Lionees Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 I jakie hmm...intymne,żeby nie powiedzieć o tej ostatniej:lekko pikantna:oops::p. Quote
jusstyna85 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Renatko nie wiem czy już ktoś pytał o to :) Co tam naprawde ujęło sie w Prysiu? Może masz jakieś rady dla nas, jeśli chodiz o ogłoszenia? co wzrusza, co warto pisać, dodawać.. czy może bardziej anstawiać sie na łzawe teksty, czy zdj, czy jeszcze coś :) Quote
Lionees Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Justynko tak jak pisałam wcześniej jakimś cudem weszłam na świstaka i zobaczyłam zdjęcie Prysia jak idzie ze spuszczoną główką na smyczy.Serce mi pękło:placz:na 50 kawałków,a jak przeczytałam tekst Dony,to rozsypało się w pył:placz:.:p.Ze dwa dni buczałam:placz:,w nocy mi się śnił,że mnie prosi i takie tam.Wiedziałam,że muszę go wziaść!!!Miałam pomysł(moja mama)-chociaż chyba nie bardzo realny,bo mama niekoniecznie jest za psami(po kim ja to mam:evil_lol:?).Ale wiedziałam jedno:muszę go wziąść,muszę,muszę,bo inaczej nie będę mogła jeść,spać i się wykończę.Moj starszy syn miał zacząć technikum niedaleko mojej mamy(od naszego domu jakieś 6 km)więc mieli tam zamieszkać obaj,a ja miałam ich doglądać.Całe szczęście,że sprawy potoczyły się tak a nie inaczej.I syna mam w domu i psa.:loveu::multi:.Nie wiem co na kogo działa,ale na mnie podziałało wszystko.Po prostu jak zobaczyłam Prysia i przeczytałam o nim to przepadłam:razz:. Quote
Lionees Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Byłam wczoraj z Prysiem u weta.Stan stabilny.Może nie jakoś rewelacyjnie lepiej(chociaż serduszko pracuje bardziej miarowo),ale napewno nie gorzej:multi:!Dostał te same leki na kolejne 10 dni,potem znowu kontrola i znowu leki(wetka powiedziała,że z lekami już się nie rozstaniemy).I w takim stanie to se możemy chodzić do niej i chodzić i chodzić...:p Generalnie wiadomości o stanie jego zdrowia-nie najgorsze:multi: Quote
Lionees Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Byłam wczoraj u weta około godz.18,ludzi od groma,na dworzu za zimno,żeby stać,więc wlazłam "na wcisk" do środka.Prysio jak to Prysio puścił "cichacza".Każdy spogląda na każdego,ja oczywiście też "głupa"walę i rozglądam się po ścianach:siara:,w pewnym momencie jedna pani zaproponowała:''może otworzymy drzwi troszeczkę,bo jakoś tu gorąco...":p :razz: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Renata5']''może otworzymy drzwi troszeczkę,bo jakoś tu gorąco...":p :razz: :evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Renata5']Byłam wczoraj u weta około godz.18,ludzi od groma,na dworzu za zimno,żeby stać,więc wlazłam "na wcisk" do środka.Prysio jak to Prysio puścił "cichacza".Każdy spogląda na każdego,ja oczywiście też "głupa"walę i rozglądam się po ścianach:siara:,w pewnym momencie jedna pani zaproponowała:''może otworzymy drzwi troszeczkę,bo jakoś tu gorąco...":p :razz: :evil_lol:[/quote] hehe :lol::evil_lol: Quote
Shiva Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Wróciłam po urlopie. Pierwszy dzień w pracy, najważniejsze maile i buch - cichaczem na pryszczykowy wątek. Zmartwiłam się, że nie widzę wątków Renaty - serce mi zamarło, że coś złego się stało. Na szczęście - wszystko w porządku. Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie. Całusy w siwy pryszczykowy nos:loveu: Quote
Lionees Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 No własnie "zeżarło" mnie:angryy::evil_lol:!Ale napisałam do moderatorów:user: niech mi powiedzą:co,jak,dlaczego,po co i kiedy:hmmmm:.Mam nadzieję,że odpowiedzą,chociaż już drugi dzień mija i ani widu,ani słychu:watpliwy: :p.Jeszcze trochę ciszy i się przypomnę:mad::evil_lol:. Quote
Lionees Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Renata5']ja oczywiście też "głupa"walę i rozglądam się po ścianach:siara:,[/quote] Oczywiście powinno być "głupa" palę:oops:.No ale jak ktoś lubi to może i "walić":razz::evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Renata5']Oczywiście powinno być "głupa" palę:oops:.[B][COLOR=Red]No ale jak ktoś lubi to może i "walić"[/COLOR][/B]:razz::evil_lol:[/quote] Jak się wchodzi na ten wątek to jednak trzeba być zabezpieczonym w pampersa :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Ziutka']Jak się wchodzi na ten wątek to jednak trzeba być zabezpieczonym w pampersa :evil_lol:[/quote] dobra rada na przyszłość :evil_lol::lol: Quote
Hotel KADIF Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Chcę tylko powiedzieć, że kocham ten wątek, Renatkę, Prysia, Mysię, Ziutkę, Donę, Asię i ..i...i... w ogóle Was wszystkich!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Mysia_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='DIF']Chcę tylko powiedzieć, że kocham ten wątek, Renatkę, Prysia, Mysię, Ziutkę, Donę, Asię i ..i...i... w ogóle Was wszystkich!! :iloveyou::iloveyou::iloveyou:[/quote] i to jest miłość ze wzajemnością :loveu: Quote
Ziutka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Mysia_']i to jest miłość ze wzajemnością :loveu:[/quote] i podpisuję się pod tym obiema rękami :loveu: Quote
Lionees Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Ziutka']i podpisuję się pod tym obiema rękami :loveu:[/quote] A jeszcze nogami spróbuję:eviltong:.Ludzie fajni,wszystko się dobrze skończyło,czego jeszcze wiecej chcieć:multi::loveu:Obyśmy tylko zdrowi byli:multi::laola: :tree1: :laola: Quote
Lionees Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 I chciałam tak skromnie dodać,że MAM JUŻ 3 ŁAPKI :bluepaw: :bluepaw::bluepaw::sweetCyb:.Te kwiaty to dla mnie:Rose: oh,nie trzeba było:B-fly:,ale serdecznie dziękuję:loveu: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='Renata5']I chciałam tak skromnie dodać,że MAM JUŻ 3 ŁAPKI :bluepaw: :bluepaw::bluepaw::sweetCyb:.Te kwiaty to dla mnie:Rose: oh,nie trzeba było:B-fly:,ale serdecznie dziękuję:loveu: :evil_lol:[/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Mysia_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 i z główkami u wszystkich też OK. :siara: :hand: :roflt::roflt::roflt: Renatko z okazji kolejnej łapki :Rose::Rose::Rose: Quote
Asia_Klero Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Nasza kochana zdolna Renatka:loveu: no i DIF-ja też bardzo Cię kocham!:evil_lol::loveu: Quote
Lionees Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Mysia_']i z główkami u wszystkich też OK. :siara: :hand: :roflt::roflt::roflt: [/quote] Może nie do końca OK.,ale ważne,że w domu wszyscy zdrowi:eviltong::evil_lol:. Quote
Mysia_ Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Renata5']Może nie do końca OK.,ale ważne,że w domu wszyscy zdrowi:eviltong::evil_lol:.[/quote] i to się liczy :evil_lol::loveu: Quote
Lionees Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Wiecie,że każdy może nam pozazdrościć tego wątku.Nawet jak na innych też się dobrze pokończyło,to nie ma tam takiej MIŁOŚCI jak u nas.Wszystkie się kochamy,wielbimy,chociaż z niektórymi znamy się tylko wirtualnie.Mamy podobnie poukładane w głowie,czyli tak : :stupid:,a także podobne poczucie humoru:p.Na naszym wątku jest to::sweetCyb::klacz::B-fly::Rose::bigcool::Cool!::cunao::BIG: :calus:,a na innych to::angryy: :pissed::grab::bad-word::agrue: :-x:mad::2gunfire:.Po prostu jesteśmy WSZYSTKIE S U P E R :klacz:.Pozdrawiam Was gorąco w ten zimny wrześniowy dzień:loveu: Quote
dona20 Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Ja również się przyłączam do tych miłosnych wyznań.Kocham was dziewczynki :loveu:Cieszę się, że Prysio ma się dobrze.Renatko uwielbiam twoje opowiesci, zawsze jak wchodzę na ten wątek to poprawia mi się humor:multi: Quote
Shiva Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 I ja, i ja, ja też, to samo co Dona, a nawet jeszcze więcej:multi::sweetCyb::klacz::B-fly::Rose::bigcool::Cool!::cunao::BIG: :calus: Quote
Recommended Posts