Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alfik po wakacjach swiatecznych powrocil do domu. Wioletta mowi, ze jest jakis smutny. Moga byc tego dwa powody, po pierwsze byl tam przez wszystkich (cala polska rodzine ) rozpieszczany, czyli moze teskni, lub po prostu jest zmeczony i odpoczywa , w koncu ma swiety spokoj i mysli sobie nie ma to jak w Holandii, swoje wlasne miejsce i tylko najblizsi.
Ogolnie to musze powiedziec, ze Alf pasuje do Wioletty i jej rodziny, wczoraj tak sobie na niego patrzylam i na 100% bylam pewna , ze ten i tylko ten dom byl i jest dla niego.

• 1 month later...
  • Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Isadora7 napisał(a):
Też zawsze zerkam z nadzieją na wieści. Psiaki które u mnie przebywały na tymczasie (a było trochę) na zawsze sa u mnie w subskrypcji.

A my też zerkamy...:razz:

Posted

deer_1987 napisał(a):
pusto tu.................

Też zawsze zerkam z nadzieją na wieści. Psiaki które u mnie przebywały na tymczasie (a było trochę) na zawsze sa u mnie w subskrypcji.

Posted

deer_1987 napisał(a):
w ogole jest na dogo troche watkow jamniczych co juz psiaki w domach a cisza.. na paru prosilam o historie na strone i cisza.. smutno trovhe,..,

Tak smutne :(

• 2 weeks later...
Posted

deer_1987 napisał(a):
w ogole jest na dogo troche watkow jamniczych co juz psiaki w domach a cisza.. na paru prosilam o historie na strone i cisza.. smutno trovhe,..,

Sorry Deer, ale ja mam za duzo tych psiakow tutaj zeby o wszystkich pisac historie, musze przeciez jeszcze co jakis czas do nich zagladac. Poza tym nie bardzo mam ostatnio czas , zeby byc czesto na dogo. Doszlo mi troche obowiazkow, wiec tyle ile moge to tutaj jestem.

U Alfika jak zwykle, wszystko w porzadku. Jest przede wszystkim zdrowy. Byl taki moment kiedy dosc czesto wymiotowal, ale teraz od dluzszego czasu wspaniale sie czuje. Ostatnio byl u niego dziadek i chodzili sobie razem na spacerki. Za Wioletta chodzi krok w krok. Wszyscy sie smieja , ze Wioletta ma dziwny cien. Wyglada na szczesliwego i spokojnego. lepiej zdecydowanie niz u mnie. Pozdrowienia dla wszystkich.

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

U Alfika wszystko super. Jest calkowicie zdrowy. Ma przyjaciela i tu niespodzianka. Alfik nie lubi psow, ale uwielbia kroliki i to nie jesc.
Ma przyjaciela krolika i uwielbia sie z nim bawic.
I najwazniejsza wiadomosc ALFIK JEST BOHATEREM. Uratowal od smierci swojego przyjaciela, ktory wpadl do basenu i zaczal sie topic. Alfik nie zabawil sie w ratownika poniewaz nie lubi plywac ale wezwal pomoc glosnym szczekaniem i ujadaniem. Na czas przybyla jego pani, zaskoczona dziwnym wolaniem Alfa.
Zdjec nie mam, zawsze zapominam je zrobic.
Postaram sie je zrobic jak tylko bede miala natchnienie.
Pozdrawiam

• 9 months later...