tula Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ja też psiaka cały czas ogłaszam i przykro że nic o nim nikt nie pisze. Quote
majuska Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Do Orzechowców jeździ juz teraz tylko Neczka, nie sądzę, żeby tu weszła i coś raczyła napisać............ Quote
paweeł Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Podnoszę! niech ktoś zobaczy tego biedaka ;(. Czy Jankes ma jakis banerek ? Quote
Sabina02 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 paweeł napisał(a): Czy Jankes ma jakis banerek ? Raczej nie ma... Ja w kazdym razie nie wiedzialam. Dobrze by bylo zeby ktos mu zrobil. Quote
paweeł Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 postaram mu się załatwić jakiś banerek ;D . a czemu tak tu ucichło ? u mojej Bezy też jest strasznie cicho .. Quote
wujek & ciocia Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 witam Jankesa i podrzucam na DOBRANOC :) Quote
Sabina02 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 paweeł napisał(a):postaram mu się załatwić jakiś banerek ;D . a czemu tak tu ucichło ? u mojej Bezy też jest strasznie cicho .. Dzieki za zalatwienie banerka. :loveu: Tutaj jest cicho bo Neczka, jedyna osoba ktora jezdzi do schroniska, przestala wchodzic na dogo. Dlatego tez nie ma zadnych nowych wiesci ani fotek. Ja oglaszam Jankesa w Allegro i Neczka o tym wie, wiec jakby cos sie zmienilo w zyciu Jankesa to by mnie powiadomila. Ale nic nie pisze, wiec sadze ze biedak dalej tkwi w schronisku. :-( Quote
paweeł Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Czemu przestała wchodzić na dogo ? Szkoda pieska jest taki liczny. Quote
wujek & ciocia Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Sabina02 napisał(a):Dzieki za zalatwienie banerka. :loveu: Tutaj jest cicho bo Neczka, jedyna osoba ktora jezdzi do schroniska, przestala wchodzic na dogo. Dlatego tez nie ma zadnych nowych wiesci ani fotek. Ja oglaszam Jankesa w Allegro i Neczka o tym wie, wiec jakby cos sie zmienilo w zyciu Jankesa to by mnie powiadomila. Ale nic nie pisze, wiec sadze ze biedak dalej tkwi w schronisku. :-( może by zrobić jakieś wyróżnienie na allegro ? Quote
wujek & ciocia Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Sabina02 napisał(a):Dzieki za zalatwienie banerka. :loveu: Tutaj jest cicho bo Neczka, jedyna osoba ktora jezdzi do schroniska, przestala wchodzic na dogo. Dlatego tez nie ma zadnych nowych wiesci ani fotek. Ja oglaszam Jankesa w Allegro i Neczka o tym wie, wiec jakby cos sie zmienilo w zyciu Jankesa to by mnie powiadomila. Ale nic nie pisze, wiec sadze ze biedak dalej tkwi w schronisku. :-( no właśnie widziałem , że ostatni raz była w połowie maja :( a wiadomo dlaczego nie wchodzi ? Quote
wujek & ciocia Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 SZPiLKA23 napisał(a):Tylko tyle ze te psy pozwalaja sie dotknac tez innym a Atos nie i nawet na pracownikow ktorzy sa u niego codziennie tak nie reaguje a wiadomo, czy coś się zmieniło w jego zachowaniu? bo widzę, że dwa lata temu było z tyk kiepsko :( Quote
paweeł Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Dzięki ! Ra_dunia :). Sabina02 to od de mnie i od Ru_duni banerek ;D Obiecałem i dotrzymałem słowa . Quote
Sabina02 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Dziekuje Wam za banerek! Jest piękny! :Rose: Popatrzcie jak Beza i Jankes są podobni do siebie na banerkach - jak rodzenstwo! :cool3: PS. A co do Neczki, to wiem tyle ze byl jakis konflikt miedzy nią a innymi wolontariuszami schroniska, na tym wątku rowniez. Dlatego Neczka napisala ze nie bedzie wiecej wchodzic na dogo, a inni wolontariusze z tego co wiem przestali jezdzic do schroniska. Wiecej nic nie wiem.:niewiem: Quote
wujek & ciocia Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Sabina02 napisał(a):Dziekuje Wam za banerek! Jest piękny! :Rose: Popatrzcie jak Beza i Jankes są podobni do siebie na banerkach - jak rodzenstwo! :cool3: PS. A co do Neczki, to wiem tyle ze byl jakis konflikt miedzy nią a innymi wolontariuszami schroniska, na tym wątku rowniez. Dlatego Neczka napisala ze nie bedzie wiecej wchodzic na dogo, a inni wolontariusze z tego co wiem przestali jezdzic do schroniska. Wiecej nic nie wiem.:niewiem: jestem tutaj dopiero 2gi miesiąc, ale jestem przerażony ilością kłótni pomiędzy forumowiczami :( nawet tutaj dotarło "polskie piekiełko" Quote
Sabina02 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 wujek & ciocia napisał(a):może by zrobić jakieś wyróżnienie na allegro ? Od czasu do czasu mu wyrozniam. :) wujek & ciocia napisał(a):jestem tutaj dopiero 2gi miesiąc, ale jestem przerażony ilością kłótni pomiędzy forumowiczami :( nawet tutaj dotarło "polskie piekiełko" Niestety... czasem tak bywa, a psiaki na tym cierpia... :shake: No, ale dzieki Bogu widze tu coraz wiecej Panów, wiec moze te babskie kłutnie troche sie uspokoja... ;) Quote
wujek & ciocia Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Sabina02 napisał(a):Od czasu do czasu mu wyrozniam. :) Niestety... czasem tak bywa, a psiaki na tym cierpia... :shake: No, ale dzieki Bogu widze tu coraz wiecej Panów, wiec moze te babskie kłutnie troche sie uspokoja... ;) raczej niewykonalne znając Polskie Kobiety :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
paweeł Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Sabina02 napisał(a):Dziekuje Wam za banerek! Jest piękny! :Rose: Popatrzcie jak Beza i Jankes są podobni do siebie na banerkach - jak rodzenstwo! :cool3:: nie ma za co :) . strasznie sa podobni nasze pieski ;> Quote
Recommended Posts