiem:

Posted

Sabina02 napisał(a):

Popatrzcie jak Beza i Jankes są podobni do siebie na banerkach - jak rodzenstwo! :cool3:

PS. A co do Neczki, to wiem tyle ze byl jakis konflikt miedzy nią a innymi wolontariuszami schroniska, na tym wątku rowniez. Dlatego Neczka napisala ze nie bedzie wiecej wchodzic na dogo, a inni wolontariusze z tego co wiem przestali jezdzic do schroniska. Wiecej nic nie wiem.:niewiem:

jestem tutaj dopiero 2gi miesiąc, ale jestem przerażony ilością kłótni pomiędzy forumowiczami :( nawet tutaj dotarło "polskie piekiełko"

Posted

wujek & ciocia napisał(a):
może by zrobić jakieś wyróżnienie na allegro ?

Od czasu do czasu mu wyrozniam. :)

wujek & ciocia napisał(a):
jestem tutaj dopiero 2gi miesiąc, ale jestem przerażony ilością kłótni pomiędzy forumowiczami :( nawet tutaj dotarło "polskie piekiełko"

Niestety... czasem tak bywa, a psiaki na tym cierpia... :shake:

No, ale dzieki Bogu widze tu coraz wiecej Panów, wiec moze te babskie kłutnie troche sie uspokoja... ;)

Posted

Sabina02 napisał(a):
Od czasu do czasu mu wyrozniam. :)

Niestety... czasem tak bywa, a psiaki na tym cierpia... :shake:

No, ale dzieki Bogu widze tu coraz wiecej Panów, wiec moze te babskie kłutnie troche sie uspokoja... ;)

raczej niewykonalne znając Polskie Kobiety :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Sabina02 napisał(a):

Popatrzcie jak Beza i Jankes są podobni do siebie na banerkach - jak rodzenstwo! :cool3::

nie ma za co :) .
strasznie sa podobni nasze pieski ;>