Fortuna Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 danka1234 napisał(a):Isadorko Już wczoraj zaniepokoil mnie Twoj wpis na innym wątku a dzisiejszy wpis tylko potwierdzil moje przypuszczenie ze masz jakies kłopoty. Kochana moja jesli tylko moglabym Ci w czymkolwiek pomoc to prosze daj znać napisz na pw.,pusć sygnał to oddzwonie.Pomogłas tylu psom ze nie sposob wyliczyć i jesli teraz sama jesteś w potrzebie to nie zostawimy Cię bez pomocy.Piszę My ,bo jestem pewna że nie jedna osoba ktora wie jak dużo dobrego zrobiłas na dogo przyłączy się do mnie aby podac Ci pomocna dloń jesli to tylko bedzie możliwe do realizacji. Proszę Cię bardzo odezwij się bo nie zniosę braku informacji. Podpisuje sie. Quote
Isadora7 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ciotki jestem tak wzruszona, ze nie wiem co mam mówić. Dajcie ochłonąć. Placzę... ze wzruszenia Quote
DG32 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Sorry, że się wcinam w wątek Alfika, ale Isadorko nie uciekaj!!! nie uciekaj bo co zrobią te jamnicze biedy bez Ciebie. Quote
Fortuna Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 DG32 napisał(a):Sorry, że się wcinam w wątek Alfika, ale Isadorko nie uciekaj!!! nie uciekaj bo co zrobią te jamnicze biedy bez Ciebie. Isadora nie ucieknie , ja jej na to nie pozwole. Pamietaj Isadorko przyjaciele sa wszedzie, a czasami zjawiaja sie niespodzianie i spelniaja nasze marzenia. Zastanawiamy sie wlasnie czy Alfik nie ma wiecej niz 10 lat. To oczywiscie dla nas zaden problem, tylko Lenka jest troche smutna poniewaz Alfik nie ma ochoty sie z nia bawic. Alfik szykuje sie do medytacji w zacisznym miejscu. A teraz czas na poobiednia drzemke z moja przyjaciolka. Popoludniu czas na kawke Quote
Ola164 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Alfik sliczny pan :loveu: A ten drugi jamniczek to jak sie zwie? :) Quote
taxelina Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Milo ze nowe fotki sa!! Ola164 napisał(a):Alfik sliczny pan :loveu: A ten drugi jamniczek to jak sie zwie? :) Nie umiesz czytac ze zrozumieniem? Fortuna napisał(a):Lenka jest troche smutna poniewaz Alfik nie ma ochoty sie z nia bawic. Quote
Isadora7 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ślicznie Alfik wygląda. Jak ja się cieszę że znalazł domek. Z tego co widzę musiał być z kotkami. Jamnisie nie chowane z kotkami z natury swojej są polujące na kocurki i nie tylko. A tu od razu sztama. Powiedzcie Lence że z Rambem się tez nie bawił. Z tym że ja myślę, że u niego to potrwa trochę i będzie OK. Co do jego wieku... Edi odszedł za TM jak miał 11,5 roku i nie miał tyle siwizny co Alfik. Ale to oczywiście nie jest argument, bo to kwestia tez genów. Jak pamiętam zachowanie, żywotność Ediego i porównuję do Alfa to wg mnie on ma 10-11 lat ale nie więcej. http://www.dognet.pl/flower.php?fid=439 Quote
Ola164 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 deer1987 napisał(a):Nie umiesz czytac ze zrozumieniem? zagapiłam się.... Nie rozumiem cie... znów mnie naskakujesz! Co ja ci zrobiłam?! Już się wyniosłam z galerii jamników, już nawet nie mam ochoty zagladać na wątek Celinki... Zawsze jest cos nie tak! Na watku mojej jamniczki Hapci Tez mnie obrażasz! ! Przez ciebie już kiedys odchodziłam z dogo... deer a ty nie jestes lepsza... zakładasz po dwa takie same wątki i piszesz nie gramatyczne zdania... Powiedz mi jeszcze, że jestem nie kulturalna (wiem ze pisze się razem ale ty piszesz to osobno) Isadorko wróciłaś :loveu: Moja Hapcia lubiła koty :) Z Wiktusią jadły z jednej miski :) Quote
DG32 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 http://img383.imageshack.us/img383/6013/lenaialffc8.jpg Prawdziwe jamniki wiedzą gdzie ich miejsce :evil_lol:. Też musze swoim taką fotke pstryknąć. Ps. Ola nie przejmuj się :calus: ten typ tak ma :eviltong: i prosze wrócić do galerii jamników - bo nie ma kto moich podziwiać hihihi. Quote
Ola164 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 DG32 - Twoje Jamniory piękne :loveu: Tyle ze nawet nie wiem jak mają na imię :oops: A do galerii wole nie wchodzić... ile razy widze jamniki tyle razy ryczeć mi się chce... Wole się nie wtrącać... Przecież ja i tak już nie mam jamnika :( Za niecałe 4 miesiące minie rok jak Hapiczka za TM a ja wciąż mam wrażenie jakby to było wczoraj... Fortuno przepraszam że tak się rozpisałam na Alfikowym watku... Quote
Jagoda1 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Pozdrawiam DOMEK Alficzka!:lol: Jamnisiowym Cioteczkom dzięki za pomoc.:Rose::buzi: Quote
Isadora7 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 DG32 napisał(a): Też musze swoim taką fotke pstryknąć. No właśnie :loveu: Quote
Fortuna Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Jagoda* napisał(a):Pozdrawiam DOMEK Alficzka!:lol: Jamnisiowym Cioteczkom dzięki za pomoc.:Rose::buzi: Dzieki za pozdrowienia. Alfik, Lenka i Bulka pozdrawiaja tez wszystkich i przesylaja 10000000000000...... buziaczkow i prosza Was serdecznie zebyscie sie nie klocily , tylko kochaly siebie i wszystkie jamniczki , a takze inne zwierzatka. Pozdrowienia i buziaczki takze dla babci, dziadka i Filipka od nas wszystkich . Quote
Fortuna Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Alfik staje sie najlepszym przyjacielem mojego synka. Nikt chyba sie niespodziewal, ze Alfik tak lubi dzieci, a szczegolnie Marcinka. Dla leny Alfik jest nadal chlodny, chociaz czasami widac , ze jest troche lepiej, np. na spacerach chodza albo obok siebie, albo za soba. Dzisiaj po raz pierwszy Alfik postanowil powachac Lene, a ona oczywiscie nie miala nic przeciwko temu. Zdjecia wstawie w niedziele. Isadorko zdjecie do awatara wysle jutro. Musza byc na jednym zdjeciu razem, czy moga byc osobno na zdjeciach ?????????????????????? A i bardzo dziekuje za pomoc Isadorko. :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Fortuna napisał(a):Alfik staje sie najlepszym przyjacielem mojego synka. Nikt chyba sie niespodziewal, ze Alfik tak lubi dzieci, a szczegolnie Marcinka. Dla leny Alfik jest nadal chlodny, chociaz czasami widac , ze jest troche lepiej, np. na spacerach chodza albo obok siebie, albo za soba. Dzisiaj po raz pierwszy Alfik postanowil powachac Lene, a ona oczywiscie nie miala nic przeciwko temu. Zdjecia wstawie w niedziele. Isadorko zdjecie do awatara wysle jutro. Musza byc na jednym zdjeciu razem, czy moga byc osobno na zdjeciach ?????????????????????? A i bardzo dziekuje za pomoc Isadorko. :loveu::loveu::loveu::loveu: Mogą być oczywiście osobno Quote
Fortuna Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 DG32 napisał(a):A Lenka nie jest zazdrosna o Marcinka? Jest oczywiscie zazdrosna, ale to bardzo lagodna psinka i probuje delikatnie przypodobac sie Marcinkowi, czego przedtem nie robila. A Marcin oczywiscie jest bardzo zadowolony bedac w centrum zainteresowania. Oczywiscie duzy pancio tez jest kochany przez wszystkie istotki i jak Marcin jest zajety to on jest w centrum zainteresowania. A ja no coz , szkolenie i jedzonko , takie drobne, nieciekawe sprawy. :lol: Quote
danka1234 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Och jak dobrze że u Was tak wszystko dobrze się układa,oby tak dalej. Quote
Fortuna Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 U nas jest tak goraca, ze nie mozna siedziec przy komputerze. Alfik wczoraj byl pierwszy raz na meczu Marcina, Lena to jak wiecie maskotka klubu, ale Alfik spisywal sie tez niezle , chociaz tak jak Lena w pilke nie potrafi grac. Lena to doswiadczony pilkarz. Alfik warczy jeszcze na obcych ludzi, na szczescie holendrzy to narod kochajcy zwierzeta takze z cierpliwoscia probowali zaprzyjaznic sie z Alfikiem, chyba z sukcesem. Wczoraj Alfik zaliczyl tez kapiel w jeziorze, Lena uwielbia wode i plywanie w niej, ale musze powiedziec , ze Alfik tez nie ma nic przeciwko, tym bardziej , ze upal doskwiera. Ogolnie musze powiedziec, ze Alf jest calkowicie zdrowy, ma duzy apetyt, wszystkie potrzeby zalatwia regularnie, ma coraz wiecej energii, zaczyna sie bawic i cieszyc z zycia. Zdjecia wstawie dzisiaj wieczorem. Isadorko zdjecia wysle wieczorkiem, teraz uciekam na plaze, tak jest goraco. Quote
taxelina Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 U nas w Szwecji tez goraco.. szkoda ze moje nie chca same do wody wskoczyc :( czekam na zdjecia!! Quote
Fortuna Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Kilka fotek z dzisiejszego dnia dla Was wszystkich kochani razem z buziakami od Lenki i Alfika. Popoludniowy spacerek nad morzem. Wieczorny spacerek nad jeziorem Quote
DG32 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 http://img160.imageshack.us/img160/51/dsc00015yv3.jpg Lenka w wodzie :loveu:, a Alfik też się skusił i wszedł czy nie? Quote
Ania_i_Kropka Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Alfiku trafiłeś do raju na ziemi. Nigdy byś nie pomyślał, że na stare lata będziesz spacerował po pięknej plaży z super koleżanką u boku. Strasznie się cieszę, że Alfik wyzdrowiał. Pani doktor, która leczyła Alficzka w Olsztynie codziennie sie o niego pyta. Chyba wszyscy, którzy go poznali pokochali tego małego wredziaka:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Fortuna Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='DG32']http://img160.imageshack.us/img160/51/dsc00015yv3.jpg Lenka w wodzie :loveu:, a Alfik też się skusił i wszedł czy nie? Tez sie skusil. Chociaz musze przyznac , ze Lena jest szalona na punkcie wody i chyba takiego drugiego jamnika nie ma. Nawet gdy jestemy na wakacjach w Austrii, gdzie woda zima jak lod, ona wchodzi do niej i plywa, a ja nawet malego palca od stopy nie moge zamoczyc. Alfik jest w doskonalym stanie. Naprawde czuje sie swietnie i to widac na kazdym kroku. A i jeszcze jedno, coraz mniej warczy na obcych ludzi i inne psy, natomiast szczeka na konie. Na spacerkach jest bardzo grzeczny, chodzi bez smyczy bez problemu. Quote
Recommended Posts