taxelina Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 widac ze choc moze ciezka to najlepsza decyzja b pies szczesliwy Quote
Jagoda1 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Najważniejsze, udało sie i ma wspaniały dom...:lol: Quote
Fortuna Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Czy mozecie mi poradzic jak wstawiacie teraz zdjecia . Ja zawsze wstawialam przez ImageShack, ale ostatnio nie otwieraja mi sie one po wstawieniu. Mam zdjecia Alfika i Filipa i nie moge ich wstawic. Prosze pomozcie. Quote
Isadora7 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Fortuna']Czy mozecie mi poradzic jak wstawiacie teraz zdjecia . Ja zawsze wstawialam przez ImageShack, ale ostatnio nie otwieraja mi sie one po wstawieniu. Mam zdjecia Alfika i Filipa i nie moge ich wstawic. Prosze pomozcie. http://fotosik.pl/ Quote
Fortuna Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Niestety z Fotosika tez mi nie otwieraja sie zdjecia. Ktory link wstawiacie ? Ja probowalam wszystkie i z zadnym zdjecie sie nie otwiera. Quote
Isadora7 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 tak wygląda link który wstawiasz w okienko po kliknieciu obrazka: http://images6.fotosik.pl/291/557fd854f809557c.jpg Quote
Fortuna Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Dzieki Isadorko za dobre rady. A oto obiecane zdjecia. Dziewczyny byly w szkole jak robilam zdjecia a pancio w pracy. Nastepnym razem postaram sie przedstawic cala rodzine. Quote
DG32 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Pozdrawiamy nową rodzinę Alfika i starą oczywiście też i jego samego również :hand:. Widać, że chłopak zadowolony :loveu:. Quote
Isadora7 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 To jest tymczasik za którym najbardziej tęsknię. Alficzku kochany:loveu: Quote
danka1234 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 No tak,widac ze nowa Pańcia zakochana w Alfiku a skoro żle sie układało miedzy nim a Leną to faktycznie było najlepsze wyjscie z sytuacji,ważne by był szczęśliwy i jak widac tak jest. Quote
Fortuna Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Tak teraz Alfik to zupelnie inny chlopak, zadowolony i szczesliwy. Alfik po prostu nie toleruje innych psow , a przede wszystkim nie na swojej kanapie i obok swojego pana lub panci. On jest nawet zadrosny jak jego ludzie sie wzajemnie przytulaja, wtedy stoi i szczeka na nich, chcac powiedziec "a ja , mnie tez prosze przytulic, najlepiej tylko mnie ". Jego warczenie ustalo calkowicie, ja to juz myslalam , ze taki jego urok, ale okazalo sie tylko , ze Alfik nie lubi sie dzielic , a warczenie to przeganianie konkurencji. Teraz jej nie ma i jest panem na wlosciach. :lol: Quote
Fortuna Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 deer_1987 napisał(a):a Wy myslicie o nowym psiaku? Powiem szczerze, ze Moj TZ jest po doswiadczeniu z Alfem przeciwko kolejnej adopcji , przynajmniej teraz. On jest bardzo chetny zeby pomagac, moze jezdzic, przewozic i sprawdzac domy a nawet tymczasowo zaopiekowac sie psiaczkiem. Zobaczymy, chyba potrzebujemy przerwy, zeby podjac decyzje. Quote
taxelina Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Fortuna napisał(a):Powiem szczerze, ze Moj TZ jest po doswiadczeniu z Alfem przeciwko kolejnej adopcji , przynajmniej teraz. On jest bardzo chetny zeby pomagac, moze jezdzic, przewozic i sprawdzac domy a nawet tymczasowo zaopiekowac sie psiaczkiem. Zobaczymy, chyba potrzebujemy przerwy, zeby podjac decyzje. No to poczekamy, wiadomo ze ciezko ocenic czy psiak w domu zebow nie pokaze choc w schronie mily (przestraszony) Quote
Jagoda1 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Najważniejsze, że Alfik jest szczęśliwy.:loveu: Nie musi już walczyć o "wyłączność"...;) Quote
Erazm Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Cudownie widziec takie foty!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Fortuna Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Do Alfika przyjechala "tesciowa", sluchajcie to byl szok jak go zobaczylam po wizycie tesciowej, normalnie Alfik podwojny. Tesciowa nie dala sie przekonac , ze Alfik jest troche mniejszy od niej i w zwiazku z tym je troche mniej, wiec gdy robil maslane oczeta, a przede wszystkim to swoje ""pipi" , natychmiast dostawal cos pychotliwego. Teraz jest na diecie cud, sucha karma, sucha karma i jeszcze raz sucha karma, po kilku dniach wyglada juz troche lepiej. Ale pomimo zwiekszonej wagi Alf byl energiczny ja zawsze, nie jakis ociezaly czy cos w tym stylu. Poza tym Alf ma wspaniale warunki do spacerow, takze spaceruje, spaceruje i jeszcze raz spaceruje. A na koniec powiem tak, cale szczescie , ze tesciowa wyjechala wczesniej niz zakladala. :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Oj całe szczęście, utuczony jamnik to horror. Quote
Jagoda1 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ale co chłopak "użył", to jego...:lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Hihihi, teściowej nieźle z michy podjadał, aż skróciła wizytę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Fortuna Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, Dużo bąbelków w szampanie, Kogoś kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku! Tego wszystkiego Wam zyczy Alfik z rodzinka oraz Lena z rodzinka . Alfik na swieta wyjezdza do Polski, poznac reszte rodziny. Quote
Isadora7 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Fortuna']Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, Dużo bąbelków w szampanie, Kogoś kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku! Tego wszystkiego Wam zyczy Alfik z rodzinka oraz Lena z rodzinka . Alfik na swieta wyjezdza do Polski, poznac reszte rodziny. A nie będzie w Warszawie? A umnie teraz dwa jamniki: http://www.dogomania.pl/forum/f639/rambo-osobisty-jamnik-isadory-osobista-jamniczka-isadory-ruda-114747/index14.html :loveu: Quote
danka1234 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Kochani:loveu: Z okazji Świąt Bożego Narodzenia dziś składamy Wam życzenia aby rażniej w duszy było aby Wam sie dobrze żyło tylko w szczęściu i miłosci pomyślności i radości bez smutku i cierpienia takie nasze są życzenia ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Danka z Toficzkiem Quote
Recommended Posts