Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest zainteresowanie sunia. Tylko nie wiem czy w dobrym znaczeniu. W telefonach pierwsze pytanie: czy mloda i zdrowa i w domysle czy moze rodzic.:angryy: Boje sie o nia.

Posted

[quote name='malawaszka']czekamy do czwartku - Pani z Krakowa na pewno nie chce jej rozmnażać

Malawaszko, czy znasz tą Panią? Potrzebna osoba z Krakowa do wizyty przedadopcyjnej. Miałam właśnie szukać kogoś w mapie pomocy dogo, ale najpierw zapytam tutaj.

Jagienko42 też jesteś z Krakowa, może mogłabyś taką wizytę przeprowadzić? :lol:

Posted

A ja dostałam dzisiaj takiego maila z ale.gratki:

Witam!

Chciałam zapytać czy "adopcja " Suni w typie briarda jest jeszcze
aktualna (Państwa ogłoszenie na stronie gratka z dnia 06.04.08) ???
Bardzo
proszę też o informacje w jakim wieku (około jest sunia) oraz ewentualnie
w
jakim schronisku przebywa i od jakiego czasu???

Pozdrawiam

Odpisałam tej pani,że w czwartek się okaże,czy sunia jest nadal do adopcji i nie podałam w którym jest schronisku.

Posted

Monika miała rację, żeby nie podawać w jakim jest sunia schronie.
Dzięki Marchewko, ja zaczynam się stresować, Rudzia właśnie pojechała na zabieg :puppydog:

Posted

witam moge przeprowadzic wizyte przedadopcyjna po 26 kwietnia jak do nowego domku pojedzie ZUZIA.troche sie boje o stan swojego domu jak wroce po paru godzinach nieobecnosci.taka wizyta musi byc dokladna i wnikliwa i moj pospiech bylby niewskazany.

Posted

[quote name='jagienka42']witam moge przeprowadzic wizyte przedadopcyjna po 26 kwietnia jak do nowego domku pojedzie ZUZIA.troche sie boje o stan swojego domu jak wroce po paru godzinach nieobecnosci.taka wizyta musi byc dokladna i wnikliwa i moj pospiech bylby niewskazany.

Już wysłałam Ci pw z podziękowaniem. :loveu: Skontaktuję Was z tą Panią i ustalicie dogodny dla siebie termin. To sunia z tego wątku
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108079

Posted

No sluchajcie, tyle chetnych na briardke. Teraz znowu telefon z Bytomia. Tylko pani troche zamilkla jak powiedzialam, ze musi byc wysterylizowana.:diabloti:. Ja bym prosila o wizyte poadopcyjna w Krakowie, jesli sunia tam dotrze.:modla: