Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy mozecie mi poradzic jak wstawiacie teraz zdjecia . Ja zawsze wstawialam przez ImageShack, ale ostatnio nie otwieraja mi sie one po wstawieniu. Mam zdjecia Alfika i Filipa i nie moge ich wstawic. Prosze pomozcie.

Posted

Dzieki Isadorko za dobre rady.

A oto obiecane zdjecia.

Dziewczyny byly w szkole jak robilam zdjecia a pancio w pracy. Nastepnym razem postaram sie przedstawic cala rodzine.

Posted

No tak,widac ze nowa Pańcia zakochana w Alfiku a skoro żle sie układało miedzy nim a Leną to faktycznie było najlepsze wyjscie z sytuacji,ważne by był szczęśliwy i jak widac tak jest.

Posted

Tak teraz Alfik to zupelnie inny chlopak, zadowolony i szczesliwy. Alfik po prostu nie toleruje innych psow , a przede wszystkim nie na swojej kanapie i obok swojego pana lub panci. On jest nawet zadrosny jak jego ludzie sie wzajemnie przytulaja, wtedy stoi i szczeka na nich, chcac powiedziec "a ja , mnie tez prosze przytulic, najlepiej tylko mnie ". Jego warczenie ustalo calkowicie, ja to juz myslalam , ze taki jego urok, ale okazalo sie tylko , ze Alfik nie lubi sie dzielic , a warczenie to przeganianie konkurencji. Teraz jej nie ma i jest panem na wlosciach. :lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
a Wy myslicie o nowym psiaku?

Powiem szczerze, ze Moj TZ jest po doswiadczeniu z Alfem przeciwko kolejnej adopcji , przynajmniej teraz. On jest bardzo chetny zeby pomagac, moze jezdzic, przewozic i sprawdzac domy a nawet tymczasowo zaopiekowac sie psiaczkiem. Zobaczymy, chyba potrzebujemy przerwy, zeby podjac decyzje.

• 1 month later...
Posted

Fortuna napisał(a):
Powiem szczerze, ze Moj TZ jest po doswiadczeniu z Alfem przeciwko kolejnej adopcji , przynajmniej teraz. On jest bardzo chetny zeby pomagac, moze jezdzic, przewozic i sprawdzac domy a nawet tymczasowo zaopiekowac sie psiaczkiem. Zobaczymy, chyba potrzebujemy przerwy, zeby podjac decyzje.

No to poczekamy, wiadomo ze ciezko ocenic czy psiak w domu zebow nie pokaze choc w schronie mily (przestraszony)

• 2 weeks later...
Posted

Do Alfika przyjechala "tesciowa", sluchajcie to byl szok jak go zobaczylam po wizycie tesciowej, normalnie Alfik podwojny. Tesciowa nie dala sie przekonac , ze Alfik jest troche mniejszy od niej i w zwiazku z tym je troche mniej, wiec gdy robil maslane oczeta, a przede wszystkim to swoje ""pipi" , natychmiast dostawal cos pychotliwego. Teraz jest na diecie cud, sucha karma, sucha karma i jeszcze raz sucha karma, po kilku dniach wyglada juz troche lepiej. Ale pomimo zwiekszonej wagi Alf byl energiczny ja zawsze, nie jakis ociezaly czy cos w tym stylu. Poza tym Alf ma wspaniale warunki do spacerow, takze spaceruje, spaceruje i jeszcze raz spaceruje. A na koniec powiem tak, cale szczescie , ze tesciowa wyjechala wczesniej niz zakladala. :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Bardzo dużo prezentów,
mało w życiu zakrętów,
Dużo bąbelków w szampanie,
Kogoś kto zrobi śniadanie,
a na każdym kroku
szczęścia w Nowym Roku!

Tego wszystkiego Wam zyczy Alfik z rodzinka oraz Lena z rodzinka .

Alfik na swieta wyjezdza do Polski, poznac reszte rodziny.

Posted

[quote name='Fortuna']Bardzo dużo prezentów,
mało w życiu zakrętów,
Dużo bąbelków w szampanie,
Kogoś kto zrobi śniadanie,
a na każdym kroku
szczęścia w Nowym Roku!

Tego wszystkiego Wam zyczy Alfik z rodzinka oraz Lena z rodzinka .

Alfik na swieta wyjezdza do Polski, poznac reszte rodziny.

A nie będzie w Warszawie?
A umnie teraz dwa jamniki:
http://www.dogomania.pl/forum/f639/rambo-osobisty-jamnik-isadory-osobista-jamniczka-isadory-ruda-114747/index14.html

:loveu:

Posted

Kochani:loveu:
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
dziś składamy Wam życzenia
aby rażniej w duszy było
aby Wam sie dobrze żyło
tylko w szczęściu i miłosci
pomyślności i radości
bez smutku i cierpienia
takie nasze są życzenia
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,