Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mając na uwadze pomoc trzyłapkom założyłam nowy wątek. Bardzo Was proszę o czynny udział i podrzucanie do góry!!! Razem znajdziemy Maluchowi dom!! A ja jestem dobra w "trzyłapkach" :eviltong::evil_lol:!!

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9955932#post9955932[/url]

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedny maluszek...:-(
Mam sentyment do trójłapków,sama adoptowałam jednego...:loveu:
Pozwolicie,że będę tu zaglądać???:lol:
A co do imienia...Rudzik,Dzielny,Myszol(bo taki brązowawy...:evil_lol:)
Żeby choć DT na razie się znalazł,biedaczek w schronisku przeżywa podwójny stres...:shake:

Psiaczku,trzymam za Ciebie kciuki!!!

Posted

Zbyt wiele nie mogę,jedynie podbijać...I wspierać pozytywną energią płynącą z mojego imienia...:evil_lol:
Koli pozdrawia swojego nowego kolegę...
Czy psinka ma szanse choćby na DT???
W górę,malutki...

Posted

Dodałam Rudzika na alegratce i na kupiepsa:
[URL]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1205535_rudzik_stracil_lapke_w_wypadku_dom.html[/URL]
[URL]http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=24845[/URL]

Posted

[quote name='Mada:)']O, tak! Dziękujemy!! :loveu:

Jeśli chodzi o DT w Tychach, to nie ma szans obecnie. Jest tylko jeden domek tymczasowy i to przepełniony. :shake:[/QUOTE]

Chyba, że zdarzy się... CUD.

Posted

DIF niestety nie jestem często w schronisku i w tej chwili nie mogę powiedzieć, jak wygląda jego rehabilitacja.
Wiem, że psiak na razie ma osobny boks, a pracownicy wyprowadzają go zgodnie z zaleceniami weterynarza na krótkie spacerki.

Posted

[quote name='grazyna9915']DIF niestety nie jestem często w schronisku i w tej chwili nie mogę powiedzieć, jak wygląda jego rehabilitacja.
Wiem, że psiak na razie ma osobny boks, a pracownicy wyprowadzają go zgodnie z zaleceniami weterynarza na krótkie spacerki.[/quote]

Ciekawe jak on na tych spacerkach kuśtyka.... czy nie przewraca się .. :-(
Biedna psinka!! Dobrze, że jest w osobnym boksie, ale co będzie jak pójdzie na ogóle? Żeby tylko trafił na łagodnych kumpli..... :cool3:

Posted

A w jakim wieku jest ten piesek? Jaki ma charakter? Jaki ma stosunek do innych psów i kotów? To ważne informacje, aby szukać domku.
Ja mam kotka na trzech łapkach i świetnie daje sobie radę. Miałam też na tymczasie dużego psa trzyłapka i nawet przechodził przez płoty ;). Tak więc zwierzęta świetnie dają sobie radę.

Posted

Eva wierzę, że i nasz Rudzik będzie sobie świetnie radził.
Jeżeli chodzi o dokładniejszy opis psiaka o jego charakter to na razie nie można wiele powiedzieć. Kiedy go widziałm ostatnio, leżał sam w izolatce i nawet na spacerki nie chciała chodzić.
Trudno też określić jaki ma charakter w stosunku do innych psów, bo jest sam w boksie.
Nie można też sprawdzić jego reakcji na koty, gdyż wśród kociej gromady nie ma ochotnika, ale tak na poważnie to wiem z własnego doświadczenia, że każdego psa można przyzwyczaić do kotów, tym bardziej jeżeli są to koty niewychodzące.
Mi przyzwyczajanie agresywnego psa do kotów zajęło dwa dni. Pozostałe psiaki ( a miałam ich kilka na DT) przyzwyczajały się jeszcze szybciej, jeżeli nie natychmiast.

Jego wiek sprawdzę przy najbliższej okoliczności.