danka1234 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Oj tak tak czekamy na więcej informacji o przebiegu spotkania. Quote
Isadora7 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):Na reszcie:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Czekamy na więcej informacji i oczywiście na fotki:loveu: No nie wiem czy nareszcie:-(. Ale chyba dobrze ze przyjechali tydzień wcześniej niż planowali. Coraz ciężej byłoby mi go oddać. danka1234 napisał(a):Oj tak tak czekamy na więcej informacji o przebiegu spotkania. Kasia jak dorwie się do kompa to da zdjęcia. Alfik zrobił niezły sajgon. Bardzo o mnie zazdrosny, jak sie ktoś zbliżał jak byłam w pobliżu to... . Pogonił jamniczkę. Skoczył na Kasi syna, a dzieciak po prostu podszedł, spokojny chłopak. Ale ja byłam obok. On chyba czuł że coś się dzieje. Dał koncert na 4 fajerki. Wiem że będzie miał super, trafił do super rodziny. Ale ja siedzę i... tule Rambiego i mi tęskno... Quote
Erazm Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Uffffffff, maly bedzie potrzebowal czasu na zrozumienie, ze to jego nowa rodzina, a wtedy nie radze nikomu sie zblizac. Taka bestia bedzie bronil calego stada. Isadorka przytul Rambusia Quote
danka1234 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Oj Isadorka wiem jak Ci ciężko ale dobrze że wcześniej pojechał,bo czym dłużej tym gorzej dla Ciebie i Alfika by było. To Alfik to taki rogaty aniołeczek jest . Quote
teapot Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Trzymaj się mocno Isadorko! Jesteś naprawdę niesamowita! :loveu: Nie dość, że masz ze cztery serca to jeszcze talenta wszelakie- no po prostu janielica jaka nie człowiek! :loveu: A Alfik to szczęściarz nad szczęściarze- najpierw miał Ciebie i Bonda, a teraz Fortunę i nową koleżankę. Trzymaj się zdrowo malutki! Quote
danka1234 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Isadora7 napisał(a):Cholera ale cicho w domu, pusto :-( Wiesz jaka na to rada,prawda.:eviltong: Coś mi się widzi że juz o tym myslisz.:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 danka1234 napisał(a):Wiesz jaka na to rada,prawda.:eviltong: Coś mi się widzi że juz o tym myslisz.:evil_lol: heheh widać że chodzimy tymi samymi ścieżkami Quote
Fortuna Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Kochani jestesmy juz w domu. Przepraszam , ze tak dlugo nic nie pisalam, ale wiecie jak to w drodze i w goscinie jest. Ciagle bylo cos do zrobienia, zobaczenia i do pogadania. Teraz jestesmy juz u siebie. Miedzy nami a Alfikiem nie ma problemu. Marcin, moj synek jest teraz bardzo szczesliwy , ze mamy Alfika , bo jak sie okazalo Alfik lubi go bardzo. Miedzy Lena a Alfem stosunki jeszcze chlodne , ale nie jest groznie. Siedzialy nawet razem w jednym koszyku jak wracalismy do domu. Alf lubi tez koty. Takze nie ma problemu z naszym nowym miniaturowym kotkiem. Teraz idziemy na dlugi spacer a jutro wstawie zdjecia. Musicie kochane cioteczki jeszcze poczekac ale wszystko dzieje sie zbyt szybko i musze troche ochlonac. Quote
eurydyka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 dobrze ze dotarliscie do domu, odpocznijcie i udanej aklimatyzacji z nowym czlonkiem rodziny Quote
DG32 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 No to super, że Alfik już w domu :multi:, czekamy na zdjęcia. Quote
danka1234 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Najwazniejsze ze szczęsliwie dojechaliście do domu i zwierzaczki razem z Wami. No to teraz rodzinka Wam się powiększyła o Alfika i kotka,czyli bedzie jeszcze weselej. Quote
Jagoda1 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Cieszę sie, ze Alfik dogadał się z całą Rodziną...:lol: Quote
Fortuna Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 U nas wszystko dobrze. Mamy juz pare zdjec ale wstawimy dopiero jutro poniewaz idziemy teraz na spacer nad jezioro, a potem mamy jeszcze gosci. U nas jest jasno juz prawie do 22.00. A dzisiaj bylo prawdziwe lato. Alfik i kotek spia teraz razem na jednej kanapie. Oboje sa bardzo wybredni w jedzeniu i tacy troche chuderlawi. Mozna wyczuc kazda kostke. Lena tez jest wybredna ale i zarazem ma cialko. Jedno zdjecie na pocieszenie Quote
taxelina Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Dziekujemy za jedno zdjecie!! u nas jasno na razie tak do 21-21:30 Quote
Isadora7 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 No i się pobeczałam jak go zobaczyłam mizianko Alfiku Quote
danka1234 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ale Alfik ma teraz warunki do spacerkow,na łonie natury kiedy zechce,super. Moze u Was ludzie tez się przekonają do jamników a nie tylko labradory. Teraz jest taki wysyp jamnisiów że moglibysmy obdzielic wszystkich chętnych .Jak się u Was napatrzą na Lenkę i Alfika to moze nabiorą ochoty. Quote
Fortuna Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Isadora7 napisał(a):No to pa.... A gdzie idziesz Isadorko ????????????????????????? Quote
Isadora7 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Fortuna napisał(a):A gdzie idziesz Isadorko ????????????????????????? Nadszedł mój czas na zejście ze sceny Quote
danka1234 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Isadorko Już wczoraj zaniepokoil mnie Twoj wpis na innym wątku a dzisiejszy wpis tylko potwierdzil moje przypuszczenie ze masz jakies kłopoty. Kochana moja jesli tylko moglabym Ci w czymkolwiek pomoc to prosze daj znać napisz na pw.,pusć sygnał to oddzwonie.Pomogłas tylu psom ze nie sposob wyliczyć i jesli teraz sama jesteś w potrzebie to nie zostawimy Cię bez pomocy.Piszę My ,bo jestem pewna że nie jedna osoba ktora wie jak dużo dobrego zrobiłas na dogo przyłączy się do mnie aby podac Ci pomocna dloń jesli to tylko bedzie możliwe do realizacji. Proszę Cię bardzo odezwij się bo nie zniosę braku informacji. Quote
Ola164 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Isadora nawet nie próbuj! :placz: Pamietasz jak ja odchodzilam od dogo? I kto mnie tu zatrzymał?! TY! Mówiłaś że jakby mnie nie blyło to kto bedzie hopał jamnikowate, kto bedzie wspieral duchowo itd. A teraz ja Ci powiem: *Kto będzie robił banerki? *Kto bedzie zakładal sliczne allegra i alegratki? *Kto bedzie pomagal jamnikom? *Kto bedzie brał je na DT? *Kto jak nie CIOCIA ISADORA?! :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts