malawaszka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Neonka napisał(a):I pan który nas tresuje twierdzi ,że wyjatkowy z Neosia PIES i że miałam szczęście ,że go wzięłam :). :multi::multi::multi: a pewnie że wyjątkowy :loveu: oboje mieliście szczęście, że na siebie trafiliście :loveu: Quote
monika55 Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Neo przystojniak. I gdyby nie Ty gnilby w schronie. Czyli warto szukac domow, I takie wiadomosci dodaja sil. Quote
weszka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 A ja dziś poznałam to cudo :) I Dirki też poznała :) Super z niego psiaczek!!! Quote
weszka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 malawaszka napisał(a):a Nikonek poznał??? :cool3: No pewnie :) Bardzo się zrobił męski bo Dirki jeszcze cieczkowo pachnąca :cool3: Quote
malawaszka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 haha nie pytam czy Neo poznał, tylko czy Twój Nikon poznał się z Neo :cool3::evil_lol: Quote
weszka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Aaaale gupek ze mnie :D hihihi Rzeczywiście że napisałaś Nikonem a nie Neonem :D Nie poznał się Nikoś bo nie wiedziałam że Neonka będzie z chłopakiem i się nie wyposażyłam w Nikonka. Umówiłyśmy się na parkingu po odbiór herbatki z bazarku i jakoś tak się dziwnym trafem okazało że każda przytargała psa :) a ja bez aparatu byłam na nieszczęście. Quote
Recommended Posts