Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Koperek']A czy zamiana psów orzechowskich wchodzi w grę?? Bruno za Benka! Też na B, więc wpasowałby się idealnie, a w końcu może spokój by w domu zagościł- bez krzyków, niszczenia mebli itd...

Czekam na poważną odpowiedź!

:diabloti: :diabloti:

Koperku niestety zwrotów nie przyjmujemy...:evil_lol:, ale następną przesyłkę możemy zrobić i Beniusia podesłać....:eviltong:

Posted

Benek przyjdzie i po Ciebie ktoś z wielkim sercem - Israel ma mi wysłać zestaw grzebieni dla Ciebie i Orzeszków - porywasz serca jak widzisz!

Israel dzięki!!!!

Posted

Dziołchy, a ktoś się za wyczesanie tych kołtunów zabrał??

Bo mam nadzieję, że maszynki do tego nie użyjecie! Toż to owczar z krwi i kości- WYSTARCZY WYCZESAĆ! ;)

Posted

Wiem, że to wygląda jak łuski;) Nawet wiem, jakie to jest w dotyku :cool3: Dużo już takich psów "obrabiałam" i da się bez strzyżenia:lol:- duuużo czasu to kosztuje, ale praca nie jakoś strasznie męcząca.

Po prostu złapać taką ŁUSKĘ przy samej skórze i drucianą szczotką (o grubym, rzadkim drucie- najzwyklejszą!) "jeździć po niej" :evil_lol: aż się łuska zniweluje.

Brzmi masakrycznie, ale działa!;)

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
To jak rozczesywanie dredow :D

dokładnie :roll:
można spróbować, ale wydaje mi się, że prędzej sierść tą szczotką wyrwiemy niż rozczeszemy :eviltong: