jagienka42 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 jak tylko wydam Zuzie z mojego podpisu(A SZYKUJE SIE SWIETNY DOMEK) to moge zajac sie sunia mam wolne jedno miejsce.u mnie warunek jest tylko jeden sunia nie moze wykazywac agresji.zajmuje sie pielegnacja i szczyzeniem psow a jej by sie to bardzo przydalo.w jakim ona jest wieku? Quote
shanti Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 jagienka42 napisał(a):jak tylko wydam Zuzie z mojego podpisu(A SZYKUJE SIE SWIETNY DOMEK) to moge zajac sie sunia mam wolne jedno miejsce.u mnie warunek jest tylko jeden sunia nie moze wykazywac agresji.zajmuje sie pielegnacja i szczyzeniem psow a jej by sie to bardzo przydalo.w jakim ona jest wieku? Oj przydało by się:lol: Z określeniem wieku w naszym schronisku bywa różnie. Ostatnio brałyśmy sunię 7 letnią, która okazała się mieć najwyżej półtora roku:cool1: Ale postaramy się dowiedzieć jak najwięcej. Agresji nie wykazuje ani do ludzi ani do psów. Quote
monika55 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Trudno sprawdzic czy ona agresywna. Uczciwie mowie. Pozowala do zdjec i byla taka radosna. Glaskalam, przytulalam i jakos nie czulam strachu. Co o niczym nie swiadczy. Sluchala komend chociaz byla rozproszona samym faktem, ze jest na spacerze poza boksem. Zabki bielutkie, chyba mloda. Wet schroniskowy nie oglada dokladnie, niestety. Quote
jagienka42 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Na razie nie bede zasmiecac watku jak domek zdecyduje sie na Zuzie zaraz sie odezwe.jezeli mozecie poobserwojcie troche jej zachowanie,mam w domu dzieci stad ta ostroznosc jezeli chodzi o agresje.dzieciaki nie sa nachalne i nauczone jak postepowac z nowymi zwierzetami w domu. Quote
monika55 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Czy ona nie jest w typie bouviera jednak? Tak czy tak jest samotna. Quote
shanti Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Uszy ma briarda http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:41-27Monate1.JPG Quote
malawaszka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Dziewczyny podałam telefon którejś z Was - ten który jest w ogłoszeniach - jutro zadzwoni Pani z Krakowa - Anna S-D i byłoby super jakby któraś z Was umówiła się z Nią w schronisku zobaczyć sunię :modla: Quote
malawaszka Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Trzymam :kciuki: i mam nadzieję, że się uda bo sunia się bardzo podoba, domek fajny :loveu: Quote
jagienka42 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 a jednak sie odezwalam widze ze suni szykuje sie staly domek to wspaniale.jezeli odpukac nic z tego nie wyjdzie to moja Zuzia jedzie do nowego domku za dwa tygodnie i wtedy bede miala wolny tymczas. Quote
monika55 Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Dzis dzwonila Pani z Krakowa. Trzymajcie kciuki.:lol: Quote
Recommended Posts